Zo voer je videogesprekken op Instagram

1519981355_250918527_720-480

Ah… het oude vertrouwde Instagram. Het is erg gegroeid de laatste jaren, en is geschat op ongeveer 100 biljoen dollar. Dat is toch aardig goed als je kijkt naar het feit dat Facebook het heeft gekocht voor minder dan 1 biljoen dollar. De app laat je foto’s delen met mensen over de hele wereld. Je kunt enorm veel mensen bereiken omdat je niet gebonden bent aan alleen je vrienden.

Instagram heeft laten weten dat het bezig is met het mogelijk maken van video gesprekken in de app. Dit lijkt een logische stap voor een app die in het bezit van Facebook is (die ook nog eens WhatsApp bezit). Beide apps hebben de mogelijkheid om videogesprekken te voeren, dus het was eigenlijk maar een kwestie van tijd.

Tijdens het videogesprek (met maximaal 4 personen) heb je nog steeds de mogelijkheid om door content te scrollen.

Dus, hoe gebruik je deze geweldige nieuwe functie?

Dat is heel erg simpel, het enige wat je moet doen is:

  • Update Instagram naar de nieuwste versie.
  • Open de app.
  • Klik op het vliegtuig icoontje rechtsboven. 
  • Klik op het video symbool.
  • Klik op de contacten waar je mee wilt chatten.

En dat is alles. Je kunt drie andere gebruikers kiezen (je bent zelf de vierde) maar laten we eerlijk wezen, een video chat met nóg meer mensen zou enorm chaotisch worden. Wij denken dat vier een perfect aantal is voor een video gesprek met vrienden.

  1. Instagram

    Instagram

    Zorg dat je de nieuwste versie van Instagram gebruikt om de nieuwste functies te testen. De nieuwste update van de sociale app is de mogelijkheid om videogesprekken te voeren, maar bevat ook nieuwe effecten voor je stories. Download de app, update je fotografie skills en laat de wereld zien wat je kunt!

Zo maak je een TikTok Duet-video op je Android
Zo maak je een TikTok Duet-video op je Android

Op TikTok is het mogelijk om korte video’s te maken en te plaatsen die anderen kunnen bekijken. Andere TikTok-gebruikers kunnen de geplaatste video’s ‘liken’ en erop reageren. Nog niet zo lang geleden introduceerde TikTok een duet-functie waarmee TikTo…

Zo kun je de WhatsApp Cache op je Android wissen
Zo kun je de WhatsApp Cache op je Android wissen

Als je de apps op je Android-apparaat hebt doorlopen, moet je ‘cache’ vast wel eens tegen zijn gekomen. Een ‘cache’ is een tijdelijk opslaggebied dat enkele gegevensbestanden bevat waarmee apps sneller kunnen worden geladen en die je de resultaten geve…

Zo kun je Instagram-verhalen anoniem bekijken
Zo kun je Instagram-verhalen anoniem bekijken

Instagram stelt zijn gebruikers in staat om verhalen op de app te plaatsen en te bekijken. Wanneer je iemand zijn Instagram-verhaal bekijkt, verschijnt je gebruikersnaam in de lijst van profielen die het verhaal hebben bekeken. Met behulp van deze lijst weten de gebruikers di…

Zo kun je TikTok gebruiken zonder de app te downloaden
Zo kun je TikTok gebruiken zonder de app te downloaden

De meeste populaire sociale mediaplatformen zoals Facebook, Instagram, WhatsApp en TikTok vereisen dat hun gebruikers accounts aanmaken om te kunnen genieten van de diensten van dat bepaalde platform. Om toegang te krijgen tot sociale mediaplatformen op Android-apparaten, moe…

Zo kun je de WhatsApp-chats van Android naar iPhone overzetten
Zo kun je de WhatsApp-chats van Android naar iPhone overzetten

Als je over bent gestapt van een Android-toestel naar een iPhone kan het zijn dat je helemaal opnieuw moet beginnen omdat het niet mogelijk was om je gegevens, inclusief app-gegevens, van het ene naar het andere apparaat over te brengen. Dit betekent dat alle WhatsApp-gegeven…