Sla de Instagram Stories van anderen op, op je Android toestel!

instagram-stories

Instagram Stories is een manier om de wereld te laten zien wat je precies aan het doen bent. Alleen deze stories hebben niet het eeuwige leven. Na 24 uur zijn ze verdwenen. Poof!

Mensen probeerden ze altijd op te slaan door screenshots te nemen. Wij hopen dat je dat niet meer doet. Toch? Als je dit nog steeds doet, moet je daar echt mee stoppen want dat is een echte old-school techniek. Niemand slaat meer Instagram Stories op door screenshots te nemen!

Hoe kan het dan wel? Heel simpel! Wij gebruiken daar gewoon een app voor. Het lijkt wel alsof er tegenwoordig overal een app voor bestaat.

Één van die apps is StorySave, 100% gratis en is een erg populaire app die al vaak gedownload is. Met StorySave kun je gemakkelijk de verhalen van anderen downloaden. StorySave bekijkt Instagram Stories als standaard afbeeldingen en video’s. Het enige wat je hoeft te doen is op de button te klikken om het downloaden te starten!

Hieronder leggen we uit hoe het werkt:

  • Selecteer de gebruiker waarvan je een verhaal wilt downloaden.
  • Selecteer het verhaal.
  • Tik op de download knop.

toby

Dat is alles!

Klik op de link hieronder om StorySave zelf uit te proberen! We weten wel dat je het graag wil proberen.

  1. StorySave

    StorySave

    Met deze makkelijk te gebruiken app kan je snel en eenvoudig je favoriete Instagram Stories opslaan op je Android toestel, helemaal gratis! Zo hoef je niet langer screenshots te maken. Download Instagram Stories op je Android.

Zo kun je foto’s uit video’s halen op je Android
Zo kun je foto’s uit video’s halen op je Android

We krijgen veel video’s op onze Android-apparaten. Sommige worden door vrienden via sociale media naar ons gestuurd, en andere leggen we zelf vast met behulp van de camera’s op onze apparaten. Tijdens het bekijken van sommige van deze video’s, raak je missch…

Soundmoji’s verzenden in Facebook Messenger!
Soundmoji’s verzenden in Facebook Messenger!

Iedereen kent emoji’s wel en gebruikt ze vast wel eens in berichten. Emoji’s voegen kleur en leven toe aan gesprekken op verschillende berichten-applicaties. Sociale platforms zoals WhatsApp, Instagram en Facebook Messenger hebben het gebruik van emoji’s doo…

Zo kun je het aantal likes op Instagram en Facebook verbergen
Zo kun je het aantal likes op Instagram en Facebook verbergen

Als mensen je foto’s leuk vinden op Instagram of Facebook, kun je zien hoeveel mensen elke foto hebben “geliked! door naar het aantal likes te kijken. De vind-ik-leuk-teller laat je zien hoeveel mensen je foto hebben bekeken en leuk vonden. Als je de likes van je …