De 5 beste apps om online met onbekenden te praten

bench-people-smartphone-sun

Het wordt steeds makkelijker om online met onbekenden te praten, dankzij de vooruitgang in de technologie. Er bestonden altijd al chatrooms waarin je met mensen van over de hele wereld kon praten, maar nu kun je ook verschillende mensen bereiken via je Android toestel.

Apps blijven veranderen en verbeteren om je de beste service te bieden en om te proberen nep profielen van de community te verwijderen. Alhoewel er altijd wel nep profielen zullen zijn, bieden de volgende apps de beste service om met echte mensen van over de hele wereld te chatten. Je kunt natuurlijk ook gewoon met mensen dichtbij huis chatten, het is maar net wat je leuk vindt.

 1. Moco - Chat & Meet People

  Moco – Chat & Meet People

  Moco bestaat al een tijdje en is een van de meest populaire app op de markt als je met onbekenden wilt praten. Gebruikers zijn meestal opzoek naar vriendschap en je kunt dus echte mensen verwachten (Moco heeft de reputatie dat het geen nep profielen bevat). Je kunt je eigen interesses selecteren, media versturen, spelletjes spelen en nog veel meer.

 2. Tagged - Babbelen en Flirt

  Tagged – Babbelen en Flirt

  Tagged is een enorme online community, en met meer dan 300 miljoen gebruikers kun je vriendschappen sluiten over de hele wereld. Je kunt online chatten en vrienden maken, maar Tagged kan ook gebruikt worden als dating app. Dus als je opzoek bent naar liefde, is Tagged misschien wel iets voor jou.

 3. Camfrog - Group Video Chat

  Camfrog – Group Video Chat

  Camfrog bestaat al een tijd en het is een geweldig cross-platform app die zich vooral focust op het video aspect van chatten. Je kunt verbinding maken met mensen die Camfrog gebruiken op hun desktop, iPhones, Android, en nog veel meer. Het word dagelijks door duizenden mensen en je kunt nieuwe vrienden maken, privé chatten en sociaal zijn vanuit de palm van je hand.

 4. SKOUT - ontmoet, chat, vriend

  SKOUT – ontmoet, chat, vriend

  Skout is een platform om online met mensen van over de hele wereld te chatten. Je kunt zien wie naar jou heeft gezocht, anderen zoeken die in de buurt zijn en foto’s en andere media versturen. Het is een geweldige sociale app en een van de besten om online mee te chatten.

 5. Chatous

  Chatous

  Chats is een geweldig om anoniem met onbekenden te chatten. Je kunt hashtags gebruiken om interesses van anderen te zoeken en nieuwe mensen te ontdekken om een online chat mee te beginnen. Probeer de app, voeg je interesses toe en ontmoet nieuwe mensen!

Zo kun je foto’s uit video’s halen op je Android
Zo kun je foto’s uit video’s halen op je Android

We krijgen veel video’s op onze Android-apparaten. Sommige worden door vrienden via sociale media naar ons gestuurd, en andere leggen we zelf vast met behulp van de camera’s op onze apparaten. Tijdens het bekijken van sommige van deze video’s, raak je missch…

Soundmoji’s verzenden in Facebook Messenger!
Soundmoji’s verzenden in Facebook Messenger!

Iedereen kent emoji’s wel en gebruikt ze vast wel eens in berichten. Emoji’s voegen kleur en leven toe aan gesprekken op verschillende berichten-applicaties. Sociale platforms zoals WhatsApp, Instagram en Facebook Messenger hebben het gebruik van emoji’s doo…

Dit zijn de beste apps om af te vallen en je doelen te bereiken!
Dit zijn de beste apps om af te vallen en je doelen te bereiken!

Mensen proberen elke dag om verschillende redenen wat lichaamsgewicht kwijt te raken. Sommigen willen gewoon een fit en gezond lichaam, anderen willen in specifieke kledingstukken passen. Wat je doel ook is, je moet er naar toe werken! Drukke schema’s kunnen je beletten…

Zo kun je het aantal likes op Instagram en Facebook verbergen
Zo kun je het aantal likes op Instagram en Facebook verbergen

Als mensen je foto’s leuk vinden op Instagram of Facebook, kun je zien hoeveel mensen elke foto hebben “geliked! door naar het aantal likes te kijken. De vind-ik-leuk-teller laat je zien hoeveel mensen je foto hebben bekeken en leuk vonden. Als je de likes van je …