5 essentiële apps die je offline kunt gebruiken

Apps zijn geweldige dingen, ze helpen ons in ons dagelijks leven tot een bepaald punt, dat het bijna niet meer voor te stellen is hoe het was zonder smartphones en apps. Apps worden steeds beter en wij willen steeds meer verbonden zijn met het internet en social media.

Wij hebben 5 fantastische apps gevonden die je ook offline kunt gebruiken (hoewel de app wel beter werkt als je verbonden bent met het internet). De volgende tools kun je niet alleen offline gebruiken, maar ze zijn ook erg handig in verschillende situaties.

 1. Pocket

  Pocket

  Pocket is een must-have app, ondanks het feit dat het perfect is voor offline gebruik. Het laat je van alles opslaan wat je online tegenkomt om het zo later terug te kijken. Artikelen, video’s, fotoalbums en nog veel meer kun je opslaan in “Pocket” en het later terugkijken.

 2. Google Translate

  Google Translate

  De wereld word steeds meer divers en multicultureel, daarom is het handig om een app zoals Google Translate te hebben naast al je sociale apps. Als je aan het reizen bent kan het lastig zijn om een spontaan gesprek te beginnen als je de taal niet spreekt. Je kunt complete talen opslaan op je toestel, dus als je een keer offline bent kun je nog steeds je zinnen vertalen. Perfect!

 3. Spotify Music

  Spotify Music

  Spotify is waarschijnlijk het grootste muziek platform wat er is, of je het nu op je smartphone of op een computer gebruikt, Spotify heeft meer dan duizenden nummers ter beschikking. Het is beter om het te gebruiken als je een internet verbinding hebt, maar als je een premium membership hebt kun je zoveel liedjes downloaden als je maar wilt en het via Spotify beluisteren zonder dat je verbonden bent met het internet.

 4. Google Drive

  Google Drive

  Google Drive is een essentiële app die het beste werkt als je verbonden bent met het internet (het heeft moeite met het uploaden van je documenten, foto’s etc. als je offline bent). Maar, als je documenten hebt in je Google Drive kun je deze offline bewerken, en zodra je weer verbonden bent met het internet worden je aanpassingen automatisch opgeslagen.

 5. Amazon Kindle

  Amazon Kindle

  En als laatst hebben we de Amazon Kindle app. Naast het feit dat je verbonden moet zijn om een e-book te downloaden, is deze app perfect om offline te gebruiken. Boeken die je hebt gedownload of gekocht worden opgeslagen in de Kindle app, en als je bijvoorbeeld in de trein zit of gewoon ergens compleet afgezonderd zonder internet zit, kun je toch die fantastische boeken lezen

Zo weet je of iemand je geblokkeerd heeft op Telegram!
Zo weet je of iemand je geblokkeerd heeft op Telegram!

Net als op andere sociale mediaplatformen, stelt Telegram zijn gebruikers in staat om elkaar te blokkeren. In een poging om cyberpesten en andere cybercriminaliteit op Telegram onder controle te krijgen, is de blokkeringsfunctie zeker noodzakelijk en effectief. Wanneer je iem…

Zo kun je spraakopnames pauzeren en hervatten in WhatsApp
Zo kun je spraakopnames pauzeren en hervatten in WhatsApp

WhatsApp-gebruikers kunnen verschillende mediabestanden verzenden en ontvangen, waaronder afbeeldingen, video’s, audiobestanden en gesproken berichten. Met de spraakopname-functie kunnen WhatsApp-gebruikers hun stem opnemen en verzenden naar individuele chats of chat-gr…

Alles wat je moet weten over je privacy op TikTok!
Alles wat je moet weten over je privacy op TikTok!

Privacy is een belangrijk onderdeel op alle grote sociale-mediaplatformen zoals WhatsApp, Instagram, Facebook en TikTok. Omdat het een sociaal platform is, zijn de meeste privacy-instellingen op TikTok standaard uitgeschakeld. Door de privacy-instellingen te openen, kun je ec…