Zo voer je videogesprekken op Instagram

1519981355_250918527_720-480

Ah… het oude vertrouwde Instagram. Het is erg gegroeid de laatste jaren, en is geschat op ongeveer 100 biljoen dollar. Dat is toch aardig goed als je kijkt naar het feit dat Facebook het heeft gekocht voor minder dan 1 biljoen dollar. De app laat je foto’s delen met mensen over de hele wereld. Je kunt enorm veel mensen bereiken omdat je niet gebonden bent aan alleen je vrienden.

Instagram heeft laten weten dat het bezig is met het mogelijk maken van video gesprekken in de app. Dit lijkt een logische stap voor een app die in het bezit van Facebook is (die ook nog eens WhatsApp bezit). Beide apps hebben de mogelijkheid om videogesprekken te voeren, dus het was eigenlijk maar een kwestie van tijd.

Tijdens het videogesprek (met maximaal 4 personen) heb je nog steeds de mogelijkheid om door content te scrollen.

Dus, hoe gebruik je deze geweldige nieuwe functie?

Dat is heel erg simpel, het enige wat je moet doen is:

  • Update Instagram naar de nieuwste versie.
  • Open de app.
  • Klik op het vliegtuig icoontje rechtsboven. 
  • Klik op het video symbool.
  • Klik op de contacten waar je mee wilt chatten.

En dat is alles. Je kunt drie andere gebruikers kiezen (je bent zelf de vierde) maar laten we eerlijk wezen, een video chat met nóg meer mensen zou enorm chaotisch worden. Wij denken dat vier een perfect aantal is voor een video gesprek met vrienden.

  1. Instagram

    Instagram

    Zorg dat je de nieuwste versie van Instagram gebruikt om de nieuwste functies te testen. De nieuwste update van de sociale app is de mogelijkheid om videogesprekken te voeren, maar bevat ook nieuwe effecten voor je stories. Download de app, update je fotografie skills en laat de wereld zien wat je kunt!

Zo kun je foto’s uit video’s halen op je Android
Zo kun je foto’s uit video’s halen op je Android

We krijgen veel video’s op onze Android-apparaten. Sommige worden door vrienden via sociale media naar ons gestuurd, en andere leggen we zelf vast met behulp van de camera’s op onze apparaten. Tijdens het bekijken van sommige van deze video’s, raak je missch…

Soundmoji’s verzenden in Facebook Messenger!
Soundmoji’s verzenden in Facebook Messenger!

Iedereen kent emoji’s wel en gebruikt ze vast wel eens in berichten. Emoji’s voegen kleur en leven toe aan gesprekken op verschillende berichten-applicaties. Sociale platforms zoals WhatsApp, Instagram en Facebook Messenger hebben het gebruik van emoji’s doo…

Zo kun je het aantal likes op Instagram en Facebook verbergen
Zo kun je het aantal likes op Instagram en Facebook verbergen

Als mensen je foto’s leuk vinden op Instagram of Facebook, kun je zien hoeveel mensen elke foto hebben “geliked! door naar het aantal likes te kijken. De vind-ik-leuk-teller laat je zien hoeveel mensen je foto hebben bekeken en leuk vonden. Als je de likes van je …