De beste verkeer apps voor Android: Waze, HERE WeGo

the-stopper-2575843_960_720

In principe hoef je tegenwoordig niet meer verdwaald te raken of in de file komen te staan. Dit komt door de grote hoeveelheid aan verkeer apps die beschikbaar zijn voor smartphones. Natuurlijk zijn sommige dingen niet te voorkomen en zal je waarschijnlijk nog wel eens verdwaald raken.

We hebben de Play Store afgezocht en de 5 beste verkeer- en navigatie apps voor je op een rij gezet. Bekijk de lijst hieronder en ontdek een rijkdom aan informatie over transport, in de palm van je hand

 1. Waze - GPS, Navigatie & Verkeersinfo

  Waze – GPS, Navigatie & Verkeersinfo

  De eerste in de lijst is Waze. Dit is een geweldige app die je niet alleen informatie geeft over het verkeer maar ook als GPS navigatie gebruikt kan worden. Een van de functies is dat gebruikers informatie in kunnen voeren terwijl ze onderweg zijn, als je dus een ongeluk of file tegenkomt kun je dit aan iedereen laten weten. Deze informatie wordt direct bijgewerkt zodat andere gebruikers direct toegang hebben tot nieuwe informatie. Het zit vol met functies zoals het notificeren van je vrienden of familie zodra je ergens aankomt.

 2. Drijvende Route vinder

  Drijvende Route vinder

  ‘Driving Route Finder’ is een fantastische verkeer app, ook al is het niet heel bekend. Een van de handige functies is dat je punten kunt neerzetten om je eigen route te creëren. Plaats een groene waar je wilt beginnen en een rode waar je wilt eindigen. De app zal de beste route vinden en ongelukken of files ontwijken.

 3. Maps: Navigatie en OV

  Maps: Navigatie en OV

  Geen enkele lijst met verkeer apps zou compleet zijn zonder Google Maps. De app wordt constant bijgewerkt met de nieuwste informatie en je kunt van alles instellen, van restaurants tot adressen. Het heeft stemherkenning, je kunt routes creëren, ontdekken met “Street View” en nog veel meer.

 4. HERE WeGo

  HERE WeGo

  HERE is een grote concurrent van Google Maps. Het bevat kaarten die je kunt downloaden en offline kunt bekijken, het biedt informatie over meer dan 800 steden en kan als GPS systeem gebruikt worden. Van A naar B reizen is nog nooit zo makkelijk geweest.

 5. Polaris GPS Navigation

  Polaris GPS Navigation

  De laatste in onze lijst is ‘Polaris GPS Navigation‘. Het is een geweldige app en verdiend een plekje in onze lijst. Het bevat zowat elke grote navigatie systeem die je maar kunt bedenken zoals Google Maps, Cycle Maps, OpenStreetMaps en nog veel meer. Zo raak je nooit meer de weg kwijt dankzij de gedetailleerde kaarten.

Zo kun je iemand op Telegram blokkeren
Zo kun je iemand op Telegram blokkeren

Veel mensen gebruiken tegenwoordig Telegram om onderling te communiceren en mediabestanden te verzenden. Net als WhatsApp kunnen gebruikers met Telegram video’s, afbeeldingen, audio en documenten verzenden en ontvangen. Als iemand je telefoonnummer of gebruikersnaam op …

Dit zijn de beste videobewerking-apps voor Android!
Dit zijn de beste videobewerking-apps voor Android!

Veel mensen over de hele wereld gebruiken hun smartphone elke dag om video’s op te nemen. Moderne apparaten beschikken over geweldige cameratechnologie die videografie ondersteunt, dus het is meer dan logisch dat mensen hun video’s ook goed willen bewerken voordat…

Zo kun je de Instagram-beveiligingscheck gebruiken
Zo kun je de Instagram-beveiligingscheck gebruiken

Om je Instagram-account te beschermen tegen hackers, heeft Instagram in de nieuwste update een nieuwe functie voor beveiligingscontrole uitgebracht. De Instagram-controlefunctie beveelt gebruikers te volgen stappen aan om ervoor te zorgen dat hun accounts veilig zijn. Als Ins…

Zo kun je meerdere Telegram-accounts op je Android gebruiken
Zo kun je meerdere Telegram-accounts op je Android gebruiken

Telegram krijgt steeds meer gebruikers en staat bekend om zijn groepen, kanalen, bots en andere handige functies. De multifunctionaliteit van Telegram is de reden waarom het miljoenen downloads heeft. De meeste mensen gebruiken Telegram voor hun plezier, amusement en het make…

Zo kun je foto’s als document verzenden via WhatsApp
Zo kun je foto’s als document verzenden via WhatsApp

Vaker wel dan niet, verzenden en ontvangen we afbeeldingen via WhatsApp, naast andere mediabestanden. Als je al een tijdje afbeeldingen op WhatsApp hebt gedeeld, is het je vast opgevallen dat WhatsApp de afbeeldingen comprimeert voordat ze naar een ontvanger worden verzonden.…