De beste apps om Engels te leren via muziek en films!

591760-1ycFuH1521158497-1024x554

Als je Engels wilt leren, kun je dat doen door apps te gebruiken. En zijn veel apps op de markt die je helpen met het leren van de Engelse taal door middel van muziek en films. Bekijk de lijst hieronder voor de beste apps die je kunt gebruiken om Engels te leren via muziek en films.

  1. LyricsTraining: Learn Languages with Music

    LyricsTraining: Learn Languages with Music

    De app bevat duizenden muziek video’s en audio bestanden in het Engels die je helpen om Engels te leren. De app word door duizenden mensen gebruikt over de hele wereld en word aangeraden door leraren voor hun studenten. Door naar muziek te luisteren via de app, kun je de Engelse grammatica, uitspraak, woordenschat en zinsopbouw leren.

  2. Lyric Training (Learn English)

    Lyric Training (Learn English)

    Lyric Training is een andere app waarmee Engels kunt leren via de lyrics van nummers. Je kunt je woordenschat, luister en uitspraak vaardigheden verbeteren door naar muziek video’s te kijken en luisteren. De app heeft een uitdaging met drie levels: Easy, Normal, en Hard waar stukken van de lyrics verborgen zijn, en je zelf de lege plekken moet invullen.

  3. Learn English with Music Songs

    Learn English with Music Songs

    Wanneer een bepaald nummer speelt, zal de app de lyrics vinden zodat je mee kan lezen en zingen. Je kunt ook de lyrics downloaden en ze offline lezen. Terwijl je de lyrics leest, leer je nieuwe Engelse woorden, verbeter je je luistervaardigheden en leer je de juiste uitspraak.

  4. Voscreen App

    Voscreen App

    Voscreen heeft een collectie met interessante video clips van film, muziek video’s, cartoons en documentaires in het Engels. Voscreen beschikt over een leuke leeromgeving om Engels te leren. Door middel van de video’s kun je nieuwe woordenschat, tijden, zinsopbouw en uitspraak leren.

  5. EWA: Learn English Words Easy

    EWA: Learn English Words Easy

    Met EWA kun je kiezen uit verschillende Engelse films, TV series en boeken met meer dan 40,000 Engelse woorden. EWA bevat ook test waarmee je Engels kunt verbeteren.

  6. 13000 video engels leren

    13000 video engels leren

    Deze app heeft een collectie met meer dan 13,000 video’s in het Engels, geclassificeerd in verschillende categorieën om je te helpen met de Engelse taal. Elke video bevat ondertiteling. Je kunt je vaardigheden verbeteren door de lege ruimten in te vullen. Je kunt ook je woordenschat uitbreiden met woordenlijsten.

  7. Enggle Player - Leer Engels met films

    Enggle Player – Leer Engels met films

    Enggle Player is een video speler waarmee je Engels kunt leren door leuke films en video’s te kijken. Het bevat een ruim assortiment, en je hebt de mogelijkheid om video’s opnieuw af te spelen. Je kunt ook meelezen wanneer de video langzaam afspeelt. Ook kun je de app gebruiken om je luister- en spreekvaardigheden te testen.

Dit zijn de beste Remote Desktop-app voor Android
Dit zijn de beste Remote Desktop-app voor Android

In het huidige digitale tijdperk is de mogelijkheid om op afstand toegang te krijgen tot je computer of andere apparaten steeds belangrijker geworden. Of je nu vanuit huis werkt of op reis bent, met deze apps heb je altijd en overal toegang tot je computer en bestanden direct…

Zo kun je zien wie jouw Instagram-video heeft bekeken
Zo kun je zien wie jouw Instagram-video heeft bekeken

Instagram heeft door de jaren heen een unieke ruimte geboden voor individuen en bedrijven om in contact te komen met hun publiek. Naast het plaatsen van afbeeldingen kunnen makers van Instagram-content ook video’s plaatsen in de vorm van verhalen, reels of berichten. So…

Zo kun je schermtijdlimieten instellen op TikTok
Zo kun je schermtijdlimieten instellen op TikTok

In dit tijdperk van sociale media is het beheren van je tijd op verschillende sociale mediaplatforms essentieel. TikTok heeft in het verleden bewezen verslavend te zijn, omdat veel gebruikers de neiging hebben belangrijke tijd te verspillen met het scrollen door de verschille…

Werkt TikTok niet? Lees hier hoe je het kunt oplossen!
Werkt TikTok niet? Lees hier hoe je het kunt oplossen!

TikTok is over de hele wereld erg populair geworden en fascineert miljoenen mensen met zijn grappige korte video’s. Zoals bij elke app kun je met TikTok soms ook tegen technische problemen aanlopen die je gebruikerservaring belemmeren. Als je problemen ondervindt met Ti…