De 5 meest stijlvolle WhatsApp wallpapers van 2017

wallpaperwhatsapp

WhatsApp is zonder enige twijfel de grootste sociale app in de wereld, met meer dan 175 miljoen actieve gebruikers elke dag. Een van de nieuwe, coole functies die is toegevoegd is de mogelijkheid om de achtergrond te veranderen en aan aan te passen voor elk individuele chat of gesprek die je hebt.

Om dit te doen kies je een chat, tik je op de drie stipjes rechts bovenin en klik op “Achtergrond”. Vervolgens kun je een keuze maken uit bijvoorbeeld kleuren, foto’s of afbeeldingen etc. Je kunt de standaard opties gebruiken, of je kunt een achtergrond kiezen van één van de apps hieronder gebruiken om je WhatsApp chats op te frissen. 

  1. Colors Wallpapers for Chat

    Colors Wallpapers for Chat

    ‘Colors Wallpaper for Chat’ is de eerste in onze lijst en het biedt een groot assortiment met verschillende achtergronden. Je kunt ze gebruiken door de methode van hierboven toe te passen (tik op de drie stippen en ga naar “Wallpaper”).

  2. HD for Chat Wallpapers

    HD for Chat Wallpapers

    ‘HD for Chat Wallpapers’ is de volgende in onze lijst en het biedt veel geweldige achtergronden voor WhatsApp. In vergelijking met de vorige app heeft deze meer variatie in stijl en grafische elementen. Ook hier kun je de afbeeldingen opslaan op je toestel en de methode van hierboven te gebruiken om de achtergrond te veranderen.

  3. Best Wallpapers QHD

    Best Wallpapers QHD

    ‘Best Wallpapers QHD’ heeft veel verschillende achtergronden om uit te kiezen, met kleuren, stijlen, patronen en nog veel meer om je WhatsApp gesprekken mee aan te passen. Het is vergelijkbaar met de eerste twee apps, maar het bied ook andere achtergronden als je van wat meer variatie houdt.

  4. Beach Wallpapers for Chat

    Beach Wallpapers for Chat

    ‘Beach Wallpapers for WhatsApp’ heeft, zoals de naam al doet vermoeden, achtergronden van verschillende stranden die je kunt instellen als achtergrond voor individuele gesprekken. Ondanks dat de app zich vooral focust op stranden, heeft het verschillende stijlen en typen fotografie om uit te kiezen.

  5. Wallpapers voor Chat HD

    Wallpapers voor Chat HD

    Als laatst hebben we ‘Wallpapers for WhatsApp’. Deze app is iets anders dan de rest omdat het veel verschillende mooie en unieke achtergronden biedt in diverse thema’s zoals cartoons, dieren, landschappen, etc. Het heeft een uitgebreide galerij met opties waar je uit kunt kiezen en de aanpassing voor WhatsApp is enorm simpel.

Zo kun je zien wie jou niet terugvolgt op Instagram
Zo kun je zien wie jou niet terugvolgt op Instagram

In het tijdperk van sociale media is Instagram een vitaal platform geworden voor persoonlijke branding, netwerken en in contact blijven met vrienden en familie. Een van de belangrijkste functies van Instagram is de mogelijkheid om andere gebruikers te volgen en hen jou te lat…

Dit zijn de beste Android-apps om korte video’s te maken!
Dit zijn de beste Android-apps om korte video’s te maken!

In de wereld van het creëren van digitale content zijn apps voor korte video’s dominant geworden en bieden gebruikers een dynamische en interessante manier om zichzelf te uiten. Of je nu een doorgewinterde creator bent of een nieuwkomer op het gebied van video-content, …

Dit zijn de beste apps om je batterij te besparen!
Dit zijn de beste apps om je batterij te besparen!

Smartphones zijn essentieel voor ons dagelijks leven, maar een veelvoorkomend probleem is de levensduur van de batterij. Als je je telefoon voortdurend oplaadt, is een batterijbesparende app wellicht precies wat je nodig hebt. Het gebruik van een batterijbesparende app kan ee…