Zo kun je je vrienden en familie volgen op je Android

androidde-arkadaşlarini-ve-aileni-nasil-takip-edebilirsin

Vooruitgang in de technologie betekend ook dat wij veiliger (kunnen) zijn. Onze smartphones zijn niet alleen maar een middel om te communiceren, maar we kunnen er ook onze locatie mee versturen als we in nood zijn. Een smartphone is ook een geweldige tool voor ouders om hun kind veilig te houden. Natuurlijk horen hier verschillende apps bij, en er zijn er heel wat.

We hebben de Play Store bekeken en hebben de 5 beste Android apps geselecteerd waarmee je vrienden en familie kunt volgen mocht het ooit nodig zijn. Bekijk de lijst hieronder!

  1. Familie traceren - Life360

    Familie traceren – Life360

    De eerste op de lijst is een app die geweldig is voor ouders maar het is ook te gebruiken voor vrienden en familie. Je kunt een eigen groep creëren om ze in real-time te volgen. Je kunt ook notificatie krijgen wanneer bepaalde mensen inchecken op een bepaalde locatie. Als jouw kind bijvoorbeeld naar school gaat, kun je hier een notificatie voor krijgen.

  2. Family Locator - Phone Tracker

    Family Locator – Phone Tracker

    De volgende is Family Locator. Het beste aan deze app is dat je no-go zones in kunt stellen. Dit betekend dat je een notificatie kunt krijgen als je kind (of iemand die je wilt volgen) ergens is waar hij/zij niet mag komen, bijvoorbeeld een gevaarlijk deel van de stad. Het heeft ook een ingebouwde SOS-functie, hiermee wordt meteen de locatie verzonden.

  3. Zoek Mijn Vrienden

    Zoek Mijn Vrienden

    ‘Zoek Mijn Vrienden’ maakt gebruik van Google Maps en is hierdoor uiterst nauwkeurig. Het is een geweldige manier om iemand in real-time te volgen en je kunt er een signaal mee versturen als je in gevaar bent. Hierdoor kan je direct de locatie van de persoon zien. De app laat ook de dichtstbijzijnde ziekenhuizen en politiebureaus zien, als jij bijvoorbeeld niet snel genoeg ter plekke kunt zijn, kan de persoon makkelijk navigeren naar één van deze punten.

  4. Familie traceren

    Familie traceren

    ‘Familie traceren’ van ZoeMob is iets anders dan de rest van de apps. Het heeft dezelfde functies als de anderen, maar het heeft ook een aantal extra tools. Je kunt toestemmingen toevoegen voor kinderen, zo kunnen ze bijvoorbeeld toestemming vragen om een bepaalde app langer te gebruiken. Het laat ook zien of de bestuurder te snel rijdt of een veilige snelheid aanhoudt, samen met andere functies om je up to date en georganiseerd te houden.

  5. Foursquare Swarm: Check In

    Foursquare Swarm: Check In

    ‘Foursquare Swarm: Check In’ is de laatste op de lijst. Het is een leuke app die meer bedoeld is voor kinderen en geven ze minder het gevoel dat ze in de gaten worden gehouden. Het laat mensen met de app missies uitvoeren om punten te verdienen, bijvoorbeeld door in te checken op school. De interactie geeft de gebruikers een soort doel om de app te gebruiken.

Zo kun je schermtijdlimieten instellen op TikTok
Zo kun je schermtijdlimieten instellen op TikTok

In dit tijdperk van sociale media is het beheren van je tijd op verschillende sociale mediaplatforms essentieel. TikTok heeft in het verleden bewezen verslavend te zijn, omdat veel gebruikers de neiging hebben belangrijke tijd te verspillen met het scrollen door de verschille…

Werkt TikTok niet? Lees hier hoe je het kunt oplossen!
Werkt TikTok niet? Lees hier hoe je het kunt oplossen!

TikTok is over de hele wereld erg populair geworden en fascineert miljoenen mensen met zijn grappige korte video’s. Zoals bij elke app kun je met TikTok soms ook tegen technische problemen aanlopen die je gebruikerservaring belemmeren. Als je problemen ondervindt met Ti…

Zo kun je voornaamwoorden toevoegen op Instagram
Zo kun je voornaamwoorden toevoegen op Instagram

Tegenwoordig is genderidentiteit een belangrijk aspect in het leven van veel mensen. Zelfs op sociale mediaplatforms zoals Facebook en Instagram is het belangrijk om mensen aan te spreken met de juiste genderidentiteit. Voornaamwoorden zijn een geweldige manier om mensen te i…