Hier vind je de beste Android Wallpapers!

wallpaper-for-android-5-1

Het enorme aantal aanpassingsopties is een van de voordelen van het hebben van een Android toestel. Door je toestel aan te passen met een thema kan je het compleet transformeren en je het gevoel geven dat je een nieuw toestel in handen hebt. Het is een perfecte manier om je telefoon op te frissen.

Hieronder vind je 5 geweldige apps met de beste Android wallpapers voor je toestel. Probeer ze allemaal eens uit en laat je creativiteit op de loop!

 1. Tapet - Infinite Wallpapers

  Tapet – Infinite Wallpapers

  Tapet is één van de meest creatieve apps die je zult vinden als het gaat om wallpapers. Het is niet zomaar een app die verschillende wallpapers laat zien, het laat je ook je eigen wallpapers maken. Je kunt speciale effecten toevoegen en wisselen tussen verschillende ontwerpen op bepaalde tijdstippen, zo houdt je je scherm fris en spannend.

 2. Achtergronden HD (Backgrounds)

  Achtergronden HD (Backgrounds)

  Deze app bevat duizenden wallpapers met sporten, landschappen, abstracte ontwerpen en nog veel meer. Er zijn tal van afbeeldingen met thema’s die je toestel compleet zullen veranderen. Het is één van de beste en meest gevarieerde apps op de markt voor wallpapers..

 3. Muzei Live Wallpaper

  Muzei Live Wallpaper

  Met ‘Muzei’ kun je je eigen persoonlijke foto’s toevoegen aan je wallpaper en het heeft dagelijkse ontwerpen geïnspireerd door bekende artiesten. Elk kunstwerk bevat ook informatie en de app heeft ook een live wallpaper functie, die je kunt gebruiken om je scherm tot leven te laten komen doordat de achtergrond veranderd en beweegt.

 4. Reddit: The Official App

  Reddit: The Official App

  ‘Reddit’ is een sociale app waar gebruikers kunnen discussiëren over verschillende dingen. Er zit letterlijk geen eind aan de content die je kunt vinden op Reddit, en om deze reden staat het in deze lijst. Met een simpele zoekactie vind je tal van wallpapers die je vrijwel direct kunt instellen. Het is niet zo gebruiksvriendelijk als de specifieke wallpaper apps, maar heeft wel veel te bieden.

 5. Wallpapers QHD (Backgrounds)

  Wallpapers QHD (Backgrounds)

  Als laatst op de lijst hebben we ‘Wallpapers QHD’. Deze app bevat een grote verscheidenheid aan verschillende HD achtergronden en wallpapers voor je toestel. Het is gratis maar het heeft ook een premium versie waarmee je toegang krijgt tot nog meer content. Het is een geweldige app om wat meer persoonlijkheid aan je toestel te geven.

De 5 beste Android lock screens en vervangende lock screen apps
De 5 beste Android lock screens en vervangende lock screen apps

Lock screens, oftewel vergrendelingsschermen, bestaan net zo lang als de Android zelf. Ze zijn misschien niet meer zo populair als ze ooit zijn geweest, maar dat betekend niet dat er geen markt voor is. Er worden zelfs enorm veel vergrendelingsschermen uitgebracht, en wij heb…

Hier vind je de beste Android Wallpapers!
Hier vind je de beste Android Wallpapers!

Het enorme aantal aanpassingsopties is een van de voordelen van het hebben van een Android toestel. Door je toestel aan te passen met een thema kan je het compleet transformeren en je het gevoel geven dat je een nieuw toestel in handen hebt. Het is een perfecte manier om je t…

De 5 beste icon packs om je Android mee aan te passen!
De 5 beste icon packs om je Android mee aan te passen!

Één van de dingen die Android gebruikers zo fijn vinden is de mogelijkheid om alles aan te passen. Dit is in tegenstelling tot iOS, die een eigen stijl heeft die niet aangepast kan worden. Er bestaan apps waarmee je bijna elk aspect van je toestel kunt aanpassen. In dit artik…

Android Taste Test: Vind het perfecte thema voor je toestel!
Android Taste Test: Vind het perfecte thema voor je toestel!

Android staat bekend om zijn veelzijdigheid en opties om je toestel mee aan te passen. Elke die-hard Android fan zal dit benoemen in vergelijking met een iOS toestel. Een nadeel hiervan is dat, doordat Android je juist zoveel vrijheid geeft, het soms moeilijk kan zijn om te k…