WK 2018: De beste Android Apps voor voetbalfans!

2221869-46336210-2560-1440

Dit is hét moment waar voetbalfans op hebben gewacht en waar ze naar uitkijken sinds het laatste WK. Het WK is al een aantal dagen aan de gang en daarom hebben wij een lijst samengesteld met de beste apps op de markt om up to date te blijven van het toernooi.

De onderstaande apps zijn bijna allemaal hetzelfde en zullen je up to date houden over de wedstrijden en uitslagen, maar biedt ook andere sporten en kun je ze dus nog steeds gebruiken nadat het toernooi is afgelopen. Bekijk de lijst en ontdek geweldige apps om op de hoogte te blijven van het WK.

  1. 2018 FIFA World Cup Russia™ Official App

    2018 FIFA World Cup Russia™ Official App

    We beginnen de lijst met de officiële app van FIFA. Het bevat honderden toernooien over de hele wereld en de officiële ranglijst van landen en teams over de hele wereld. Als je het laatste nieuws over het WK wilt bekijken, is deze app echt iets voor jou. Het biedt ook highlights en foto’s van de evenementen.

  2. BBC Sport

    BBC Sport

    De BBC Sport app is een geweldige app, en bevat bijna alle sporten. Het is een veel gebruikte app in Engeland maar het kan je voorzien van informatie waar je ook bent. Het bevat artikelen en elke wedstrijd wordt geanalyseerd door een expert om het verloop van de wedstrijd te bespreken.

  3. theScore: Sports Scores & News

    theScore: Sports Scores & News

    De volgende is ‘theScore’. Deze app is gelijk aan de bovenstaande apps en biedt verschillende informatie. Het bevat statistieken en ranglijsten van het WK, maar geeft je ook het laatste nieuws over sport competities, atleten en ander belangrijk nieuws.

  4. Yahoo Sports

    Yahoo Sports

    ‘Yahoo Sports’ lijkt op ‘BBC Sports’ en bevat informatie gerelateerd aan het WK. De app biedt het laatste nieuws van sport evenementen over de hele wereld. Je kunt de app aanpassen om specifieke informatie te bekijken van je favoriete teams.

  5. ESPN

    ESPN

    En als laatst hebben we ‘ESPN’. Deze app biedt je informatie van alle sportevenementen over de hele wereld – en in dit geval biedt het het laatste nieuws over het WK. Je kunt de app instellen om je real-time een notificatie te sturen als er iets gebeurt, het bevat video’s, foto’s en je kunt nieuws delen met je vrienden.

Zo kun je zien wie jou niet terugvolgt op Instagram
Zo kun je zien wie jou niet terugvolgt op Instagram

In het tijdperk van sociale media is Instagram een vitaal platform geworden voor persoonlijke branding, netwerken en in contact blijven met vrienden en familie. Een van de belangrijkste functies van Instagram is de mogelijkheid om andere gebruikers te volgen en hen jou te lat…

Dit zijn de beste Android-apps om korte video’s te maken!
Dit zijn de beste Android-apps om korte video’s te maken!

In de wereld van het creëren van digitale content zijn apps voor korte video’s dominant geworden en bieden gebruikers een dynamische en interessante manier om zichzelf te uiten. Of je nu een doorgewinterde creator bent of een nieuwkomer op het gebied van video-content, …