Hoe kun je op WhatsApp berichten reageren zonder dat je online gaat

incognito-2231825_960_720

WhatsApp heeft naast de geweldige functies ook een aantal gebreken voor sommige gebruikers. De frustrerende blauwe vinkjes zijn hier een voorbeeld van. De vinkjes die ons laten weten wanneer we genegeerd worden. Een andere irritatie kan de informatie van ‘Online’ of ‘Laatst Gezien…’ zijn.

Je kunt natuurlijk instellen dat deze informatie niet meer wordt weergegeven maar dit artikel gaat over hoe je op WhatsApp berichten kunt reageren zonder ‘online’ te verschijnen. Dit kan erg handig zijn als je contacten niet wil laten weten dat je online bent geweest, maar nog steeds wilt communiceren.

Hoe kun je dus reageren via een online communicatie service zonder daadwerkelijk online te verschijnen? Heel makkelijk… lees verder om erachter te komen.

Reageer op WhatsApp zonder online te verschijnen:

– Als eerst schakel je de Wi-Fi uit en als je mobiele data gebruikt schakel je dit ook uit. Vervolgens open je het gesprek waar je op wilt reageren.

Typ en verstuur het bericht. Omdat je helemaal offline bent kun je geen gebruik maken van de online GIF’s catalogus, maar je kunt nog wel reageren via tekst.

Sluit de WhatsApp applicatie af en schakel je Wi-Fi en/of mobiele data weer in.

– WhatsApp, de geweldige sociale tool, zal het bericht afleveren op het moment dat je weer verbonden bent met het internet.

Dat is alles. Als je eenmaal weer verbonden bent met het internet en WhatsApp je bericht aflevert, zal je contact het bericht ontvangen maar niet weten of zien dat jij online bent geweest. Het is een handige truc om niet op bepaalde gesprekken te reageren.

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    WhatsApp is een geweldige communicatie app die is ontworpen om mensen gratis met elkaar te verbinden en te laten chatten. Het enige wat je nodig hebt is het mobiele nummer van de andere persoon. Je kunt ook audio bestanden, afbeeldingen, video’s, GIF’s en documenten verzenden en ontvangen. Geen wonder dat het ’s werelds meest gebruikte sociale app is.

Wat is de TikTok Shop en hoe gebruik je het?
Wat is de TikTok Shop en hoe gebruik je het?

TikTok is geëvolueerd om meer te worden dan alleen een platform waarop mensen korte video’s kunnen plaatsen en bekijken. Na recente updates heeft TikTok een nieuwe functie geïntroduceerd; TikTok Shop, waarmee gebruikers binnen de app hun favoriete producten kunnen kopen…

Zo kun je schermtijdlimieten instellen op TikTok
Zo kun je schermtijdlimieten instellen op TikTok

In dit tijdperk van sociale media is het beheren van je tijd op verschillende sociale mediaplatforms essentieel. TikTok heeft in het verleden bewezen verslavend te zijn, omdat veel gebruikers de neiging hebben belangrijke tijd te verspillen met het scrollen door de verschille…

Werkt TikTok niet? Lees hier hoe je het kunt oplossen!
Werkt TikTok niet? Lees hier hoe je het kunt oplossen!

TikTok is over de hele wereld erg populair geworden en fascineert miljoenen mensen met zijn grappige korte video’s. Zoals bij elke app kun je met TikTok soms ook tegen technische problemen aanlopen die je gebruikerservaring belemmeren. Als je problemen ondervindt met Ti…

Zo kun je voornaamwoorden toevoegen op Instagram
Zo kun je voornaamwoorden toevoegen op Instagram

Tegenwoordig is genderidentiteit een belangrijk aspect in het leven van veel mensen. Zelfs op sociale mediaplatforms zoals Facebook en Instagram is het belangrijk om mensen aan te spreken met de juiste genderidentiteit. Voornaamwoorden zijn een geweldige manier om mensen te i…

Zo kun je een AI-chat maken op Instagram
Zo kun je een AI-chat maken op Instagram

Met de opkomst van AI-technologie over de hele wereld hebben veel digitale platforms, waaronder sociale mediaplatforms, het gebruik van AI geïntroduceerd. Instagram is bijvoorbeeld niet meer alleen bedoeld voor het delen van foto’s en verhalen; het is een platform waar …