De 5 beste en gratis IPTV apps om live tv te kijken op Android

De Tv blijft een van de beste bronnen van entertainment en nieuws. Maar vanwege werk en andere verplichtingen kunnen we niet altijd in de buurt van een tv zijn. Stel je voor dat je live tv kunt kijken op je Android telefoon of tablet! Door gedownloade apps te gebruiken waarmee je naar live tv kunt streamen, kun je nu tv kijken vanuit het comfort van je Android toestel.

Om live tv op je telefoon te kijken moet je verbonden zijn met internet via Wi-Fi of mobiele data. In deze post beschrijven we 5 van de beste gratis IPTV-apps die je kunt downloaden en installeren op je Android toestel om je te helpen live tv te kijken.

 1. IPTV Extreme

  IPTV Extreme

  Dit is de meest gedownloade en meest gebruikte app voor gratis live tv-streaming. De app heeft een eenvoudig te gebruiken interface waarmee je kunt genieten van live-tv op je Android. De app heeft een geïntegreerde videospeler, een functie voor ouderlijk toezicht en ondersteunt de Google Chromecast-functie en M3U-lijsten.

 2. GSE SMART IPTV

  GSE SMART IPTV

  Met deze app kunnen gebruikers tv-kanalen streamen met behulp van M3U- en JSON-lijstindelingen. De app heeft een videospeler met handige besturing die verschillende functies ondersteunt. Met de app kunnen gebruikers ook de tv-gids (EPG) bekijken. Gebruikers kunnen ook de inhoud van hun telefoons naar tv-toestellen streamen via Chromecast.

 3. TVCast - Watch IPTV everywhere

  TVCast – Watch IPTV everywhere

  TVCast is een platform dat ontworpen is om tegemoet te komen aan de behoeften van de gebruiker. Met TVCast kun je eenvoudig inhoud in M3U- en M3U8-indeling naar verschillende apparaten streamen, waaronder Roku, Amazon Fire TV, Chromecast en TVCast Web Player, de software waarmee je naar je pc kunt streamen.

 4. IPTV

  IPTV

  Vanwege de interface en ondersteunde functies wordt IPTV wereldwijd door meer dan 10 miljoen mensen gebruikt. IPTV heeft een goed geïntegreerde speler die M3U- en XSPF-lijsten ondersteunt. De app kan de zenderlijst ook in drie modi weergeven (raster, lijst of titels) en automatisch opnieuw verbinding maken met kanalen in het geval van buffering of blokkering. De app helpt je ook om ruimte op je apparaat te besparen door lijsten met kanalen naar je SD-kaart te verplaatsen.

 5. LAZY IPTV

  LAZY IPTV

  Dankzij de eenvoudige interface en de lage ruimtebezetting van LAZY IPTV is het een van de beste IPTV-spelers voor Android-apparaten. Gebruikers moeten hun favoriete IPTV-link invoeren, omdat de app geen ingebouwde video’s of afspeellijst bevat. Met de app kun je live tv, video-on-demand, films, webseries en nog veel meer bekijken vanaf je Android.

Zo kun je iemand op Telegram blokkeren
Zo kun je iemand op Telegram blokkeren

Veel mensen gebruiken tegenwoordig Telegram om onderling te communiceren en mediabestanden te verzenden. Net als WhatsApp kunnen gebruikers met Telegram video’s, afbeeldingen, audio en documenten verzenden en ontvangen. Als iemand je telefoonnummer of gebruikersnaam op …

Dit zijn de beste videobewerking-apps voor Android!
Dit zijn de beste videobewerking-apps voor Android!

Veel mensen over de hele wereld gebruiken hun smartphone elke dag om video’s op te nemen. Moderne apparaten beschikken over geweldige cameratechnologie die videografie ondersteunt, dus het is meer dan logisch dat mensen hun video’s ook goed willen bewerken voordat…

Zo kun je de Instagram-beveiligingscheck gebruiken
Zo kun je de Instagram-beveiligingscheck gebruiken

Om je Instagram-account te beschermen tegen hackers, heeft Instagram in de nieuwste update een nieuwe functie voor beveiligingscontrole uitgebracht. De Instagram-controlefunctie beveelt gebruikers te volgen stappen aan om ervoor te zorgen dat hun accounts veilig zijn. Als Ins…

Zo kun je meerdere Telegram-accounts op je Android gebruiken
Zo kun je meerdere Telegram-accounts op je Android gebruiken

Telegram krijgt steeds meer gebruikers en staat bekend om zijn groepen, kanalen, bots en andere handige functies. De multifunctionaliteit van Telegram is de reden waarom het miljoenen downloads heeft. De meeste mensen gebruiken Telegram voor hun plezier, amusement en het make…

Zo kun je foto’s als document verzenden via WhatsApp
Zo kun je foto’s als document verzenden via WhatsApp

Vaker wel dan niet, verzenden en ontvangen we afbeeldingen via WhatsApp, naast andere mediabestanden. Als je al een tijdje afbeeldingen op WhatsApp hebt gedeeld, is het je vast opgevallen dat WhatsApp de afbeeldingen comprimeert voordat ze naar een ontvanger worden verzonden.…