De 5 beste Android apps om video naar MP3 te converteren

Doordat je video’s op het interne geheugen van je telefoon of op de SD kaart hebt staan, neemt het veel ruimte in beslag. Dit kan de oorzaak zijn waardoor je updates niet meer kan uitvoeren of apps niet meer kan downloaden. Als de video’s niet erg belangrijk zijn, kun je ze omzetten in audio bestanden die minder ruimte in beslag nemen.

Door de jaren heen heeft Android apps gecreëerd waarmee je video’s kunt omzetten in MP3 audio formaat. Sommige zijn meer effectief en efficient dan anderen. In deze post zullen we 5 van de beste apps bespreken om video’s om te zetten naar MP3 bestanden.

  1. video naar mp3 converter

    video naar mp3 converter

    Dit is een prachtige en makkelijke app om video’s te converteren. Gebruik deze app om al je video’s om te zetten naar MP3 audio. De app werkt ook als een video/audio editor waarmee je audio en video bestanden kunt bewerken. De app is compatibel met toestellen die op Android 2.3.3 of hoger lopen.

  2. Video to MP3 Converter - MP3 Tagger

    Video to MP3 Converter – MP3 Tagger

    Met deze app kun je gemakkelijk video’s omzetten naar MP3 of AAC bestanden op je Android toestel. De app ondersteund het bewerken van de geconverteerde bestanden, ook kun je meerdere audio bestanden verenigen in één bestand. De app kan op de achtergrond blijven lopen en je kunt ook andere apps gebruiken terwijl het proces aan de gang is.

  3. Video naar MP3 Converter - cut video en audio

    Video naar MP3 Converter – cut video en audio

    Dit is een geweldige app om video bestanden om te zetten naar MP3 bestanden. De app verwerkt en converteert snel video’s naar MP3 bestanden. Met deze app kunnen gebruikers parameters bewerken zoals frequentie, kanaal en volume. De app ondersteund het knippen van audio en video waarmee je je editing-vaardigheden kunt verbeteren.

  4. video audio converter

    video audio converter

    Dit is een snelle app om video naar audio (MP3 of AAC) om te zetten. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de video te selecteren die je wilt converteren naar audio. Vervolgens zul je het geconverteerde bestand vinden bij de resultaten. De app ondersteund het converteren van verschillende video types en formaten. De geconverteerde MP3 bestanden kunnen ook bewerkt worden.

  5. VideoMaster Tools - mp4 to mp3 converter

    VideoMaster Tools – mp4 to mp3 converter

    VideoMaster Tools is een handige en snelle app om video om te zetten naar audio. Met de app kun je video bestanden converteren van MP4 en m4a naar MP3. Met de ingebouwde MP3 tag editor kun je de muziek verzameling op je telefoon beheren en organiseren. Ook kun je met de knip-functie van de app je eigen ringtones maken.

Zo kun je schermtijdlimieten instellen op TikTok
Zo kun je schermtijdlimieten instellen op TikTok

In dit tijdperk van sociale media is het beheren van je tijd op verschillende sociale mediaplatforms essentieel. TikTok heeft in het verleden bewezen verslavend te zijn, omdat veel gebruikers de neiging hebben belangrijke tijd te verspillen met het scrollen door de verschille…

Werkt TikTok niet? Lees hier hoe je het kunt oplossen!
Werkt TikTok niet? Lees hier hoe je het kunt oplossen!

TikTok is over de hele wereld erg populair geworden en fascineert miljoenen mensen met zijn grappige korte video’s. Zoals bij elke app kun je met TikTok soms ook tegen technische problemen aanlopen die je gebruikerservaring belemmeren. Als je problemen ondervindt met Ti…

Zo kun je voornaamwoorden toevoegen op Instagram
Zo kun je voornaamwoorden toevoegen op Instagram

Tegenwoordig is genderidentiteit een belangrijk aspect in het leven van veel mensen. Zelfs op sociale mediaplatforms zoals Facebook en Instagram is het belangrijk om mensen aan te spreken met de juiste genderidentiteit. Voornaamwoorden zijn een geweldige manier om mensen te i…