De beste Nintendo apps en games voor je Android!

Obrazek-dla-najlepsze-aplikacje-i-gry-Nintendo-na-Androida

Nintendo stond altijd bekend als de koning van de consoles. De GameBoy, Nintendo DS en zelfs de Nintendo Wii waren allemaal innovatief en baanbrekend. Op een gegeven moment raakten we een beetje uitgekeken op wat Nintendo te bieden had, met als gevolg dat de volgende consoles flopten en de verkoop hard achteruit ging.

Hier kwam echter verandering in toen ze besloten om Pokémon terug te brengen, en met Pokémon Go, hadden ze ons allemaal weer even in hun greep. Het spel is niet hetgeen wat Nintendo heeft gered, maar het heeft ze wel even weer op de kaart gezet om het zo te zeggen.

We hebben een lijst gemaakt met 5 games of apps die elke Nintendo fan op zijn toestel moet hebben, als je deze nog niet hebt, geen zorgen! Klik dan op de download knop om ze direct op je toestel te downloaden.

 1. Ouderlijk toezicht voor Ninte…

  Ouderlijk toezicht voor Ninte…

  Waarschijnlijk zijn jou kinderen, je partner… of misschien jijzelf, verslaafd aan het spelen op de Nintendo Switch. Het is revolutionair en zorgt voor uren speelplezier. Deze app, waar een Nintendo Switch voor vereist is, zorgt er voor dat je ouderlijk toezicht kunt uitvoeren om er zeker van te zijn dat je kinderen niet continue aan het gamen zijn.

 2. Fire Emblem Heroes

  Fire Emblem Heroes

  RPG adventure games staan er om bekend om je mee te nemen op een avontuur naar fantasiewerelden. ‘The Fire Emblem’ series zijn enorm populair en dat is niet voor niks, het is een fantastisch spel! Geniet van turn-based gevechten, verbeter je helden en probeer om de aarde te redden van het kwaad.

 3. Miitomo

  Miitomo

  ‘Miitomo’ was de eerste app die Nintendo uit heeft gebracht voor Android, en daar had iedereen een andere mening over. Sommigen vonden dat Pokémon meer gewenst was, anderen verwelkomden de sociale app met open armen. Je kunt je Mii aanpassen en deelnemen aan mini-games. Het is een leuke manier om te chatten met je vrienden, of om foto’s te maken en te delen.

 4. Super Mario Run

  Super Mario Run

  ‘Super Mario’ is één van de beste platform adventure games ooit, en dat allemaal dankzij Nintendo. ‘Super Mario Run’ is de nieuwste toevoeging aan het Mario imperium en het is enorm verslavend. Ren door de levels terwijl je obstakels probeert te ontwijken, verzamel munten om je Mushroom Kingdom verder uit te breiden.

 5. Pokémon GO

  Pokémon GO

  De franchise van Pokémon heeft in vele generaties geleefd, waar het in de jaren ’90 allemaal begon op de GameBoy is het nu ook uit voor de Android. In ‘Pokémon GO’ moet je in de echte wereld opzoek gaan naar Pokémon, moet je ze proberen te vangen en tegen gym leaders strijden. Het is erg verslavend en een fantastische manier om je dagelijkse beweging te krijgen, en tegelijkertijd te gamen.

Ontdek nu de beste voetbalspellen voor Android!
Ontdek nu de beste voetbalspellen voor Android!

Voetbalfans zijn overal ter wereld! Als ze het spel niet fysiek spelen, dan spelen ze het wel virtueel op spelcomputers. In de loop der jaren is er een grote vraag en groei geweest naar virtuele voetbalspellen. Veel gamebedrijven zijn ontstaan en hebben een verscheidenheid aa…

Ontdek de beste gratis platform games voor Android!
Ontdek de beste gratis platform games voor Android!

Veel van ons zijn gefascineerd door platformspellen zoals Super Mario en Bounce. In de loop der jaren hebben game-ontwikkelaars het platformthema overgenomen en hebben ze heel veel platform games ontwikkeld waar mensen van kunnen genieten. In 2021 zijn er veel spannende platf…

Speel nu direct de beste gratis Arcade Games voor Android!
Speel nu direct de beste gratis Arcade Games voor Android!

Er zijn veel genres van Android-games die je kunt installeren voor een leuk tijverdrijf. De games die mensen hebben en spelen op hun Android-apparaat, is grotendeels afhankelijk van hun voorkeur. De algemene  spelgenres die worden  gedownload zijn onder meer actie-, sport-, p…

Dit zijn de beste offline vechtspellen voor Android!
Dit zijn de beste offline vechtspellen voor Android!

Mensen gebruiken hun Android-apparaten op verschillende manier terwijl ze genieten van hun vrije tijd. Sommige mensen zullen naar muziek luisteren en video’s bekijken, anderen zullen tijd op internet doorbrengen en sommige mensen kiezen ervoor om games te spelen. Gamers…

De beste Nintendo apps en games voor je Android!
De beste Nintendo apps en games voor je Android!

Nintendo stond altijd bekend als de koning van de consoles. De GameBoy, Nintendo DS en zelfs de Nintendo Wii waren allemaal innovatief en baanbrekend. Op een gegeven moment raakten we een beetje uitgekeken op wat Nintendo te bieden had, met als gevolg dat de volgende consoles…