Zo kun je je vrienden en familie volgen op je Android

androidde-arkadaşlarini-ve-aileni-nasil-takip-edebilirsin

Vooruitgang in de technologie betekend ook dat wij veiliger (kunnen) zijn. Onze smartphones zijn niet alleen maar een middel om te communiceren, maar we kunnen er ook onze locatie mee versturen als we in nood zijn. Een smartphone is ook een geweldige tool voor ouders om hun kind veilig te houden. Natuurlijk horen hier verschillende apps bij, en er zijn er heel wat.

We hebben de Play Store bekeken en hebben de 5 beste Android apps geselecteerd waarmee je vrienden en familie kunt volgen mocht het ooit nodig zijn. Bekijk de lijst hieronder!

 1. Familie traceren - Life360

  Familie traceren – Life360

  De eerste op de lijst is een app die geweldig is voor ouders maar het is ook te gebruiken voor vrienden en familie. Je kunt een eigen groep creëren om ze in real-time te volgen. Je kunt ook notificatie krijgen wanneer bepaalde mensen inchecken op een bepaalde locatie. Als jouw kind bijvoorbeeld naar school gaat, kun je hier een notificatie voor krijgen.

 2. Family Locator - Phone Tracker

  Family Locator – Phone Tracker

  De volgende is Family Locator. Het beste aan deze app is dat je no-go zones in kunt stellen. Dit betekend dat je een notificatie kunt krijgen als je kind (of iemand die je wilt volgen) ergens is waar hij/zij niet mag komen, bijvoorbeeld een gevaarlijk deel van de stad. Het heeft ook een ingebouwde SOS-functie, hiermee wordt meteen de locatie verzonden.

 3. Zoek Mijn Vrienden

  Zoek Mijn Vrienden

  ‘Zoek Mijn Vrienden’ maakt gebruik van Google Maps en is hierdoor uiterst nauwkeurig. Het is een geweldige manier om iemand in real-time te volgen en je kunt er een signaal mee versturen als je in gevaar bent. Hierdoor kan je direct de locatie van de persoon zien. De app laat ook de dichtstbijzijnde ziekenhuizen en politiebureaus zien, als jij bijvoorbeeld niet snel genoeg ter plekke kunt zijn, kan de persoon makkelijk navigeren naar één van deze punten.

 4. Familie traceren

  Familie traceren

  ‘Familie traceren’ van ZoeMob is iets anders dan de rest van de apps. Het heeft dezelfde functies als de anderen, maar het heeft ook een aantal extra tools. Je kunt toestemmingen toevoegen voor kinderen, zo kunnen ze bijvoorbeeld toestemming vragen om een bepaalde app langer te gebruiken. Het laat ook zien of de bestuurder te snel rijdt of een veilige snelheid aanhoudt, samen met andere functies om je up to date en georganiseerd te houden.

 5. Foursquare Swarm: Check In

  Foursquare Swarm: Check In

  ‘Foursquare Swarm: Check In’ is de laatste op de lijst. Het is een leuke app die meer bedoeld is voor kinderen en geven ze minder het gevoel dat ze in de gaten worden gehouden. Het laat mensen met de app missies uitvoeren om punten te verdienen, bijvoorbeeld door in te checken op school. De interactie geeft de gebruikers een soort doel om de app te gebruiken.

Zo kun je foto’s uit video’s halen op je Android
Zo kun je foto’s uit video’s halen op je Android

We krijgen veel video’s op onze Android-apparaten. Sommige worden door vrienden via sociale media naar ons gestuurd, en andere leggen we zelf vast met behulp van de camera’s op onze apparaten. Tijdens het bekijken van sommige van deze video’s, raak je missch…

Soundmoji’s verzenden in Facebook Messenger!
Soundmoji’s verzenden in Facebook Messenger!

Iedereen kent emoji’s wel en gebruikt ze vast wel eens in berichten. Emoji’s voegen kleur en leven toe aan gesprekken op verschillende berichten-applicaties. Sociale platforms zoals WhatsApp, Instagram en Facebook Messenger hebben het gebruik van emoji’s doo…

Dit zijn de beste apps om af te vallen en je doelen te bereiken!
Dit zijn de beste apps om af te vallen en je doelen te bereiken!

Mensen proberen elke dag om verschillende redenen wat lichaamsgewicht kwijt te raken. Sommigen willen gewoon een fit en gezond lichaam, anderen willen in specifieke kledingstukken passen. Wat je doel ook is, je moet er naar toe werken! Drukke schema’s kunnen je beletten…

Zo kun je het aantal likes op Instagram en Facebook verbergen
Zo kun je het aantal likes op Instagram en Facebook verbergen

Als mensen je foto’s leuk vinden op Instagram of Facebook, kun je zien hoeveel mensen elke foto hebben “geliked! door naar het aantal likes te kijken. De vind-ik-leuk-teller laat je zien hoeveel mensen je foto hebben bekeken en leuk vonden. Als je de likes van je …