Wat is Lucky Patcher en wat zijn de functies?

f6c367c0c8231146e602e270afd1857d

Zo lang als ze niet worden gebruikt voor piraterij of het stelen van informatie, zijn tools die ons de controle geven over bepaalde applicaties erg handig.

Weet je niet wat Lucky Patcher is en wat de functies zijn? Als je Android toestel ‘rooted’ is (iets wat je met apps als KingRoot of TowelRoot kunt doen), kun je veel van de software, die op je toestel staat, aanpassen.

Universele patches

Lucky Patcher is een tool speciaal ontworpen voor het systeem van Android. De hoofdfunctie is gebaseerd op het aanpassen van verschillende aspecten van de applicaties die je hebt geïnstalleerd, zoals:

  • ‘Block integrated advertising’ in verschillende apps.
  • Sla de verificatie over van officiële licenties.
  • Krijg toegang tot het APK bestand, waarmee je back-ups kunt maken.
  • Ontgrendel betaling-applicaties die je al hebt, zodat je ze op andere toestellen kunt installeren.
  • Pas toestemmingen aan

Sommige functies van Lucky Patcher gaan tegen de regels in van Google voor het ontwikkelen van applicaties die in de store worden verkocht. Ondanks dit, willen wij je toch waarschuwen voor het willekeurig downloaden van verschillende apps, we raden je daarom ook aan om apps te downloaden van AndroidOut.

Zo kun je foto’s uit video’s halen op je Android
Zo kun je foto’s uit video’s halen op je Android

We krijgen veel video’s op onze Android-apparaten. Sommige worden door vrienden via sociale media naar ons gestuurd, en andere leggen we zelf vast met behulp van de camera’s op onze apparaten. Tijdens het bekijken van sommige van deze video’s, raak je missch…

Soundmoji’s verzenden in Facebook Messenger!
Soundmoji’s verzenden in Facebook Messenger!

Iedereen kent emoji’s wel en gebruikt ze vast wel eens in berichten. Emoji’s voegen kleur en leven toe aan gesprekken op verschillende berichten-applicaties. Sociale platforms zoals WhatsApp, Instagram en Facebook Messenger hebben het gebruik van emoji’s doo…

Zo kun je het aantal likes op Instagram en Facebook verbergen
Zo kun je het aantal likes op Instagram en Facebook verbergen

Als mensen je foto’s leuk vinden op Instagram of Facebook, kun je zien hoeveel mensen elke foto hebben “geliked! door naar het aantal likes te kijken. De vind-ik-leuk-teller laat je zien hoeveel mensen je foto hebben bekeken en leuk vonden. Als je de likes van je …