Hoe neem je een Telefoongesprek op met een Android Telefoon

hoe neem je een telefoongesprek opmet je android telefoon
Ondanks het feit dat je met jouw Android-smartphone allerlei magische trucjes kunt doen blijft het opnemen van een telefoongesprek eigenlijk nogal moeilijk. Ongetwijfeld heeft dit te maken met het feit dat een groot deel van de fabrikanten waarschijnlijk niet de moeite willen nemen om zich te verdiepen in mogelijke juridische consequenties. Ja, het opnemen van telefoongesprekken zou best illegaal kunnen zijn waar jij woont dus het is zeker aan te raden om te kijken naar de wetgeving in jouw omgeving voordat je jouw gesprek opneemt.

Gelukkig hebben app-ontwikkelaars erkend dat het inderdaad moeilijk kan zijn om telefoongesprekken op te nemen. Dit heeft geleid tot allerlei handige apps gemaakt om jou te helpen. Voer gewoon een zoekopdracht uit in jouw app store voor ‘Call Recorder‘, ‘Gespreksopname‘  of iets dergelijks en je zult verscheidene apps kunnen vinden om telefoongesprekken op te nemen. De meeste van hen zijn gratis, hoewel sommige premium services bieden voor extra functies.

Afhankelijk van de app die je gaat downloaden zal de wijze van installatie en openen kunnen verschillen. Vervolgens kun je weer bellen als normaal. Dan zal jouw app automatisch beginnen met het opnemen van jouw telefoontje zodat je die later opnieuw kunt beluisteren. Dit opent ook mogelijkheden om gekke telefoongesprekken te voeren met je vrienden en onderling grappen uit te halen. Zeker als je sociaal erg actief bent.

Sommige apps kennen een moeizaam installatie proces waarbij je bijvoorbeeld mappen moet wijzigen en dit of dat moet aanpassen. Gelukkig heeft een groot deel van de eenvoudig te installeren apps lovende recensies en zijn ze zeer effectief in wat ze doen.

Tot zover. Neem een ​​kijkje bij de drie geweldige apps hieronder die jou het makkelijk zullen maken om jouw  telefoongesprekken op te nemen.

 1. Gespreksopname

  Gespreksopname

  Gespreksopname is een handige app die je telefoongesprekken laat opnemen op je smartphone.

  Hiermee kun je de gesprekken definiëren die opgenomen of genegeerd worden, luisteren en notities toevoegen, zoeken naar opnames per contact, telefoonnummer of notities.Deze handige app wordt sterk aanbevolen en stelt je in staat om te beslissen welke nummers je wilt opnemen en welke nummers je wilt negeren. Plus een groot aantal andere geweldige functies.

  Alleen in de Pro-versie: Je kunt instellen dat gesprekken van bepaalde contactpersonen automatisch worden opgeslagen. Ze worden dan in de cloud opgeslagen.

 2. Auto Gespreksopname

  Auto Gespreksopname

  Sla elk telefoongesprek op dat je maar wil en kies welke gesprekken je wil opslaan. Je kunt instellen welke gesprekken worden opgenomen en welke gesprekken worden genegeerd. Beluister de opname, voeg opmerkingen toe en deel. Dankzij integratie met Google Drive™ en Dropbox kunnen gesprekken ook worden opgeslagen in en gesynchroniseerd met de cloud.

  Dit is een andere grote keuze bij het overwegen van gespreksopname apps. Jouw gesprekken worden automatisch opgenomen als je de app hebt gestart, zodat je nooit meer belangrijke informatie die kan worden uitgewisseld over de telefoon verliest.

 3. [adsense]
 4. Call Recorder - Automatic

  Call Recorder – Automatic

  Tot slot noemen we nog deze app. Terwijl alle drie apps zeer gelijkwaardig zijn zou het kunnen zijn dat je liever een minder opdringerige app hebt. Als je downloadt en experimenteert zorg er dan voor dat je eventuele eerdere gespreksopname apps die op je toestel staan hebt verwijderd.

Zo verwijder je dubbele contacten op je Android
Zo verwijder je dubbele contacten op je Android

Het overkomt de beste van ons; het maakt niet uit hoe georganiseerd we zijn, de dubbele contacten blijven ons achtervolgen. Dit kan komen door het feit dat iemand een ander nummer heeft gekregen en omdat we vaak te lui zijn om het aan te passen, maken we liever een nieuw cont…