Stuur WhatsApp berichten zonder je Android telefoon aan te raken

Met de constante veranderingen in mobiele technologie zijn de stemassistenten heel normaal geworden in smartphones. Stemassistenten zoals Google Assistant in Android en Siri in iOS maken gebruik van kunstmatige intelligentie om gebruikers te helpen om taken uit te voeren door te praten in plaats van het apparaat aan te raken.

Stel je eens voor dat je WhatsApp berichten kunt versturen zonder dat je het toetsenbord van je telefoon moet aanraken. Dit kan je doen door de Google Assistant functie te gebruiken op je toestel. Android apparaten met Lollipop of latere versies ondersteunen het gebruik van Google Assistant. Door de home knop ingedrukt te houden kunnen gebruikers gemakkelijk de Google Assistant instellen en activeren.

In deze post leggen we uit hoe je WhatsApp berichten kunt sturen zonder je Android telefoon aan te raken. Door de volgende stappen te volgen leer je hoe je heel gemakkelijk spraakbesturing kunt gebruiken met Google Assistant om WhatsApp berichten te sturen.

Gebruik Google Assistant om WhatsApp berichten te sturen:

Stap 1: Houdt de home knop ingedrukt op je telefoon om Google Assistant te openen. Als je het voor de eerste keer gebruikt zul je het nog moeten instellen.

Stap 2: Als je klaar bent met het instellen, activeer je Google Assistant door “Ok Google” of “Hey Google” te zeggen.

Stap 3: Vraag Google Assistant om een WhatsApp bericht te sturen naar een contact in je telefoon. Je kunt dit doen door “Stuur een WhatsApp bericht naar …” te zeggen. Vervolgens noem je de naam van het contact.

Stap 4: Google Assistant zal je vragen om het bericht uit te spreken wat je wilt versturen. Spreek het bericht duidelijk uit.

Stap 5: Google assistant zal dan voorstellen het bericht te sturen of te veranderen als het verkeerd is geschreven.

Stap 6: Zeg het woord “Verzenden” om het bericht te versturen of “Annuleren” om het proces te stoppen.

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger is een communicatie app ontwikkeld voor smartphones waarmee gebruikers berichten, video’s, foto’s en audio kunnen versturen en ontvangen via het Wi-Fi of data netwerk.

Zo kun je thema’s wijzigen voor individuele chats op Telegram
Zo kun je thema’s wijzigen voor individuele chats op Telegram

Telegram wordt wereldwijd veel gebruikt als een instant messenger. Je kunt Telegram gebruiken om teksten, mediabestanden en documenten te verzenden en ontvangen. Met Telegram kun je ook spraak- en videogesprekken voeren met andere Telegram-gebruikers. In de loop der jaren hee…

Zo kun je Instagram-verhalen opslaan als concepten!
Zo kun je Instagram-verhalen opslaan als concepten!

Instagram Stories (Instagram verhalen) is een geweldige functie om tijdelijk foto’s en korte video’s te plaatsen die automatisch verdwijnen na 24 uur. Zakelijke Instagram-accounts gebruiken de Stories-functie actief om reclame te maken voor hun producten en dienst…

Zo kun je je Instagram posts downloaden en opslaan!
Zo kun je je Instagram posts downloaden en opslaan!

Als je een frequente Instagram-gebruiker bent, heb je in de loop van de tijd misschien veel foto’s en video’s gepost. Wanneer je afbeeldingen en video’s op je feed plaatst, kunnen andere Instagram-gebruikers je content en profiel bekijken en erop reageren. D…

Zo kun je de zaklamp activeren bij WhatsApp-meldingen
Zo kun je de zaklamp activeren bij WhatsApp-meldingen

WhatsApp is een deel van ons leven geworden! Dagelijks communiceren miljoenen mensen via WhatsApp. Afhankelijk van hoe je je WhatsApp-account hebt ingesteld, ontvang je meldingen wanneer je een privé- of groepsbericht ontvangt. Afgezien van de normale geluid- en trillingsmeld…

Zo kun je WhatsApp-audio naar MP3 converteren
Zo kun je WhatsApp-audio naar MP3 converteren

Met WhatsApp kun je op elk gewenst moment tekst-, beeld-, video- en audioberichten verzenden en ontvangen. Wanneer je audiobestanden op WhatsApp ontvangt, blijven ze ongeopend totdat je ze downloadt. Je kunt de audiobestanden vervolgens afspelen door op de afspeelknop op elk …