5 essentiële apps die je offline kunt gebruiken

Apps zijn geweldige dingen, ze helpen ons in ons dagelijks leven tot een bepaald punt, dat het bijna niet meer voor te stellen is hoe het was zonder smartphones en apps. Apps worden steeds beter en wij willen steeds meer verbonden zijn met het internet en social media.

Wij hebben 5 fantastische apps gevonden die je ook offline kunt gebruiken (hoewel de app wel beter werkt als je verbonden bent met het internet). De volgende tools kun je niet alleen offline gebruiken, maar ze zijn ook erg handig in verschillende situaties.

 1. Pocket

  Pocket

  Pocket is een must-have app, ondanks het feit dat het perfect is voor offline gebruik. Het laat je van alles opslaan wat je online tegenkomt om het zo later terug te kijken. Artikelen, video’s, fotoalbums en nog veel meer kun je opslaan in “Pocket” en het later terugkijken.

 2. Google Translate

  Google Translate

  De wereld word steeds meer divers en multicultureel, daarom is het handig om een app zoals Google Translate te hebben naast al je sociale apps. Als je aan het reizen bent kan het lastig zijn om een spontaan gesprek te beginnen als je de taal niet spreekt. Je kunt complete talen opslaan op je toestel, dus als je een keer offline bent kun je nog steeds je zinnen vertalen. Perfect!

 3. Spotify Music

  Spotify Music

  Spotify is waarschijnlijk het grootste muziek platform wat er is, of je het nu op je smartphone of op een computer gebruikt, Spotify heeft meer dan duizenden nummers ter beschikking. Het is beter om het te gebruiken als je een internet verbinding hebt, maar als je een premium membership hebt kun je zoveel liedjes downloaden als je maar wilt en het via Spotify beluisteren zonder dat je verbonden bent met het internet.

 4. Google Drive

  Google Drive

  Google Drive is een essentiële app die het beste werkt als je verbonden bent met het internet (het heeft moeite met het uploaden van je documenten, foto’s etc. als je offline bent). Maar, als je documenten hebt in je Google Drive kun je deze offline bewerken, en zodra je weer verbonden bent met het internet worden je aanpassingen automatisch opgeslagen.

 5. Amazon Kindle

  Amazon Kindle

  En als laatst hebben we de Amazon Kindle app. Naast het feit dat je verbonden moet zijn om een e-book te downloaden, is deze app perfect om offline te gebruiken. Boeken die je hebt gedownload of gekocht worden opgeslagen in de Kindle app, en als je bijvoorbeeld in de trein zit of gewoon ergens compleet afgezonderd zonder internet zit, kun je toch die fantastische boeken lezen

Zo kun je WhatsApp activeren zonder verificatiecode
Zo kun je WhatsApp activeren zonder verificatiecode

Bij het registreren van een WhatsApp-account heb je standaard een werkend telefoonnummer nodig dat een verificatiecode kan ontvangen. De verificatiecode wordt gebruikt om te verifiëren dat het nummer dat je gebruikt echt bestaat en dat jij degene bent die het gebruikt. Als he…

Zo kun je je volgers op Instagram verbergen
Zo kun je je volgers op Instagram verbergen

Met Instagram kunnen gebruikers andere Instagram-accounts volgen en kunnen gebruikers zelf ook gevolgd worden door andere accounts. De informatie over de mensen die je volgt en degenen die jou op Instagram volgen wordt altijd weergegeven op je profielpagina. Standaard kan elk…

Zo kun je kanalen zoeken op Telegram
Zo kun je kanalen zoeken op Telegram

Telegram is een populair en veelgebruikt social media-platform over de hele wereld. Net als andere sociale mediaplatforms zoals Facebook, Instagram en WhatsApp, ondersteunt Telegram ook groepssamenwerking via groepen en kanalen. Telegramgroepen bieden plaats aan maximaal 200.…

Zo kun je eenvoudig iemand vinden op Instagram
Zo kun je eenvoudig iemand vinden op Instagram

Om Instagram nog interessanter te maken, moet je je vrienden, populaire gebruikers, beroemdheden of zelfs bedrijfspagina’s volgen. Hoewel Instagram altijd mensen voorstelt die je zou kunnen volgen, kun je ook zelf mensen zoeken om te volgen. Maar hoe vind je nou iemand …

Zo kun je een verhaal re-posten op Instagram
Zo kun je een verhaal re-posten op Instagram

Instagram Stories (Verhalen) is een geweldige manier voor Instagram-gebruikers om zichzelf te uiten. Instagram-gebruikers kunnen afbeeldingen en korte video’s op hun verhalen plaatsen die na 24 uur automatisch verlopen. Andere Instagram-gebruikers kunnen verhalen, die z…