De beste apps om video’s te downloaden op je Android!

Obrazek-dla-najlepsze-aplikacje-do-pobierania-wideo-na-androida

Het downloaden van video’s en media op je Android is erg makkelijk met de juiste apps, en er zijn heel wat apps beschikbaar op de markt. Of je nou apps wilt gebruiken om YouTube filmpjes te downloaden of voor andere content, de apps in deze lijst zijn hiervoor perfect!

Sommige zijn speciaal ontworpen als YouTube downloader, maar dankzij legale regels zijn andere hier niet toe in staat. Niet getreurd, de volgende apps kunnen je helpen in je zoektocht naar het vinden en downloaded van video’s.

 1. TubeMate YouTube Downloader

  TubeMate YouTube Downloader

  ‘TubeMate YouTube Downloader’ is de eerste in onze lijst, en het zou echt de eerste app moeten zijn als je een YouTube downloader wilt proberen. Je kunt video’s downloaden in het gewenste bestandsformaat en ze offline bekijken. Het is niet gelimiteerd tot specifieke video’s, je kunt dus letterlijk elke YouTube video gratis downloaden.

 2. VidMate - HD video downloader

  VidMate – HD video downloader

  De volgende is ‘VidMate’. Dit is een van de meest populaire YouTube downloaders op de markt, net als een van de meeste populaire video downloaders voor Android. Je kunt video’s downloaden van verschillende bronnen zoals Facebook, YouTube en andere populaire websites. Je kunt ook toegang krijgen tot TV shows en HD films.

 3. FVD - Free Video Downloader

  FVD – Free Video Downloader

  Met ‘FVD – Free Video Downloader’ kun je meerdere video’s zoeken en direct naar je toestel downloaden. Het heeft een geïntegreerde browser en je kunt meerdere video’s tegelijk downloaden. En dat allemaal helemaal gratis.

 4. Fastest Video Downloader

  Fastest Video Downloader

  ‘Fastest Video Downloader’ is vergelijkbaar met de bovenstaande app, het geeft je toegang tot alle video’s op het web en je kunt ze naar je Android downloaden zonder enig probleem. Ook is het sneller dan de meeste apps, wat zeker een goede reden is om deze app te proberen.

 5. VLC for Android

  VLC for Android

  Als laatst hebben we ‘VLC Player for Android’. Met deze app kun je geen video’s downloaden, maar je kunt hier wel elk bestandstype mee afspelen. Het is een must-have app voor iedereen die gedownloade video’s heeft en deze vlekkeloos wil laten afspelen. Het is een briljante tool voor al je media benodigdheden.

Zo kun je iemand op Telegram blokkeren
Zo kun je iemand op Telegram blokkeren

Veel mensen gebruiken tegenwoordig Telegram om onderling te communiceren en mediabestanden te verzenden. Net als WhatsApp kunnen gebruikers met Telegram video’s, afbeeldingen, audio en documenten verzenden en ontvangen. Als iemand je telefoonnummer of gebruikersnaam op …

Dit zijn de beste videobewerking-apps voor Android!
Dit zijn de beste videobewerking-apps voor Android!

Veel mensen over de hele wereld gebruiken hun smartphone elke dag om video’s op te nemen. Moderne apparaten beschikken over geweldige cameratechnologie die videografie ondersteunt, dus het is meer dan logisch dat mensen hun video’s ook goed willen bewerken voordat…

Zo kun je de Instagram-beveiligingscheck gebruiken
Zo kun je de Instagram-beveiligingscheck gebruiken

Om je Instagram-account te beschermen tegen hackers, heeft Instagram in de nieuwste update een nieuwe functie voor beveiligingscontrole uitgebracht. De Instagram-controlefunctie beveelt gebruikers te volgen stappen aan om ervoor te zorgen dat hun accounts veilig zijn. Als Ins…

Zo kun je meerdere Telegram-accounts op je Android gebruiken
Zo kun je meerdere Telegram-accounts op je Android gebruiken

Telegram krijgt steeds meer gebruikers en staat bekend om zijn groepen, kanalen, bots en andere handige functies. De multifunctionaliteit van Telegram is de reden waarom het miljoenen downloads heeft. De meeste mensen gebruiken Telegram voor hun plezier, amusement en het make…

Zo kun je foto’s als document verzenden via WhatsApp
Zo kun je foto’s als document verzenden via WhatsApp

Vaker wel dan niet, verzenden en ontvangen we afbeeldingen via WhatsApp, naast andere mediabestanden. Als je al een tijdje afbeeldingen op WhatsApp hebt gedeeld, is het je vast opgevallen dat WhatsApp de afbeeldingen comprimeert voordat ze naar een ontvanger worden verzonden.…