De 5 beste Android lock screens en vervangende lock screen apps

phone-1537387_960_720

Lock screens, oftewel vergrendelingsschermen, bestaan net zo lang als de Android zelf. Ze zijn misschien niet meer zo populair als ze ooit zijn geweest, maar dat betekend niet dat er geen markt voor is. Er worden zelfs enorm veel vergrendelingsschermen uitgebracht, en wij hebben de 5 beste voor je op een rij gezet.

Sommigen zijn gewoon basis vergrendelingsschermen, terwijl anderen veel uitgebreider zijn en je meer mogelijkheden geven om het aan te passen. Wat je ook zoekt, deze lijst heeft het allemaal. Waar wacht je nog op? Installeer vandaag nog een nieuw vergrendelingsscherm.

 1. GO Locker - theme & wallpaper

  GO Locker – theme & wallpaper

  Go Locker heeft enorm veel te bieden, van thema’s tot vergrendelingsschermen en complete launchers. Alle ‘Go…” apps bevatten enorm veel mogelijkheden om aan te passen. De gratis versie biedt veel opties en het kopen van de volledige app ontgrendeld elk thema die je maar kunt bedenken. Wat wil je nog meer?

 2. Hi Locker Uw vergrendel scherm

  Hi Locker Uw vergrendel scherm

  Hi Locker is een geweldige app zonder ingewikkelde functies, het houdt dingen gewoon simpel. Je kunt onder andere het weerbericht en de kalender bekijken, maar ook je achtergrond aanpassen. Het ondersteunt de vingerafdruk scanner (als je toestel dit heeft) en geeft je toestel een nieuwe look.

 3. Next Lock Screen

  Next Lock Screen

  Next Lock Screen is een goed ontworpen app van Microsoft en geeft je de controle en toegang over patronen, numerieke vergrendelingsschermen, camera, Wi-Fi en nog veel meer. Aan de buitenkant lijkt het een redelijk simpele app maar het biedt veel vrijheid en aanpassingsopties in vergelijking met de standaard app voor het vergrendelingsscherm.

 4. Picturesque Lock Screen

  Picturesque Lock Screen

  Om nog even in het Microsoft thema te blijven hebben wij ook nog Picturesque. Deze app neemt verschillende achtergronden van Bing en geeft deze constant weer op je scherm. Dit is een geweldige manier om je toestel te vernieuwen zonder ook maar iets te doen. Het bevat ook een zoekfunctie, tools en nog veel meer.

 5. Locker Master- Fun, DIY Themes

  Locker Master- Fun, DIY Themes

  Lock Master geeft je de vrijheid om je eigen vergrendelingsscherm of achtergrond te maken. Je kunt verschillende dingen aanpassen met graphics, maar je kunt de app ook gebruiken om oproepen, notificaties, berichten etc. weer te geven. Het is een geweldige app die anders is dan anderen met de fantastische aanpassingsopties. 

De 5 beste Android lock screens en vervangende lock screen apps
De 5 beste Android lock screens en vervangende lock screen apps

Lock screens, oftewel vergrendelingsschermen, bestaan net zo lang als de Android zelf. Ze zijn misschien niet meer zo populair als ze ooit zijn geweest, maar dat betekend niet dat er geen markt voor is. Er worden zelfs enorm veel vergrendelingsschermen uitgebracht, en wij heb…

Hier vind je de beste Android Wallpapers!
Hier vind je de beste Android Wallpapers!

Het enorme aantal aanpassingsopties is een van de voordelen van het hebben van een Android toestel. Door je toestel aan te passen met een thema kan je het compleet transformeren en je het gevoel geven dat je een nieuw toestel in handen hebt. Het is een perfecte manier om je t…

De 5 beste icon packs om je Android mee aan te passen!
De 5 beste icon packs om je Android mee aan te passen!

Één van de dingen die Android gebruikers zo fijn vinden is de mogelijkheid om alles aan te passen. Dit is in tegenstelling tot iOS, die een eigen stijl heeft die niet aangepast kan worden. Er bestaan apps waarmee je bijna elk aspect van je toestel kunt aanpassen. In dit artik…

Android Taste Test: Vind het perfecte thema voor je toestel!
Android Taste Test: Vind het perfecte thema voor je toestel!

Android staat bekend om zijn veelzijdigheid en opties om je toestel mee aan te passen. Elke die-hard Android fan zal dit benoemen in vergelijking met een iOS toestel. Een nadeel hiervan is dat, doordat Android je juist zoveel vrijheid geeft, het soms moeilijk kan zijn om te k…