De beste offline GPS en navigatie apps voor Android!

navigation-1048294_960_720

Onze smartphones en Android toestellen zijn continue aan het verbeteren, net als de apps die we gebruiken. Vroeger moesten we nog een kaart gebruiken om te navigeren, en als je dit niet zag zitten moest je een duur navigatie systeem aanschaffen.

Tegenwoordig is dit niet meer nodig. De toestellen van Android zijn inmiddels in staat om te functioneren als GPS navigatie systeem. Het enige wat je nog nodig hebt is de juiste app om je van A naar B te brengen. Hieronder staat de 5 beste navigatie apps, deze zijn niet alleen gratis maar werken ook nog eens offline, perfect voor iedereen die naar verschillende landen wil reizen en geen data wil verbruiken.

 1. Maps

  Maps

  Natuurlijk kan ‘Google Maps‘ in een artikel als deze niet ontbreken. Het is helemaal gratis en zit vol met verschillende functies, waaronder het weergeven van de lokale voorzieningen, het markeren van parkeer plekken en de app gebruiken als Sat Nav. Het is een geweldige app en je kunt individuele secties van landen opslaan om offline te bekijken.

 2. MapFactor: GPS Navigation

  MapFactor: GPS Navigation

  MapFactor is ontworpen om offline te gebruiken. Open de app, kies wat je wil downloaden en waar je het naar toe wilt downloaden op je toestel. Ook beschikt het over spraak-navigatie en geeft meldingen wanneer je in de buurt bent van verkeerscamera’s of interessante plaatsen. Het is een fantastische all-round app, geschikt voor transport en reizen, en het is nog helemaal gratis ook!

 3. MAPS.ME — offline maps

  MAPS.ME — offline maps

  ‘Maps With Me’ heeft geen internet verbinding nodig om te werken. Het geeft duizenden verschillende interessante plaatsen aan over de hele wereld en laat je de beste route naar een bestemming zien, naast potentiële alternatieve routes. Deze app valt op door zijn zeer gedetailleerde kaarten.

 4. GPS Navigatie en Kaarten Sygic

  GPS Navigatie en Kaarten Sygic

  Een app die net als ‘TomTom Maps’ werkt, maar alleen een andere naam heeft. Deze app zal je helpen met het vinden van je weg door verschillende landen, en het werkt perfect zonder enige internet verbinding. Er zijn verschillende extra functies waar je voor moet betalen na 7 dagen, maar je kunt ook gewoon gebruik maken van de gratis versie.

 5. HERE

  HERE

  ‘HERE’ is nogal ondergewaardeerd maar het is perfect voor offline gebruik. Je kunt kaarten opslaan en openbaar vervoer opties toevoegen. Als je niet zo weg bent van ‘Google Maps’ is dit een perfect alternatief (net als de andere apps in deze lijst). Naast het feit dat ‘HERE’ strak, simpel en offline te gebruiken is, is het ook nog eens gratis!

Zo kun je een nep Telegram-account herkennen
Zo kun je een nep Telegram-account herkennen

Telegram is in de loop der jaren over de hele wereld uitgegroeid tot een populaire berichten-app. Telegram blijft zijn gebruikers geweldige functies bieden die de toegankelijkheid en bruikbaarheid verbeteren. Nu steeds meer mensen zich bij Telegram aansluiten, is de toename v…

Blokkeer en rapporteer spamberichten op WhatsApp
Blokkeer en rapporteer spamberichten op WhatsApp

In dit digitale tijdperk worden berichten uitgewisseld op verschillende sociale mediaplatformen, waaronder WhatsApp. Hoewel de meeste berichten die op WhatsApp worden verzonden en ontvangen, afkomstig kunnen zijn van mensen die we kennen, kunnen sommige kwaadwillende personen…

Zo kun je video’s in hoge kwaliteit verzenden op WhatsApp
Zo kun je video’s in hoge kwaliteit verzenden op WhatsApp

Veel mensen gebruiken elke dag WhatsApp om  foto’s, video’s en documenten te verzenden. Als het echter gaat om het verzenden van video’s, weet niet iedereen dat WhatsApp beperkingen heeft. Bij video’s groter dan 16 MB wordt de kwaliteit na het uploaden…