WhatsApp Tips: zo verwijder je de WhatsApp ban in 2019

Heb je ooit dit berichtje gezien op WhatsApp? “Je mobiele nummer is verwijderd van WhatsApp. Neem contact op voor hulp”. Het kan erg frustrerend zijn als je weet dat je WhatsApp niet langer kan gebruiken op je toestel.

Er zijn verschillende reden om gebanned te worden van WhatsApp. Als je verboden bent, heb je waarschijnlijk de ‘Terms of Service’ genegeerd. Je kan je account terug krijgen door de onderstaande stappen te volgen:

Om de WhatsApp-verbod verwijderen:

 • Verwijder de huidige versie van WhatsApp van je telefoon
 • Installeer een nieuwe en up-to-date versie van WhatsApp van de Play Store
 • Open WhatsApp door op het icoon te klikken
 • Voer je telefoonnummer in en klik op ‘OK’
 • In het bericht dat verschijnt, klik je op SUPPORT
 • Een formulier zal verschijnen waarin je je probleem kunt omschrijven. Leg uit dat je geen toegang meer hebt tot WhatsApp en voeg je telefoonnummer toe. Stuur ook screenshots van het bericht mee.

 • Klik op Volgende en scroll omlaag
 • Kies “Dit helpt mijn probleem niet” of iets in die richting
 • Er zal gevraagd worden om een email te sturen naar support@whatsapp.com
 • Leg in het bericht je probleem uit
 • Check na een tijdje je inbox voor een antwoord van WhatsApp

Als je duidelijk hebt uitgelegd wat je probleem is, zal je WhatsApp account binnen 48 uur herstelt worden. Als je geen reactie binnen 48 uur krijgt, kan het zijn dat je account niet meer gered kan worden. Probeer dan een ander nummer om te registeren bij WhatsApp.

 1. WhatsApp Messenger

  WhatsApp Messenger

  WhatsApp Messenger is een communicatie app ontwikkeld voor smartphones waarmee gebruikers berichten, video’s, afbeeldingen en audio berichten kunnen sturen naar contacten (inclusief internationale nummers) via Wi-Fi of 3G netwerk wanneer er internetverbinding is.

Zo kun je je eigen stickers maken op WhatsApp Web
Zo kun je je eigen stickers maken op WhatsApp Web

WhatsApp Web is een versie van WhatsApp waarmee je toegang krijgt tot het platform via de browser van je computer. Om Whatspp web te gebruiken, moet je het Whatsapp-account op je telefoon koppelen met het platform van WhatsApp Web. Eenmaal gekoppeld, heb je toegang tot bijna …

Zo kun je verborgen camera’s vinden met Android
Zo kun je verborgen camera’s vinden met Android

Tegenwoordig is de bewakingstechnologie zeer geavanceerd. In de meeste kantoorgebouwen in stedelijke gebieden en moderne woningen is een CCTV-systeem geïnstalleerd. Bewakingssystemen zijn cruciaal bij het verbeteren en waarborgen van de beveiliging. De evolutie van de bewakin…

Zo kun je emoji’s combineren in WhatsApp!
Zo kun je emoji’s combineren in WhatsApp!

Emoji’s worden veel gebruikt op sociale-mediaplatformen, zoals Instagram, Facebook, Twitter, Telegram en WhatsApp om emoties te uiten en gesprekken op te fleuren. Elk van deze sociale media heeft een breed scala aan emoji’s die je kunt gebruiken. Wist je dat je em…

Zo kun je Facebook-avatars op WhatsApp gebruiken!
Zo kun je Facebook-avatars op WhatsApp gebruiken!

Afgezien van het gebruik van emoji’s en stickers tijdens het chatten op sociale mediaplatforms zoals Facebook, kun je avatars gebruiken om de juiste emotie naar voren te brengen en het gesprek interessanter te maken. Facebook-avatars zijn het equivalent van de Bitmoji o…

Zo kun je de spellingcontrole activeren in WhatsApp!
Zo kun je de spellingcontrole activeren in WhatsApp!

Wanneer we vrienden sms’en op sociale-mediaplatformen zoals WhatsApp, Facebook of Instagram, kan het soms gebeuren dat we sommige woorden per ongeluk verkeerd spellen of dat we niet weten hoe we specifieke woorden correct moeten spellen. Het verkeerd spellen van woorden…