De beste offline GPS en navigatie apps voor Android!

navigation-1048294_960_720

Onze smartphones en Android toestellen zijn continue aan het verbeteren, net als de apps die we gebruiken. Vroeger moesten we nog een kaart gebruiken om te navigeren, en als je dit niet zag zitten moest je een duur navigatie systeem aanschaffen.

Tegenwoordig is dit niet meer nodig. De toestellen van Android zijn inmiddels in staat om te functioneren als GPS navigatie systeem. Het enige wat je nog nodig hebt is de juiste app om je van A naar B te brengen. Hieronder staat de 5 beste navigatie apps, deze zijn niet alleen gratis maar werken ook nog eens offline, perfect voor iedereen die naar verschillende landen wil reizen en geen data wil verbruiken.

  1. Maps

    Maps

    Natuurlijk kan ‘Google Maps‘ in een artikel als deze niet ontbreken. Het is helemaal gratis en zit vol met verschillende functies, waaronder het weergeven van de lokale voorzieningen, het markeren van parkeer plekken en de app gebruiken als Sat Nav. Het is een geweldige app en je kunt individuele secties van landen opslaan om offline te bekijken.

  2. MapFactor: GPS Navigation

    MapFactor: GPS Navigation

    MapFactor is ontworpen om offline te gebruiken. Open de app, kies wat je wil downloaden en waar je het naar toe wilt downloaden op je toestel. Ook beschikt het over spraak-navigatie en geeft meldingen wanneer je in de buurt bent van verkeerscamera’s of interessante plaatsen. Het is een fantastische all-round app, geschikt voor transport en reizen, en het is nog helemaal gratis ook!

  3. MAPS.ME — offline maps

    MAPS.ME — offline maps

    ‘Maps With Me’ heeft geen internet verbinding nodig om te werken. Het geeft duizenden verschillende interessante plaatsen aan over de hele wereld en laat je de beste route naar een bestemming zien, naast potentiële alternatieve routes. Deze app valt op door zijn zeer gedetailleerde kaarten.

  4. GPS Navigatie en Kaarten Sygic

    GPS Navigatie en Kaarten Sygic

    Een app die net als ‘TomTom Maps’ werkt, maar alleen een andere naam heeft. Deze app zal je helpen met het vinden van je weg door verschillende landen, en het werkt perfect zonder enige internet verbinding. Er zijn verschillende extra functies waar je voor moet betalen na 7 dagen, maar je kunt ook gewoon gebruik maken van de gratis versie.

  5. HERE

    HERE

    ‘HERE’ is nogal ondergewaardeerd maar het is perfect voor offline gebruik. Je kunt kaarten opslaan en openbaar vervoer opties toevoegen. Als je niet zo weg bent van ‘Google Maps’ is dit een perfect alternatief (net als de andere apps in deze lijst). Naast het feit dat ‘HERE’ strak, simpel en offline te gebruiken is, is het ook nog eens gratis!

Dit zijn de beste Remote Desktop-app voor Android
Dit zijn de beste Remote Desktop-app voor Android

In het huidige digitale tijdperk is de mogelijkheid om op afstand toegang te krijgen tot je computer of andere apparaten steeds belangrijker geworden. Of je nu vanuit huis werkt of op reis bent, met deze apps heb je altijd en overal toegang tot je computer en bestanden direct…

Zo kun je zien wie jouw Instagram-video heeft bekeken
Zo kun je zien wie jouw Instagram-video heeft bekeken

Instagram heeft door de jaren heen een unieke ruimte geboden voor individuen en bedrijven om in contact te komen met hun publiek. Naast het plaatsen van afbeeldingen kunnen makers van Instagram-content ook video’s plaatsen in de vorm van verhalen, reels of berichten. So…

Zo kun je schermtijdlimieten instellen op TikTok
Zo kun je schermtijdlimieten instellen op TikTok

In dit tijdperk van sociale media is het beheren van je tijd op verschillende sociale mediaplatforms essentieel. TikTok heeft in het verleden bewezen verslavend te zijn, omdat veel gebruikers de neiging hebben belangrijke tijd te verspillen met het scrollen door de verschille…

Werkt TikTok niet? Lees hier hoe je het kunt oplossen!
Werkt TikTok niet? Lees hier hoe je het kunt oplossen!

TikTok is over de hele wereld erg populair geworden en fascineert miljoenen mensen met zijn grappige korte video’s. Zoals bij elke app kun je met TikTok soms ook tegen technische problemen aanlopen die je gebruikerservaring belemmeren. Als je problemen ondervindt met Ti…