Android Taste Test: Vind het perfecte thema voor je toestel!

Android-Taste-Test-2

Android staat bekend om zijn veelzijdigheid en opties om je toestel mee aan te passen. Elke die-hard Android fan zal dit benoemen in vergelijking met een iOS toestel. Een nadeel hiervan is dat, doordat Android je juist zoveel vrijheid geeft, het soms moeilijk kan zijn om te kiezen wat je moet doen, wat je aan kunt passen en waar je überhaupt moet beginnen.

Als je nog niet weet welke launcher, icon pack of widgets je moet kiezen, wees dan niet bang! Google heeft hier een oplossing voor. Zij hebben namelijk #myAndroid Taste Test website ontwikkeld, een super handige site om je te helpen!

Je kunt deze site bezoeken van zowel je computer als je Android toestel. Op deze site worden er 22 verschillende vragen gesteld, de vragen zijn vrij simpel en je hoeft dus niet te Googlen voor een antwoord. De vragen variëren enorm, of je bijvoorbeeld van vierkante of ronden iconen houdt, of welke kleurschema’s je prettig vind.

Als je alle vragen hebt beantwoord zal Google je 3 verschillende stijlen laten zien die gebaseerd zijn op jouw antwoorden. Scroll naar beneden om elk onderdeel te bekijken, zo kun je makkelijk zien wat je allemaal nodig hebt (launcher of icon packs) om de look na te maken die je leuk vind.

Als je dus nog geen idee hebt over hoe je je Android een beetje leuker en persoonlijker kan maken, is deze service echt een aanrader!

De 5 beste Android lock screens en vervangende lock screen apps
De 5 beste Android lock screens en vervangende lock screen apps

Lock screens, oftewel vergrendelingsschermen, bestaan net zo lang als de Android zelf. Ze zijn misschien niet meer zo populair als ze ooit zijn geweest, maar dat betekend niet dat er geen markt voor is. Er worden zelfs enorm veel vergrendelingsschermen uitgebracht, en wij heb…

Hier vind je de beste Android Wallpapers!
Hier vind je de beste Android Wallpapers!

Het enorme aantal aanpassingsopties is een van de voordelen van het hebben van een Android toestel. Door je toestel aan te passen met een thema kan je het compleet transformeren en je het gevoel geven dat je een nieuw toestel in handen hebt. Het is een perfecte manier om je t…

De 5 beste icon packs om je Android mee aan te passen!
De 5 beste icon packs om je Android mee aan te passen!

Één van de dingen die Android gebruikers zo fijn vinden is de mogelijkheid om alles aan te passen. Dit is in tegenstelling tot iOS, die een eigen stijl heeft die niet aangepast kan worden. Er bestaan apps waarmee je bijna elk aspect van je toestel kunt aanpassen. In dit artik…

Android Taste Test: Vind het perfecte thema voor je toestel!
Android Taste Test: Vind het perfecte thema voor je toestel!

Android staat bekend om zijn veelzijdigheid en opties om je toestel mee aan te passen. Elke die-hard Android fan zal dit benoemen in vergelijking met een iOS toestel. Een nadeel hiervan is dat, doordat Android je juist zoveel vrijheid geeft, het soms moeilijk kan zijn om te k…