Zo kun je verwijderde notificaties herstellen op Android

android-notifications-manage-670x335

Het herstellen van verwijderde notificaties van je toestel lijkt misschien onmogelijk, maar het is eigenlijk best makkelijk. Hiervoor moet je naar het notificatie logboek gaan om alle verwijderde notificaties te zien. Door de volgende stappen te volgen, zul je toegang krijgen tot het logboek en zo verwijderde notificaties herstellen.

Op de meeste Android telefoons, moet je eerst de Developer Option inschakelen om een Settings Widget te ontgrendelen waarmee je toegang krijgt tot het notificatie logboek.

Om Developer Options in te stellen op je telefoon:

devm-11

  • Open de Settings op je telefoon
  • Klik op About Phone om de details van je toestel te bekijken
  • Klik meerdere keren op Build Number (3 tot 5 keer)
  • Je ontvangt een notificatie dat je nu een developer bent

Om toegang te krijgen tot het notificatie logboek:

main-qimg-b5dcb17086be98ef38d725151128b7ca-c

  • Klik en houdt vast op een lege plek op het scherm om een menu te activeren
  • Klik op het Widgets icoontje
  • Scroll om de Setting Shortcut widget te vinden
  • Houdt de widget ingedrukt en sleep het naar het hoofdscherm
  • Op het menu wat verschijnt, scroll je omlaag en klik je op Notificatie log
  • De shortcut zal nu opgeslagen worden als Notificatie log. Je kunt op de shortcut klikken om toegang te krijgen tot verwijderde notificaties.
Zo kun je thema’s wijzigen voor individuele chats op Telegram
Zo kun je thema’s wijzigen voor individuele chats op Telegram

Telegram wordt wereldwijd veel gebruikt als een instant messenger. Je kunt Telegram gebruiken om teksten, mediabestanden en documenten te verzenden en ontvangen. Met Telegram kun je ook spraak- en videogesprekken voeren met andere Telegram-gebruikers. In de loop der jaren hee…

Zo kun je Instagram-verhalen opslaan als concepten!
Zo kun je Instagram-verhalen opslaan als concepten!

Instagram Stories (Instagram verhalen) is een geweldige functie om tijdelijk foto’s en korte video’s te plaatsen die automatisch verdwijnen na 24 uur. Zakelijke Instagram-accounts gebruiken de Stories-functie actief om reclame te maken voor hun producten en dienst…

Zo kun je je Instagram posts downloaden en opslaan!
Zo kun je je Instagram posts downloaden en opslaan!

Als je een frequente Instagram-gebruiker bent, heb je in de loop van de tijd misschien veel foto’s en video’s gepost. Wanneer je afbeeldingen en video’s op je feed plaatst, kunnen andere Instagram-gebruikers je content en profiel bekijken en erop reageren. D…

Zo kun je de zaklamp activeren bij WhatsApp-meldingen
Zo kun je de zaklamp activeren bij WhatsApp-meldingen

WhatsApp is een deel van ons leven geworden! Dagelijks communiceren miljoenen mensen via WhatsApp. Afhankelijk van hoe je je WhatsApp-account hebt ingesteld, ontvang je meldingen wanneer je een privé- of groepsbericht ontvangt. Afgezien van de normale geluid- en trillingsmeld…

Zo kun je WhatsApp-audio naar MP3 converteren
Zo kun je WhatsApp-audio naar MP3 converteren

Met WhatsApp kun je op elk gewenst moment tekst-, beeld-, video- en audioberichten verzenden en ontvangen. Wanneer je audiobestanden op WhatsApp ontvangt, blijven ze ongeopend totdat je ze downloadt. Je kunt de audiobestanden vervolgens afspelen door op de afspeelknop op elk …