Top Apps om de beste deals voor jouw Last Minute Vakantie te vinden

Om de een of andere reden worden vakanties soms niet geboekt omdat ze bijvoorbeeld te duur worden geacht. Vooral als je rekening wilt houden met de bijkomende kosten van kinderen en activiteiten. Sommige vakanties kun je het best last minute boeken, en door dat te doen, kun je zelfs geld besparen!

Dus of je nu voor het eerst aan een last minute vakantie denkt of als je regelmatig last minute vakanties boekt vanwege werk of om geld te besparen bij het reizen, neem gerust een kijkje op onderstaande lijst. Je zult zeker iets naar je gading vinden. En liever nog, als je regelmatig apps gebruikt om last-minute deals te vinden die we niet hebben vermeld, laat het ons dan weten door een berichtje achter te laten.

 1. Last MinuteTravel Deals

  Last MinuteTravel Deals

  Geen lijst is compleet zonder de ster van de show. Deze app is specifiek ontwikkeld om de beste prijzen op de kortste termijn te vinden. Het is niet exclusief bedoeld voor vluchten, je kunt er ook accommodatie mee vinden. De handige kaarten leiden je tot aan de deur. Een must-have metgezel voor elke reiziger.

 2. TripIt Travel Organizer – Free

  TripIt Travel Organizer – Free

  TripIt is een prachtige app die gericht is op organiseren van je reis. Hoewel je niet direct kunt boeken of aanbiedingen met deze app kunt zoeken, is het erg handig zodra je reis begint. Stuur gewoon je info met vlucht- en hotelreserveringen door naar de app en klaar is Kees. Het is gemakkelijk te gebruiken en zorgt ervoor dat je die vervelende reisbeslommeringen vóór blijft


 3. Travelzoo

  Travelzoo

  Deze app biedt het complete pakket. Je kunt aanbiedingen vinden, vluchten, restaurants en activiteiten in de plaats van bestemming. Het zit boordevol  informatie en is perfect voor elke reisjunkie. Daarnaast kun je je ook aanmelden voor de wekelijkse e-mails die vaak flinke besparingen aanbieden!

 4. Hotel Tonight

  Hotel Tonight

  Je hebt net een geweldige deal gevonden voor een vlucht naar Spanje. Deze was zo goed dat je meteen een taxi naar de luchthaven hebt genomen en nu wacht om in te checken. Op dat moment  realiseer je je dat je niets hebt geboekt om te slapen. Geen paniek, Hotel Tonight biedt scherpe accommodatie deals aan in 12 verschillende landen (Spanje is één van hen). Het is een handige app voor het vinden van hotels en het zal je zeker een paar euro’s schelen!

 5. FlightBoard

  FlightBoard

  Met deze app kun je real-time informatie van alle aankomsten en vertrekken inzien op de luchthaven van je keuze. Is erg handig om last-minute reizen te plannen en kan je helpen om de laatste heenvlucht vanuit een nabijgelegen vliegveld te vinden.

Zo stel je toegangscodes in op WhatsApp
Zo stel je toegangscodes in op WhatsApp

WhatsApp heeft door de jaren heen verschillende maatregelen en functies geïmplementeerd die hebben geleid tot de verbetering van de privacy en veiligheid van zijn gebruikers tijdens het gebruik van de app. Onlangs heeft WhatsApp het gebruik van wachtwoordsleutels, oftewel toe…

Zo kun je door AI gegenereerde stickers op WhatsApp maken
Zo kun je door AI gegenereerde stickers op WhatsApp maken

WhatsApp-gebruikers kunnen al geruime tijd stickers verzenden en ontvangen tijdens het chatten op het platform. Het gebruik van stickers op WhatsApp is in de loop der jaren sterk toegenomen en geëvolueerd dankzij de technologische vooruitgang. Tegenwoordig kunnen WhatsApp-geb…

Zo kun je Telegramberichten lezen zonder gezien te worden
Zo kun je Telegramberichten lezen zonder gezien te worden

Telegram is een populaire berichten-app die bekend staat om zijn privacy- en beveiligingsfuncties. Dankzij de privacy functies blijven gebruikers beschermd tijdens het gebruik van de app. Soms wil je bij het gebruik van Telegram bepaalde berichten bekijken zonder dat de afzen…