De 5 beste open wereld games voor Android

maxresdefault

Open wereld games zijn enorm leuk om te spelen, vooral door de vrijheid die de spelers krijgen! Voltooi verschillende missies, of ga op avontuur. De mogelijkheid om open wereld games te spelen ligt nu letterlijk in je handen dankzij de technologie van tegenwoordig.

Natuurlijk zijn niet alle open wereld games even leuk, sommige zijn zelfs enorm slecht. Daarom hebben wij een top 5 gemaakt van de beste open wereld games voor Android.

  1. Gangstar Vegas

    Gangstar Vegas

    In Las Vegas gangster ga je op een gevaarlijke reis door Las Vegas in de nieuwe aflevering van de populaire actiegame. Speel als een vechter en zorg dat je 80 missies vol met actie overleefd, om de baas van de stad te worden. Het is een leuk spel, bevat wel veel geweld en heeft een GTA achtige vibe.

  2. Villagers & Heroes 3D MMO

    Villagers & Heroes 3D MMO

    Villagers & Heroes is een episch spel! Het is een MMO (massively multiplayer online) spel, waarmee je met honderden andere spelers over de hele wereld op avontuur kunt gaan. Het spel bevat veel actie, gevechten en duizenden missies om te voltooien. En het is ook nog eens gratis!

  3. Arcane Legends

    Arcane Legends

    Role Playing Games, oftewel RPG’s, zijn enorm populair. Je kunt een ‘low-level’ personage kiezen, deze meenemen op avontuur en laten uitgroeien tot een krachtig wezen. Speel in epische gevechten en versla je vijanden, ook heb je de mogelijkheid om nieuwe beesten te trainen en in te zetten bij gevechten.

  4. Growtopia

    Growtopia

    Growtopia ziet er makkelijk en simpel uit, maar het pixelachtige spel heeft erg veel te bieden en kan voor uren speelplezier zorgen. Het is een enorm open wereld spel waar je verschillende dingen kunt uitvinden en bouwen. Ook heb je de mogelijkheid om op avontuur te gaan en te doen wat je maar wilt!

  5. Random Adventure Roguelike

    Random Adventure Roguelike

    Als laatst op onze lijst staat ‘Random Adventure Roguelike’. Het is een leuk open wereld spel waarin je op je eigen avontuur kunt gaan, kunt vechten tegen monsters, nieuwe eilanden kunt ontdekken en nog veel meer. Er zijn tal van missies om te voltooien en je kunt je personage laten upgraden hoe verder je komt. Dit spel biedt uren speelplezier.

Dit zijn de beste Verborgen Voorwerp-spellen voor Android!
Dit zijn de beste Verborgen Voorwerp-spellen voor Android!

Hidden Object Games, oftewel Verborgen Voorwerp-spellen, zijn tegenwoordig erg populair op Android-apparaten. Verborgen voorwerp-spellen zijn een soort puzzelspel waarbij de speler de taak heeft om specifieke objecten, items of personages te vinden die in een scenario verborg…

Dit zijn de beste Open World Games voor Android!
Dit zijn de beste Open World Games voor Android!

Open World games zijn een zeer populair spelgenre geworden dat door vele gamers over de hele wereld wordt gespeeld. Maar wat zijn Open World games eigenlijk? Open World games zijn video- of computergames waarin spelers door een gamewereld kunnen rondlopen, de verhaallijn kunn…