De 5 beste Android apps om video naar MP3 te converteren

Doordat je video’s op het interne geheugen van je telefoon of op de SD kaart hebt staan, neemt het veel ruimte in beslag. Dit kan de oorzaak zijn waardoor je updates niet meer kan uitvoeren of apps niet meer kan downloaden. Als de video’s niet erg belangrijk zijn, kun je ze omzetten in audio bestanden die minder ruimte in beslag nemen.

Door de jaren heen heeft Android apps gecreëerd waarmee je video’s kunt omzetten in MP3 audio formaat. Sommige zijn meer effectief en efficient dan anderen. In deze post zullen we 5 van de beste apps bespreken om video’s om te zetten naar MP3 bestanden.

 1. video naar mp3 converter

  video naar mp3 converter

  Dit is een prachtige en makkelijke app om video’s te converteren. Gebruik deze app om al je video’s om te zetten naar MP3 audio. De app werkt ook als een video/audio editor waarmee je audio en video bestanden kunt bewerken. De app is compatibel met toestellen die op Android 2.3.3 of hoger lopen.

 2. Video to MP3 Converter - MP3 Tagger

  Video to MP3 Converter – MP3 Tagger

  Met deze app kun je gemakkelijk video’s omzetten naar MP3 of AAC bestanden op je Android toestel. De app ondersteund het bewerken van de geconverteerde bestanden, ook kun je meerdere audio bestanden verenigen in één bestand. De app kan op de achtergrond blijven lopen en je kunt ook andere apps gebruiken terwijl het proces aan de gang is.

 3. Video naar MP3 Converter - cut video en audio

  Video naar MP3 Converter – cut video en audio

  Dit is een geweldige app om video bestanden om te zetten naar MP3 bestanden. De app verwerkt en converteert snel video’s naar MP3 bestanden. Met deze app kunnen gebruikers parameters bewerken zoals frequentie, kanaal en volume. De app ondersteund het knippen van audio en video waarmee je je editing-vaardigheden kunt verbeteren.

 4. video audio converter

  video audio converter

  Dit is een snelle app om video naar audio (MP3 of AAC) om te zetten. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de video te selecteren die je wilt converteren naar audio. Vervolgens zul je het geconverteerde bestand vinden bij de resultaten. De app ondersteund het converteren van verschillende video types en formaten. De geconverteerde MP3 bestanden kunnen ook bewerkt worden.

 5. VideoMaster Tools - mp4 to mp3 converter

  VideoMaster Tools – mp4 to mp3 converter

  VideoMaster Tools is een handige en snelle app om video om te zetten naar audio. Met de app kun je video bestanden converteren van MP4 en m4a naar MP3. Met de ingebouwde MP3 tag editor kun je de muziek verzameling op je telefoon beheren en organiseren. Ook kun je met de knip-functie van de app je eigen ringtones maken.

Zo kun je thema’s wijzigen voor individuele chats op Telegram
Zo kun je thema’s wijzigen voor individuele chats op Telegram

Telegram wordt wereldwijd veel gebruikt als een instant messenger. Je kunt Telegram gebruiken om teksten, mediabestanden en documenten te verzenden en ontvangen. Met Telegram kun je ook spraak- en videogesprekken voeren met andere Telegram-gebruikers. In de loop der jaren hee…

Zo kun je Instagram-verhalen opslaan als concepten!
Zo kun je Instagram-verhalen opslaan als concepten!

Instagram Stories (Instagram verhalen) is een geweldige functie om tijdelijk foto’s en korte video’s te plaatsen die automatisch verdwijnen na 24 uur. Zakelijke Instagram-accounts gebruiken de Stories-functie actief om reclame te maken voor hun producten en dienst…

Zo kun je je Instagram posts downloaden en opslaan!
Zo kun je je Instagram posts downloaden en opslaan!

Als je een frequente Instagram-gebruiker bent, heb je in de loop van de tijd misschien veel foto’s en video’s gepost. Wanneer je afbeeldingen en video’s op je feed plaatst, kunnen andere Instagram-gebruikers je content en profiel bekijken en erop reageren. D…

Ontdek de beste Android games voor kinderen!
Ontdek de beste Android games voor kinderen!

De meeste kinderen spelen graag games op apparaten zoals tablets, telefoons of pc’s. Deze spellen houden ze bezig, vermaken ze en van sommige games leren ze zelfs dingen. Het is erg belangrijk om de juiste games voor je kinderen op je Android-apparaten te installeren. O…