WhatsApp zal stoppen met werken op sommige Android toestellen – Kijk hier of dit ook bij jou toestel zal gebeuren!

WhatsApp is een van de meest gebruikte messaging apps met meer dan 1 miljard actieve gebruikers over de hele wereld. WhatsApp laat gebruikers berichten, afbeeldingen, video’s, audio, contacten, locaties en documenten versturen via een internet verbinding. Het is voor de meeste mensen onmogelijk om een dag zonder WhatsApp te zijn.

De app, waarvan Facebook de eigenaar is, heeft recentelijk aangegeven dat de app zal stoppen met werken op sommige Android toestellen na februari 2020. Na de FAQ’s update, heeft WhatsApp aangegeven dat het niet langer ondersteund wordt op toestellen die op Android 2.3.7 en lager lopen, vanaf 1 februari 2020.

Zodra dit ingaat kunnen gebruikers van telefoons die op Android 2.3.7 en lager lopen, geen nieuwe accounts aanmaken of bestaande accounts re-activeren. Omdat WhatsApp geen apps meer ontwikkeld voor toestellen die op Android 2.3.7 en lager lopen, kan het zijn dat sommige WhatsApp functies op deze toestellen dan niet meer  werken.

De beslissing door WhatsApp om de genoemde Android toestellen niet meer te ondersteunen, zal niet veel gebruikers treffen, aangezien de meeste telefoons tegenwoordig op nieuwere versies van Android lopen. Alleen gebruikers met hele oude Android telefoons zullen het merken. WhatsApp adviseert mensen om gebruik te maken van telefoons met Android 4.0.3 en nieuwere versies om toch gebruik te blijven maken van WhatsApp.

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger is een communicatie app, ontwikkeld voor smartphones waarmee gebruikers berichten, video’s, afbeeldingen en audio notities kunnen sturen en ontvangen van en naar contacten (inclusief internationale nummers) via een internet verbinding.

Zo kun je thema’s wijzigen voor individuele chats op Telegram
Zo kun je thema’s wijzigen voor individuele chats op Telegram

Telegram wordt wereldwijd veel gebruikt als een instant messenger. Je kunt Telegram gebruiken om teksten, mediabestanden en documenten te verzenden en ontvangen. Met Telegram kun je ook spraak- en videogesprekken voeren met andere Telegram-gebruikers. In de loop der jaren hee…

Zo kun je Instagram-verhalen opslaan als concepten!
Zo kun je Instagram-verhalen opslaan als concepten!

Instagram Stories (Instagram verhalen) is een geweldige functie om tijdelijk foto’s en korte video’s te plaatsen die automatisch verdwijnen na 24 uur. Zakelijke Instagram-accounts gebruiken de Stories-functie actief om reclame te maken voor hun producten en dienst…

Zo kun je je Instagram posts downloaden en opslaan!
Zo kun je je Instagram posts downloaden en opslaan!

Als je een frequente Instagram-gebruiker bent, heb je in de loop van de tijd misschien veel foto’s en video’s gepost. Wanneer je afbeeldingen en video’s op je feed plaatst, kunnen andere Instagram-gebruikers je content en profiel bekijken en erop reageren. D…

Ontdek de beste Android games voor kinderen!
Ontdek de beste Android games voor kinderen!

De meeste kinderen spelen graag games op apparaten zoals tablets, telefoons of pc’s. Deze spellen houden ze bezig, vermaken ze en van sommige games leren ze zelfs dingen. Het is erg belangrijk om de juiste games voor je kinderen op je Android-apparaten te installeren. O…