De 5 beste Android apps om video naar MP3 te converteren

Doordat je video’s op het interne geheugen van je telefoon of op de SD kaart hebt staan, neemt het veel ruimte in beslag. Dit kan de oorzaak zijn waardoor je updates niet meer kan uitvoeren of apps niet meer kan downloaden. Als de video’s niet erg belangrijk zijn, kun je ze omzetten in audio bestanden die minder ruimte in beslag nemen.

Door de jaren heen heeft Android apps gecreëerd waarmee je video’s kunt omzetten in MP3 audio formaat. Sommige zijn meer effectief en efficient dan anderen. In deze post zullen we 5 van de beste apps bespreken om video’s om te zetten naar MP3 bestanden.

 1. video naar mp3 converter

  video naar mp3 converter

  Dit is een prachtige en makkelijke app om video’s te converteren. Gebruik deze app om al je video’s om te zetten naar MP3 audio. De app werkt ook als een video/audio editor waarmee je audio en video bestanden kunt bewerken. De app is compatibel met toestellen die op Android 2.3.3 of hoger lopen.

 2. Video to MP3 Converter - MP3 Tagger

  Video to MP3 Converter – MP3 Tagger

  Met deze app kun je gemakkelijk video’s omzetten naar MP3 of AAC bestanden op je Android toestel. De app ondersteund het bewerken van de geconverteerde bestanden, ook kun je meerdere audio bestanden verenigen in één bestand. De app kan op de achtergrond blijven lopen en je kunt ook andere apps gebruiken terwijl het proces aan de gang is.

 3. Video naar MP3 Converter - cut video en audio

  Video naar MP3 Converter – cut video en audio

  Dit is een geweldige app om video bestanden om te zetten naar MP3 bestanden. De app verwerkt en converteert snel video’s naar MP3 bestanden. Met deze app kunnen gebruikers parameters bewerken zoals frequentie, kanaal en volume. De app ondersteund het knippen van audio en video waarmee je je editing-vaardigheden kunt verbeteren.

 4. video audio converter

  video audio converter

  Dit is een snelle app om video naar audio (MP3 of AAC) om te zetten. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de video te selecteren die je wilt converteren naar audio. Vervolgens zul je het geconverteerde bestand vinden bij de resultaten. De app ondersteund het converteren van verschillende video types en formaten. De geconverteerde MP3 bestanden kunnen ook bewerkt worden.

 5. VideoMaster Tools - mp4 to mp3 converter

  VideoMaster Tools – mp4 to mp3 converter

  VideoMaster Tools is een handige en snelle app om video om te zetten naar audio. Met de app kun je video bestanden converteren van MP4 en m4a naar MP3. Met de ingebouwde MP3 tag editor kun je de muziek verzameling op je telefoon beheren en organiseren. Ook kun je met de knip-functie van de app je eigen ringtones maken.

Dit zijn de beste gratis VPN’s voor je Android!
Dit zijn de beste gratis VPN’s voor je Android!

VPN staat voor Virtual Private Network. VPN is een particulier netwerk waarmee internetgebruikers veilig gegevens kunnen verzenden en ontvangen bij gebruik van een openbaar netwerk. Tegenwoordig wordt internet bijna overal gebruikt, in je plaatselijke café, het park of zelfs …

Zo weet je of iemand je geblokkeerd heeft op Telegram!
Zo weet je of iemand je geblokkeerd heeft op Telegram!

Net als op andere sociale mediaplatformen, stelt Telegram zijn gebruikers in staat om elkaar te blokkeren. In een poging om cyberpesten en andere cybercriminaliteit op Telegram onder controle te krijgen, is de blokkeringsfunctie zeker noodzakelijk en effectief. Wanneer je iem…

Zo kun je spraakopnames pauzeren en hervatten in WhatsApp
Zo kun je spraakopnames pauzeren en hervatten in WhatsApp

WhatsApp-gebruikers kunnen verschillende mediabestanden verzenden en ontvangen, waaronder afbeeldingen, video’s, audiobestanden en gesproken berichten. Met de spraakopname-functie kunnen WhatsApp-gebruikers hun stem opnemen en verzenden naar individuele chats of chat-gr…

Alles wat je moet weten over je privacy op TikTok!
Alles wat je moet weten over je privacy op TikTok!

Privacy is een belangrijk onderdeel op alle grote sociale-mediaplatformen zoals WhatsApp, Instagram, Facebook en TikTok. Omdat het een sociaal platform is, zijn de meeste privacy-instellingen op TikTok standaard uitgeschakeld. Door de privacy-instellingen te openen, kun je ec…