De beste apps voor ouderlijk toezicht voor Android in 2019

kid-with-phone

Het is tegenwoordig onmogelijk om kinderen weg te houden van smartphones of tablets. Natuurlijk staan er heel veel slechte dingen online waarvan we niet willen dat ze dit zien. Maar, het feit dat kinderen online zijn is niet altijd slecht. Kinderen ontwikkelen tegenwoordig makkelijker een instinct voor technologie dan dat wij dat hebben.

Er zijn verschillende applicaties beschikbaar voor ouderlijk toezicht, waarmee ouders de online activiteit van hun kind kunnen volgen en beheren. In deze post laten wij je vier verschillende applicaties voor ouderlijk toezicht zien, die op smartphone en tablets werken.

  • Kaspersky SafeKids is van Kaspersky, de bekende provider van premium anti-virus software. Dit is eigenlijk wel de grote ster onder de applicaties voor ouderlijk toezicht.
  • Qustodio Parental Control is een geweldige toezicht app die de mogelijkheid biedt om de locatie van je kinderen te traceren via een GPS functie.
  • Norton Family Parental Control is van Norton, nog een bekende anti-virus software provider. Het is een fantastische app waarmee ouders alles kunnen bijhouden wat hun kinderen online doen.
  • Kids Place – Parental Control kan gebruikt worden om alleen toegang te verlenen tot applicaties die jij wilt. De rest zal ontoegankelijk zijn en zal een PIN nodig hebben.

Het zijn allemaal geweldige apps. Laat een reactie achter om ons te laten weten welke het beste voor je werkt!

  1. Kaspersky SafeKids – Kids mode

    Kaspersky SafeKids – Kids mode

    Kaspersky SafeKids beloofd om de digitale belevenis van kinderen veiliger, productiever en leuker te maken. De app is beschikbaar in een gratis en betaalde versie en je hebt de mogelijkheid om kinderen te blokkeren van op volwassenen gerichte inhoud en apps. Je kunt ook een lijst van geblokkeerde apps en sites maken, tijdlimieten instellen voor mobiele toestellen, en nog veel meer.

  2. Qustodio Parental Control

    Qustodio Parental Control

    Qustodio laat je weten wat je kinderen precies op het internet doen, houdt hun online activiteiten bij en blokkeert alle sites die niet geschikt zijn voor minderjarigen. Het biedt informatie over wat ze doen, waar ze naar zoeken en welke applicaties ze gebruiken. Je kunt het op verschillende Android toestellen gebruiken voor meerdere kinderen en hun locatie zien via een GPS kaart.

  3. Norton Family parental control

    Norton Family parental control

    Deze app biedt informatie over wat je kinderen op het internet doen en geeft je de mogelijkheid om ongeschikte content te blokkeren. De applicatie is geïnstalleerd op het toestel van het kind om zijn of haar activiteiten te beheren; het kan worden ingesteld om toegang tot sites, die ongeschikt zijn voor minderjarigen, te blokkeren. Ook kun je een e-mail notificatie instellen wanneer ze iets doen wat niet mag.

  4. Kids Place - Parental Control

    Kids Place – Parental Control

    Met Kids Place kun je toegang tot applicaties of ongeschikte content verbieden. De applicatie laat alleen zien wat jij wilt en is geblokkeerd met een PIN wachtwoord, waardoor het onmogelijk is voor het kind om toch toegang te krijgen door op knoppen te drukken.

Zo kun je schermtijdlimieten instellen op TikTok
Zo kun je schermtijdlimieten instellen op TikTok

In dit tijdperk van sociale media is het beheren van je tijd op verschillende sociale mediaplatforms essentieel. TikTok heeft in het verleden bewezen verslavend te zijn, omdat veel gebruikers de neiging hebben belangrijke tijd te verspillen met het scrollen door de verschille…

Werkt TikTok niet? Lees hier hoe je het kunt oplossen!
Werkt TikTok niet? Lees hier hoe je het kunt oplossen!

TikTok is over de hele wereld erg populair geworden en fascineert miljoenen mensen met zijn grappige korte video’s. Zoals bij elke app kun je met TikTok soms ook tegen technische problemen aanlopen die je gebruikerservaring belemmeren. Als je problemen ondervindt met Ti…

Zo kun je voornaamwoorden toevoegen op Instagram
Zo kun je voornaamwoorden toevoegen op Instagram

Tegenwoordig is genderidentiteit een belangrijk aspect in het leven van veel mensen. Zelfs op sociale mediaplatforms zoals Facebook en Instagram is het belangrijk om mensen aan te spreken met de juiste genderidentiteit. Voornaamwoorden zijn een geweldige manier om mensen te i…