Zo kun je schrijven op WhatsApp zonder dat je foto en informatie bekeken kan worden

WhatsApp is een app die internationaal gebruikt word, het biedt gebruikers privacy instellingen die aangepast kunnen worden om zo zeker te zijn van zijn of haar privacy. Deze instellingen geven je de mogelijkheid om zelf te bepalen welke informatie zichtbaar is voor andere gebruikers.

Je kunt kiezen welke gebruikers je profielfoto, status, informatie en de ‘laatst gezien’ status kunnen zien. Door deze simpele stappen te volgen, leer je hoe je WhatsApp kunt gebruiken zonder dat anderen je foto en informatie kunnen zien.

Om je privacy instellingen aan te passen in WhatsApp:

 • Open WhatsApp op je telefoon
 • Op de homepagina klik je op de drie stippen rechtsboven in het scherm
 • Klik op Instellingen
 • In het menu klik je op Account
 • Op de pagina die verschijnt klik je op Privacy
 • Op de Privacy pagina, klik je op Laatst Gezien in het menu dat verschijnt, selecteer vervolgens een van de opties Iedereen, Contacten of Niemand om te kiezen wie je Laatst Gezien informatie kan zien
 • Ook kun je op Profielfoto, Over en Status klikken om de privacy opties te selecteren

Als je eenmaal je privacy instellingen hebt aangepast op WhatsApp, zal je informatie verschijnen zoals jij dat hebt ingesteld.

 1. WhatsApp Messenger

  WhatsApp Messenger

  WhatsApp Messenger is een communicatie app ontwikkeld voor smartphones waarmee gebruikers berichten, foto’s, video’s en audio kunnen versturen en ontvangen (inclusief internationale nummers) via het Wi-Fi of 4G netwerk.

Zo kun je thema’s wijzigen voor individuele chats op Telegram
Zo kun je thema’s wijzigen voor individuele chats op Telegram

Telegram wordt wereldwijd veel gebruikt als een instant messenger. Je kunt Telegram gebruiken om teksten, mediabestanden en documenten te verzenden en ontvangen. Met Telegram kun je ook spraak- en videogesprekken voeren met andere Telegram-gebruikers. In de loop der jaren hee…

Zo kun je Instagram-verhalen opslaan als concepten!
Zo kun je Instagram-verhalen opslaan als concepten!

Instagram Stories (Instagram verhalen) is een geweldige functie om tijdelijk foto’s en korte video’s te plaatsen die automatisch verdwijnen na 24 uur. Zakelijke Instagram-accounts gebruiken de Stories-functie actief om reclame te maken voor hun producten en dienst…

Zo kun je je Instagram posts downloaden en opslaan!
Zo kun je je Instagram posts downloaden en opslaan!

Als je een frequente Instagram-gebruiker bent, heb je in de loop van de tijd misschien veel foto’s en video’s gepost. Wanneer je afbeeldingen en video’s op je feed plaatst, kunnen andere Instagram-gebruikers je content en profiel bekijken en erop reageren. D…

Zo kun je de zaklamp activeren bij WhatsApp-meldingen
Zo kun je de zaklamp activeren bij WhatsApp-meldingen

WhatsApp is een deel van ons leven geworden! Dagelijks communiceren miljoenen mensen via WhatsApp. Afhankelijk van hoe je je WhatsApp-account hebt ingesteld, ontvang je meldingen wanneer je een privé- of groepsbericht ontvangt. Afgezien van de normale geluid- en trillingsmeld…

Zo kun je WhatsApp-audio naar MP3 converteren
Zo kun je WhatsApp-audio naar MP3 converteren

Met WhatsApp kun je op elk gewenst moment tekst-, beeld-, video- en audioberichten verzenden en ontvangen. Wanneer je audiobestanden op WhatsApp ontvangt, blijven ze ongeopend totdat je ze downloadt. Je kunt de audiobestanden vervolgens afspelen door op de afspeelknop op elk …