De beste verkeer apps voor Android: Waze, HERE WeGo

the-stopper-2575843_960_720

In principe hoef je tegenwoordig niet meer verdwaald te raken of in de file komen te staan. Dit komt door de grote hoeveelheid aan verkeer apps die beschikbaar zijn voor smartphones. Natuurlijk zijn sommige dingen niet te voorkomen en zal je waarschijnlijk nog wel eens verdwaald raken.

We hebben de Play Store afgezocht en de 5 beste verkeer- en navigatie apps voor je op een rij gezet. Bekijk de lijst hieronder en ontdek een rijkdom aan informatie over transport, in de palm van je hand

  1. Waze - GPS, Navigatie & Verkeersinfo

    Waze – GPS, Navigatie & Verkeersinfo

    De eerste in de lijst is Waze. Dit is een geweldige app die je niet alleen informatie geeft over het verkeer maar ook als GPS navigatie gebruikt kan worden. Een van de functies is dat gebruikers informatie in kunnen voeren terwijl ze onderweg zijn, als je dus een ongeluk of file tegenkomt kun je dit aan iedereen laten weten. Deze informatie wordt direct bijgewerkt zodat andere gebruikers direct toegang hebben tot nieuwe informatie. Het zit vol met functies zoals het notificeren van je vrienden of familie zodra je ergens aankomt.

  2. Drijvende Route vinder

    Drijvende Route vinder

    ‘Driving Route Finder’ is een fantastische verkeer app, ook al is het niet heel bekend. Een van de handige functies is dat je punten kunt neerzetten om je eigen route te creëren. Plaats een groene waar je wilt beginnen en een rode waar je wilt eindigen. De app zal de beste route vinden en ongelukken of files ontwijken.

  3. Maps: Navigatie en OV

    Maps: Navigatie en OV

    Geen enkele lijst met verkeer apps zou compleet zijn zonder Google Maps. De app wordt constant bijgewerkt met de nieuwste informatie en je kunt van alles instellen, van restaurants tot adressen. Het heeft stemherkenning, je kunt routes creëren, ontdekken met “Street View” en nog veel meer.

  4. HERE WeGo

    HERE WeGo

    HERE is een grote concurrent van Google Maps. Het bevat kaarten die je kunt downloaden en offline kunt bekijken, het biedt informatie over meer dan 800 steden en kan als GPS systeem gebruikt worden. Van A naar B reizen is nog nooit zo makkelijk geweest.

  5. Polaris GPS Navigation

    Polaris GPS Navigation

    De laatste in onze lijst is ‘Polaris GPS Navigation‘. Het is een geweldige app en verdiend een plekje in onze lijst. Het bevat zowat elke grote navigatie systeem die je maar kunt bedenken zoals Google Maps, Cycle Maps, OpenStreetMaps en nog veel meer. Zo raak je nooit meer de weg kwijt dankzij de gedetailleerde kaarten.

Zo kun je schermtijdlimieten instellen op TikTok
Zo kun je schermtijdlimieten instellen op TikTok

In dit tijdperk van sociale media is het beheren van je tijd op verschillende sociale mediaplatforms essentieel. TikTok heeft in het verleden bewezen verslavend te zijn, omdat veel gebruikers de neiging hebben belangrijke tijd te verspillen met het scrollen door de verschille…

Werkt TikTok niet? Lees hier hoe je het kunt oplossen!
Werkt TikTok niet? Lees hier hoe je het kunt oplossen!

TikTok is over de hele wereld erg populair geworden en fascineert miljoenen mensen met zijn grappige korte video’s. Zoals bij elke app kun je met TikTok soms ook tegen technische problemen aanlopen die je gebruikerservaring belemmeren. Als je problemen ondervindt met Ti…

Zo kun je voornaamwoorden toevoegen op Instagram
Zo kun je voornaamwoorden toevoegen op Instagram

Tegenwoordig is genderidentiteit een belangrijk aspect in het leven van veel mensen. Zelfs op sociale mediaplatforms zoals Facebook en Instagram is het belangrijk om mensen aan te spreken met de juiste genderidentiteit. Voornaamwoorden zijn een geweldige manier om mensen te i…