De beste offline GPS en navigatie apps voor Android!

navigation-1048294_960_720

Onze smartphones en Android toestellen zijn continue aan het verbeteren, net als de apps die we gebruiken. Vroeger moesten we nog een kaart gebruiken om te navigeren, en als je dit niet zag zitten moest je een duur navigatie systeem aanschaffen.

Tegenwoordig is dit niet meer nodig. De toestellen van Android zijn inmiddels in staat om te functioneren als GPS navigatie systeem. Het enige wat je nog nodig hebt is de juiste app om je van A naar B te brengen. Hieronder staat de 5 beste navigatie apps, deze zijn niet alleen gratis maar werken ook nog eens offline, perfect voor iedereen die naar verschillende landen wil reizen en geen data wil verbruiken.

 1. Maps

  Maps

  Natuurlijk kan ‘Google Maps‘ in een artikel als deze niet ontbreken. Het is helemaal gratis en zit vol met verschillende functies, waaronder het weergeven van de lokale voorzieningen, het markeren van parkeer plekken en de app gebruiken als Sat Nav. Het is een geweldige app en je kunt individuele secties van landen opslaan om offline te bekijken.

 2. MapFactor: GPS Navigation

  MapFactor: GPS Navigation

  MapFactor is ontworpen om offline te gebruiken. Open de app, kies wat je wil downloaden en waar je het naar toe wilt downloaden op je toestel. Ook beschikt het over spraak-navigatie en geeft meldingen wanneer je in de buurt bent van verkeerscamera’s of interessante plaatsen. Het is een fantastische all-round app, geschikt voor transport en reizen, en het is nog helemaal gratis ook!

 3. MAPS.ME — offline maps

  MAPS.ME — offline maps

  ‘Maps With Me’ heeft geen internet verbinding nodig om te werken. Het geeft duizenden verschillende interessante plaatsen aan over de hele wereld en laat je de beste route naar een bestemming zien, naast potentiële alternatieve routes. Deze app valt op door zijn zeer gedetailleerde kaarten.

 4. GPS Navigatie en Kaarten Sygic

  GPS Navigatie en Kaarten Sygic

  Een app die net als ‘TomTom Maps’ werkt, maar alleen een andere naam heeft. Deze app zal je helpen met het vinden van je weg door verschillende landen, en het werkt perfect zonder enige internet verbinding. Er zijn verschillende extra functies waar je voor moet betalen na 7 dagen, maar je kunt ook gewoon gebruik maken van de gratis versie.

 5. HERE

  HERE

  ‘HERE’ is nogal ondergewaardeerd maar het is perfect voor offline gebruik. Je kunt kaarten opslaan en openbaar vervoer opties toevoegen. Als je niet zo weg bent van ‘Google Maps’ is dit een perfect alternatief (net als de andere apps in deze lijst). Naast het feit dat ‘HERE’ strak, simpel en offline te gebruiken is, is het ook nog eens gratis!

Zo kun je iemand op Telegram blokkeren
Zo kun je iemand op Telegram blokkeren

Veel mensen gebruiken tegenwoordig Telegram om onderling te communiceren en mediabestanden te verzenden. Net als WhatsApp kunnen gebruikers met Telegram video’s, afbeeldingen, audio en documenten verzenden en ontvangen. Als iemand je telefoonnummer of gebruikersnaam op …

Dit zijn de beste videobewerking-apps voor Android!
Dit zijn de beste videobewerking-apps voor Android!

Veel mensen over de hele wereld gebruiken hun smartphone elke dag om video’s op te nemen. Moderne apparaten beschikken over geweldige cameratechnologie die videografie ondersteunt, dus het is meer dan logisch dat mensen hun video’s ook goed willen bewerken voordat…

Zo kun je de Instagram-beveiligingscheck gebruiken
Zo kun je de Instagram-beveiligingscheck gebruiken

Om je Instagram-account te beschermen tegen hackers, heeft Instagram in de nieuwste update een nieuwe functie voor beveiligingscontrole uitgebracht. De Instagram-controlefunctie beveelt gebruikers te volgen stappen aan om ervoor te zorgen dat hun accounts veilig zijn. Als Ins…

Zo kun je meerdere Telegram-accounts op je Android gebruiken
Zo kun je meerdere Telegram-accounts op je Android gebruiken

Telegram krijgt steeds meer gebruikers en staat bekend om zijn groepen, kanalen, bots en andere handige functies. De multifunctionaliteit van Telegram is de reden waarom het miljoenen downloads heeft. De meeste mensen gebruiken Telegram voor hun plezier, amusement en het make…

Zo kun je foto’s als document verzenden via WhatsApp
Zo kun je foto’s als document verzenden via WhatsApp

Vaker wel dan niet, verzenden en ontvangen we afbeeldingen via WhatsApp, naast andere mediabestanden. Als je al een tijdje afbeeldingen op WhatsApp hebt gedeeld, is het je vast opgevallen dat WhatsApp de afbeeldingen comprimeert voordat ze naar een ontvanger worden verzonden.…