Post Instagram verhalen die langer dan 15 seconden zijn!

668bee5ad74e47487073379c6c249f38-700x350

Met Instagram kun je video’s opnemen van 15 seconden. Dat wist je waarschijnlijk al. Maar, dit betekend niet dat je geen langere video op kunt nemen. Want Instagram splitst de video’s dan gewoon op in segmenten van elk 15 seconden.

Het is echt heel simpel. Het enige wat je hoeft te doen is blijven opnemen! Wij gaan je even laten zien hoe het werkt…

Stap 1: Open Instagram en klik op de knop linksboven om een verhaal op te nemen.

Stap 2: Begin met het opnemen door op de knop te tikken.

Stap 3: Zodra je opname 15 seconden lang is zal het naar een nieuwe opname springen waar je natuurlijk ook een opname van 15 seconden kunt maken. Het zal net zo veel video’s van 15 seconden maken als dat je de knop ingedrukt houdt. Oftewel, Instagram zal je video’s automatisch opsplitsen.

Imagen-3-Cómo-publicar-historias-de-Instagram-de-más-de-15-segundos

Stap 4: Als je klaar bent kun je alle fragmenten van je video bekijken onderaan het scherm. Nu kun je ze bewerken met effecten, filters etc.

Stap 5: Klik op “Next” om de video te posten.

We weten dat het heel erg simpel is, maar dit is echt alles! Je hoeft alleen de knop ingedrukt te houden!

Laat in een reactie weten hoe ongelofelijk simpel dat was!

  1. Instagram

    Instagram

    Instagram is een sociaal netwerk ontwikkelt om foto’s te delen door middel van je smartphone. Je kunt foto’s delen op Facebook, Twitter, Flickr, Tumblr en Foursquare. Je kunt foto’s van vrienden bekijken, filters gebruiken, randen en effecten toevoegen, reageren op andere foto’s, en nog veel meer.

Zo kun je foto’s uit video’s halen op je Android
Zo kun je foto’s uit video’s halen op je Android

We krijgen veel video’s op onze Android-apparaten. Sommige worden door vrienden via sociale media naar ons gestuurd, en andere leggen we zelf vast met behulp van de camera’s op onze apparaten. Tijdens het bekijken van sommige van deze video’s, raak je missch…

Soundmoji’s verzenden in Facebook Messenger!
Soundmoji’s verzenden in Facebook Messenger!

Iedereen kent emoji’s wel en gebruikt ze vast wel eens in berichten. Emoji’s voegen kleur en leven toe aan gesprekken op verschillende berichten-applicaties. Sociale platforms zoals WhatsApp, Instagram en Facebook Messenger hebben het gebruik van emoji’s doo…

Zo kun je het aantal likes op Instagram en Facebook verbergen
Zo kun je het aantal likes op Instagram en Facebook verbergen

Als mensen je foto’s leuk vinden op Instagram of Facebook, kun je zien hoeveel mensen elke foto hebben “geliked! door naar het aantal likes te kijken. De vind-ik-leuk-teller laat je zien hoeveel mensen je foto hebben bekeken en leuk vonden. Als je de likes van je …