Top Apps om de beste deals voor jouw Last Minute Vakantie te vinden

Om de een of andere reden worden vakanties soms niet geboekt omdat ze bijvoorbeeld te duur worden geacht. Vooral als je rekening wilt houden met de bijkomende kosten van kinderen en activiteiten. Sommige vakanties kun je het best last minute boeken, en door dat te doen, kun je zelfs geld besparen!

Dus of je nu voor het eerst aan een last minute vakantie denkt of als je regelmatig last minute vakanties boekt vanwege werk of om geld te besparen bij het reizen, neem gerust een kijkje op onderstaande lijst. Je zult zeker iets naar je gading vinden. En liever nog, als je regelmatig apps gebruikt om last-minute deals te vinden die we niet hebben vermeld, laat het ons dan weten door een berichtje achter te laten.

 1. Last MinuteTravel Deals

  Last MinuteTravel Deals

  Geen lijst is compleet zonder de ster van de show. Deze app is specifiek ontwikkeld om de beste prijzen op de kortste termijn te vinden. Het is niet exclusief bedoeld voor vluchten, je kunt er ook accommodatie mee vinden. De handige kaarten leiden je tot aan de deur. Een must-have metgezel voor elke reiziger.

 2. TripIt Travel Organizer – Free

  TripIt Travel Organizer – Free

  TripIt is een prachtige app die gericht is op organiseren van je reis. Hoewel je niet direct kunt boeken of aanbiedingen met deze app kunt zoeken, is het erg handig zodra je reis begint. Stuur gewoon je info met vlucht- en hotelreserveringen door naar de app en klaar is Kees. Het is gemakkelijk te gebruiken en zorgt ervoor dat je die vervelende reisbeslommeringen vóór blijft


 3. Travelzoo

  Travelzoo

  Deze app biedt het complete pakket. Je kunt aanbiedingen vinden, vluchten, restaurants en activiteiten in de plaats van bestemming. Het zit boordevol  informatie en is perfect voor elke reisjunkie. Daarnaast kun je je ook aanmelden voor de wekelijkse e-mails die vaak flinke besparingen aanbieden!

 4. Hotel Tonight

  Hotel Tonight

  Je hebt net een geweldige deal gevonden voor een vlucht naar Spanje. Deze was zo goed dat je meteen een taxi naar de luchthaven hebt genomen en nu wacht om in te checken. Op dat moment  realiseer je je dat je niets hebt geboekt om te slapen. Geen paniek, Hotel Tonight biedt scherpe accommodatie deals aan in 12 verschillende landen (Spanje is één van hen). Het is een handige app voor het vinden van hotels en het zal je zeker een paar euro’s schelen!

 5. FlightBoard

  FlightBoard

  Met deze app kun je real-time informatie van alle aankomsten en vertrekken inzien op de luchthaven van je keuze. Is erg handig om last-minute reizen te plannen en kan je helpen om de laatste heenvlucht vanuit een nabijgelegen vliegveld te vinden.

Zo kun je contacten op Telegram verwijderen
Zo kun je contacten op Telegram verwijderen

Als je de Telegram-app op Android gebruikt, moet je de contacten op je apparaat synchroniseren met de app om te kunnen chatten met je vrienden. Als sommige mensen in de contactenlijst van je apparaat Telegram niet gebruiken, kun je ze uitnodigen om lid te worden zodat je met …

Zo kun je TikTok-video’s op Android verwijderen
Zo kun je TikTok-video’s op Android verwijderen

TikTok is erg populair geworden bij veel jonge mensen over de hele wereld. TikTok-gebruikers communiceren door korte video’s te plaatsen, te delen, te ‘liken’ en erop te reageren. Als TikTok-gebruiker kun je korte video’s maken en plaatsen die andere g…

Zo kun je WhatsApp activeren zonder verificatiecode
Zo kun je WhatsApp activeren zonder verificatiecode

Bij het registreren van een WhatsApp-account heb je standaard een werkend telefoonnummer nodig dat een verificatiecode kan ontvangen. De verificatiecode wordt gebruikt om te verifiëren dat het nummer dat je gebruikt echt bestaat en dat jij degene bent die het gebruikt. Als he…

Beste AI-apps voor Android die je moet kennen!
Beste AI-apps voor Android die je moet kennen!

Kunstmatige intelligentie (oftewel AI) wint snel populariteit in de moderne wereld. AI is toegankelijker geworden door apps die verschillende geprogrammeerde taken uitvoeren om mensen te helpen verschillende processen sneller en effectiever uit te voeren. De meeste AI-apps dr…

Zo kun je je volgers op Instagram verbergen
Zo kun je je volgers op Instagram verbergen

Met Instagram kunnen gebruikers andere Instagram-accounts volgen en kunnen gebruikers zelf ook gevolgd worden door andere accounts. De informatie over de mensen die je volgt en degenen die jou op Instagram volgen wordt altijd weergegeven op je profielpagina. Standaard kan elk…