Zo kun je verborgen functies inschakelen op WhatsApp voor Android

whatsapp-hacker-1024x576-1024x576

WhatsApp is geen onbekende in onze posts – omdat het gewoon een geweldige app is! Maar, hoe goed de app ook is, er is altijd ruimte voor verbetering. Daarom brengt het team van WhatsApp regelmatig updates uit om ervoor te zorgen dat het aan de verwachtingen voldoet.

Waarschijnlijk weet je niet dat je heel gemakkelijk toegang kunt krijgen tot verborgen functies op WhatsApp en zo nieuwe dingen kunt gebruiken waar de meeste mensen niet eens van weten tot er een officiële update komt. Hoe werkt het? Heel simpel!

Het eerste wat je moet doen is er voor zorgen dat je de nieuwste versies van WhatsApp en WA Tweaks op je toestel hebt geïnstalleerd. Je kunt beide apps downloaden onderaan deze post.

MUST HAVE: Je toestel moet ‘rooted’ zijn om dit te kunnen doen. Als je toestel niet ‘rooted’ is moet je ‘Xposed Module’ installeren.

Wat moet je doen

Zodra je het bovenstaande gedaan hebt, open je ‘WA Tweaks’.

  • De app heeft toestemming nodig. Dit zal gebeuren met een root management tool (als ‘Xposed Module’) die geïnstalleerd is wanneer je je toestel ‘ge-root’ is.
  • Activeer ‘Vliegtuig Modus’. Dit zal het internet gebruik limiteren.
  • Open “Instellingen” vanaf het hoofdmenu en ga vervolgens naar “Applicaties” en dan “WhatsApp”.
  • Klik op “Forceer Afsluiten”. Dit zal de huidige WhatsApp sessie afsluiten.

Dit kan verschillen per toestel en Android versie, maar over het algemeen is het vrijwel gelijk.

Als je deze stappen hebt voltooid, open je WA Tweaks weer. Je zult de verschillende functies te zien krijgen die nu beschikbaar zijn. Activeer de functies die je wilt proberen en open vervolgens WhatsApp weer en zet de Vliegtuig Modus weer uit.

Dat is alles!

Maar, er is meer!

Je leest het goed. Er zijn nog meer mogelijkheden. Je hebt misschien gemerkt dat in WA Tweaks ook andere dingen beschikbaar zijn dan speciale functies. Dit komt door dat de app meer handige tweaks bevat die verschillende dingen kunnen doen. Sommigen versturen foto’s in de originele resolutie en kwaliteit (WhatsApp verlaagt de kwaliteit van je foto’s) en anderen veranderen de tool om GIF’s te zoeken.

Wat je ook wilt bereiken met WhatsApp, WA Tweaks kan nieuwe functies en opties bieden.

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Heeft WhatsApp een introductie nodig? Waarschijnlijk niet. Krijgt het er eentje? Natuurlijk! WhatsApp is een fantastische sociale tool waarmee je in contact kunt blijven met vrienden en familie overal ter wereld. En het is ook nog eens helemaal gratis! Je kunt documenten, links, foto’s, video’s en nog veel meer versturen.

  2. WA Tweaks

    WA Tweaks

    WA Tweaks is de app die je nodig hebt als je het volledige potentieel wilt ontgrendelen van WhatsApp. Het bevat verschillende opties en functies die je kunt gebruiken die eigenlijk nog niet eens live zijn. Het bevat ook andere dingen die WhatsApp nog aangenamer maken.

 

Zo kun je zien wie jouw Instagram-video heeft bekeken
Zo kun je zien wie jouw Instagram-video heeft bekeken

Instagram heeft door de jaren heen een unieke ruimte geboden voor individuen en bedrijven om in contact te komen met hun publiek. Naast het plaatsen van afbeeldingen kunnen makers van Instagram-content ook video’s plaatsen in de vorm van verhalen, reels of berichten. So…

Wat is de TikTok Shop en hoe gebruik je het?
Wat is de TikTok Shop en hoe gebruik je het?

TikTok is geëvolueerd om meer te worden dan alleen een platform waarop mensen korte video’s kunnen plaatsen en bekijken. Na recente updates heeft TikTok een nieuwe functie geïntroduceerd; TikTok Shop, waarmee gebruikers binnen de app hun favoriete producten kunnen kopen…

Zo kun je schermtijdlimieten instellen op TikTok
Zo kun je schermtijdlimieten instellen op TikTok

In dit tijdperk van sociale media is het beheren van je tijd op verschillende sociale mediaplatforms essentieel. TikTok heeft in het verleden bewezen verslavend te zijn, omdat veel gebruikers de neiging hebben belangrijke tijd te verspillen met het scrollen door de verschille…

Werkt TikTok niet? Lees hier hoe je het kunt oplossen!
Werkt TikTok niet? Lees hier hoe je het kunt oplossen!

TikTok is over de hele wereld erg populair geworden en fascineert miljoenen mensen met zijn grappige korte video’s. Zoals bij elke app kun je met TikTok soms ook tegen technische problemen aanlopen die je gebruikerservaring belemmeren. Als je problemen ondervindt met Ti…

Zo kun je voornaamwoorden toevoegen op Instagram
Zo kun je voornaamwoorden toevoegen op Instagram

Tegenwoordig is genderidentiteit een belangrijk aspect in het leven van veel mensen. Zelfs op sociale mediaplatforms zoals Facebook en Instagram is het belangrijk om mensen aan te spreken met de juiste genderidentiteit. Voornaamwoorden zijn een geweldige manier om mensen te i…