Maak je eigen GIF’s met Google Photos, zelfs offline!

Als je tevreden bent met de recente updates van Google, dan ga je de allernieuwste update helemaal geweldig vinden: je kunt nu GIF’s maken van foto’s zonder dat je verbonden bent met een netwerk.

google-photos

Om de functie te gebruiken open je het “Wizard” menu, en selecteer je de optie “Animation”. De volgende stap is om foto’s te kiezen uit de galerie, je kunt maximaal 50 foto’s selecteren. Vervolgens klik je op “Create”. De back-up GIF die je hebt gemaakt zal hersteld worden zodra er verbinding is gemaakt.

Er zijn ook andere functies, zo kun je met de nieuwste versie van de app beelden op chronologische volgorde sorteren, foto’s en video’s sneller delen en albums herschikken met behulp van gebaren zoals het tikken of slepen over de interface met je vinger!

Heb je ooit Google Photos gebruikt om een GIF te maken? Deel het resultaat met ons!

  1. Google Foto's

    Google Foto’s

    Google’s foto applicatie biedt verschillende functies, waaronder automatische foto back-up. De app is gratis.

Zo voer je videogesprekken op Instagram
Zo voer je videogesprekken op Instagram

Ah… het oude vertrouwde Instagram. Het is erg gegroeid de laatste jaren, en is geschat op ongeveer 100 biljoen dollar. Dat is toch aardig goed als je kijkt naar het feit dat Facebook het heeft gekocht voor minder dan 1 biljoen dollar. De app laat je foto’s delen m…

Zo kun je in de nacht foto’s maken met je Android smartphone
Zo kun je in de nacht foto’s maken met je Android smartphone

Met smartphones kunnen we foto’s maken, herinneringen vast leggen en deze bewaren op onze toestellen of delen op onze social media. In feite is het niet meer nodig om een hele dure camera aan te schaffen dankzij de mogelijkheden van smartphones, tenzij je natuurlijk fot…

De 5 beste apps om selfies mee te maken!
De 5 beste apps om selfies mee te maken!

Een selfie maken is simpelweg gewoon een foto van jezelf of met je vrienden maken. De wereld besteedde er niet veel aandacht aan totdat de term “selfie” ineens opdook. Nu heeft de selfie de wereld in zijn greep.  Het is niet langer een trend, maar het is bijna nor…

Maak je eigen GIF’s met Google Photos, zelfs offline!
Maak je eigen GIF’s met Google Photos, zelfs offline!

Als je tevreden bent met de recente updates van Google, dan ga je de allernieuwste update helemaal geweldig vinden: je kunt nu GIF’s maken van foto’s zonder dat je verbonden bent met een netwerk. Om de functie te gebruiken open je het “Wizard” menu, en…