De 5 beste icon packs om je Android mee aan te passen!

social-media-1177293_960_720-min

Één van de dingen die Android gebruikers zo fijn vinden is de mogelijkheid om alles aan te passen. Dit is in tegenstelling tot iOS, die een eigen stijl heeft die niet aangepast kan worden. Er bestaan apps waarmee je bijna elk aspect van je toestel kunt aanpassen.

In dit artikel focussen we op iconen, hoewel je ook wallpapers, thema’s, stijlen, fonts etc. kunt aanpassen. Wil je jouw Android ook een nieuw leven in blazen zonder een nieuw toestel te kopen, bekijk dan deze icon packs eens en maak van je Android weer een prachtig toestel.

Vind je de 5 onderstaande apps nou niks? Maak je geen zorgen! Google Play biedt (op het moment van schrijven) betaalde icon packs gratis aan. Voor niks. Helemaal gratis. Dus, als je wat meer opties nodig hebt neem dan eens een kijkje in de Play Store.

 1. Glim - Free Icon Pack

  Glim – Free Icon Pack

  ‘Glim’ beschikt over 1,500 iconen in de gratis versie, en ze zijn allemaal prachtig. De iconen zijn levendig, kleurrijk en zien er erg professioneel uit, met een Google-achtige stijl. Zo behoud je toch een beetje de stijl die je gewend bent, maar geeft toch wat meer leven!

 2. RETRORIKA ICON PACK

  RETRORIKA ICON PACK

  ‘Retrorika’ is de volgende in onze lijst. Hoewel deze icon pack niet gratis is, is het toch een prachtige app. De iconen zijn tot in detail geperfectioneerd en hebben subtiel een retro tintje. Het beschikt over 3000 icons om je Android mee te vernieuwen.

 3. Min - Icon Pack

  Min – Icon Pack

  Niet iedereen houdt van kleurrijke, vrolijke iconen en ‘Min’ is dé app voor deze mensen. De app biedt simpele iconen die klein en erg minimalistisch zijn. De iconen zijn in zwart of wit (of een variatie hiervan). Ondanks het minimalistische uiterlijk van deze iconen, zijn ze toch de beste iconen die je kunt hebben om je Android mee aan te passen, helemaal met een zorgvuldig uitgekozen wallpaper.

 4. Simply 8-Bit Icon Pack

  Simply 8-Bit Icon Pack

  De retro 8-bit stijl heeft een ware comeback gemaakt, en veel gebruikers houden van deze graphics in de spelletjes. Met deze icon pack kun je 8-bit iconen toevoegen aan je toestel. Als je van een retro thema houdt, ga je dit icon pack echt geweldig vinden!

 5. Audax - Icon Pack

  Audax – Icon Pack

  Als laatste in de lijst hebben we ‘Audax’. Deze app beschikt over duizenden geweldige, kleurrijke en ronde HD iconen. De ronde iconen zijn een genot voor het oog als je de standaard vierkante iconen zat begint te worden. Verander je toestel en voeg wat ronde iconen toe aan je Android.

De 5 beste Android lock screens en vervangende lock screen apps
De 5 beste Android lock screens en vervangende lock screen apps

Lock screens, oftewel vergrendelingsschermen, bestaan net zo lang als de Android zelf. Ze zijn misschien niet meer zo populair als ze ooit zijn geweest, maar dat betekend niet dat er geen markt voor is. Er worden zelfs enorm veel vergrendelingsschermen uitgebracht, en wij heb…

Hier vind je de beste Android Wallpapers!
Hier vind je de beste Android Wallpapers!

Het enorme aantal aanpassingsopties is een van de voordelen van het hebben van een Android toestel. Door je toestel aan te passen met een thema kan je het compleet transformeren en je het gevoel geven dat je een nieuw toestel in handen hebt. Het is een perfecte manier om je t…

De 5 beste icon packs om je Android mee aan te passen!
De 5 beste icon packs om je Android mee aan te passen!

Één van de dingen die Android gebruikers zo fijn vinden is de mogelijkheid om alles aan te passen. Dit is in tegenstelling tot iOS, die een eigen stijl heeft die niet aangepast kan worden. Er bestaan apps waarmee je bijna elk aspect van je toestel kunt aanpassen. In dit artik…

Android Taste Test: Vind het perfecte thema voor je toestel!
Android Taste Test: Vind het perfecte thema voor je toestel!

Android staat bekend om zijn veelzijdigheid en opties om je toestel mee aan te passen. Elke die-hard Android fan zal dit benoemen in vergelijking met een iOS toestel. Een nadeel hiervan is dat, doordat Android je juist zoveel vrijheid geeft, het soms moeilijk kan zijn om te k…