De 5 beste apps om selfies mee te maken!

Image 2 De 5 beste apps om selfies mee te maken!

Een selfie maken is simpelweg gewoon een foto van jezelf of met je vrienden maken. De wereld besteedde er niet veel aandacht aan totdat de term “selfie” ineens opdook. Nu heeft de selfie de wereld in zijn greep. 

Het is niet langer een trend, maar het is bijna normaal geworden om een selfie te maken als je iets aan het doen bent. Om je foto’s nog beter te maken zijn wij opzoek gegaan naar de 5 beste apps om de perfecte selfies mee te maken.

  1. YouCam Perfect - Beauty Cam

    YouCam Perfect – Selfie Cam

    De eerste uit onze lijst is de ‘YouCam Perfect – Selfie Cam’ app. Het is speciaal ontworpen voor iedereen die van selfies houdt, en het heeft ook nog eens veel verschillende functies. Naast de standaard functie om een selfie te maken kun je ook je foto’s aanpassen dankzij alle tools binnen de app. Zo kun je bijvoorbeeld objecten weghalen of oneffenheden verwijderen. Al met al een uitstekende app!

  2. Candy Camera for PhotoShop

    Candy Camera for PhotoShop

    ‘Candy Camera’ is een briljante app voor iedereen die van selfies en fotografie houdt. Je kunt effecten in real-time toevoegen, maar ook op foto’s die je al hebt genomen. Het heeft meer dan 30 verschillende filters die je kunt gebruiken om de beste selfies te maken.

  3. Retrica

    Retrica

    Retrica is de perfecte all-round editing app. Het heeft verschillende filters, coole effecten, thema’s en je kunt zelfs collages maken. Ook is het super makkelijk om je kunstwerken met al je social media te delen, direct vanaf de app.

  4. Prisma

    Prisma

    ‘Prisma’ is nou zo’n app die je gewoon op je Android moet hebben. De app is anders dan de rest, en je kunt je foto’s omtoveren tot ware kunstwerken. Er zijn 36 verschillende filters die letterlijk je selfies veranderen in schilderijen. Je kunt elke foto gebruiken die je maar wilt, het maakt niet uit of het oude of nieuwe foto’s zijn.

  5. Cymera - Camera & Photo Editor

    Cymera – Camera & Photo Editor

    Als laatste in deze lijst hebben we ‘Cymera’. Een leuke foto editor die verschillende tools en functies heeft om elke fotoliefhebber tevreden te houden. Het zit vol met stickers, lenzen, filters, effecten, frames en nog veel meer. Het is een uitstekende app voor iedereen die van selfies houdt, je kunt prachtige foto’s maken weinig moeite.