WhatsApp Tips: Zo verberg je een bepaalde WhatsApp chat op Android

We delen vaak onze telefoons met familie of vrienden. Wanneer we dit doen riskeren we dat onze privé gesprekken op sociale media worden gelezen. En omdat bijna iedereen wel WhatsApp gebruikt, riskeren we ook dat privé of groepsgesprekken worden gelezen door nieuwsgierige mensen.

Om te voorkomen dat nieuwsgierige mensen je privé of groepsgesprekken op WhatsApp lezen, kun je locker apps gebruiken om bepaalde WhatsApp gesprekken te verbergen. Als je de WhatsApp gesprekken eenmaal hebt verborgen door middel van een locker app, krijg je alleen toegang tot de gesprekken met een wachtwoord.

Locker for Whats Chat App

Locker for Whats Chat App is een handige locker app waarmee je privé en groepsgesprekken op WhatsApp kunt verbergen en beveiligen met een wachtwoord. De app archiveert de gesprekken en maakt ze ontoegankelijk voor iedereen die het wachtwoord niet heeft.

Om Locker for Whats Chat App te gebruiken:

 • Download en installeer de app op je telefoon
 • Open de app door op het icoon te tikken
 • Stel een 4-cijferig wachtwoord in en sla het op
 • Geef een e-mail adres op om je wachtwoord te herstellen als je het zou vergeten. Klik op ‘Save’ om het op te slaan.
 • Geef toestemming door op ‘Enable‘ te tikken in het pop-up menu
 • Klik op de ‘+’ knop rechtsonder in het scherm om een gesprek toe te voegen van Whatsapp
 • Selecteer een gesprek dat je wilt verbergen. Het gesprek zal automatisch versleuteld worden

Om een gesprek te verwijderen van Locker for Whats Chat App:

 • Open de app en voer het wachtwoord in
 • Klik op ‘Select’ rechtsboven in het scherm
 • Gebruik de checkboxes naast elk gesprek om de gesprekken te selecteren die je wilt verwijderen
 • Klik op ‘Remove’ onderaan de pagina
 • Bevestig de selectie door op ‘Yes’ te klikken in het pop-up menu
 1. WhatsApp Messenger

  WhatsApp Messenger

  WhatsApp Messenger is een communicatie app, ontwikkeld voor smartphones, waarmee gebruikers berichten, video’s, afbeeldingen en audio kunnen versturen en ontvangen via een internet verbinding.

 2. Locker for Whats Chat App

  Locker for Whats Chat App

  Locker for Whats Chat is een app waarmee je een wachtwoord kunt aanmaken om bepaalde WhatsApp gesprekken te beschermen. Je kunt een 4-cijferig wachtwoord gebruiken om de toegang te blokkeren tot je WhatsApp gesprekken.

Zo kun je de zaklamp activeren bij WhatsApp-meldingen
Zo kun je de zaklamp activeren bij WhatsApp-meldingen

WhatsApp is een deel van ons leven geworden! Dagelijks communiceren miljoenen mensen via WhatsApp. Afhankelijk van hoe je je WhatsApp-account hebt ingesteld, ontvang je meldingen wanneer je een privé- of groepsbericht ontvangt. Afgezien van de normale geluid- en trillingsmeld…

Zo kun je WhatsApp-audio naar MP3 converteren
Zo kun je WhatsApp-audio naar MP3 converteren

Met WhatsApp kun je op elk gewenst moment tekst-, beeld-, video- en audioberichten verzenden en ontvangen. Wanneer je audiobestanden op WhatsApp ontvangt, blijven ze ongeopend totdat je ze downloadt. Je kunt de audiobestanden vervolgens afspelen door op de afspeelknop op elk …

Zo kun je foto’s uit video’s halen op je Android
Zo kun je foto’s uit video’s halen op je Android

We krijgen veel video’s op onze Android-apparaten. Sommige worden door vrienden via sociale media naar ons gestuurd, en andere leggen we zelf vast met behulp van de camera’s op onze apparaten. Tijdens het bekijken van sommige van deze video’s, raak je missch…

Soundmoji’s verzenden in Facebook Messenger!
Soundmoji’s verzenden in Facebook Messenger!

Iedereen kent emoji’s wel en gebruikt ze vast wel eens in berichten. Emoji’s voegen kleur en leven toe aan gesprekken op verschillende berichten-applicaties. Sociale platforms zoals WhatsApp, Instagram en Facebook Messenger hebben het gebruik van emoji’s doo…