WhatsApp zonder internet: verzend berichten zonder internet verbinding op Android

Net als andere sociale mediaplatforms vertrouwt WhatsApp op een internet verbinding om gegevens te verzenden en ontvangen. Dit betekent dat je nauwelijks berichten kunt verzenden via WhatsApp zonder verbonden te zijn met een werkende wi-fi verbinding of met behulp van mobiele gegevens.

Het is echter mogelijk om WhatsApp te gebruiken zonder internet verbinding. Hiervoor heb je een werkende VPN-app op je telefoon nodig, die eenvoudig in te stellen is en op de meeste Android-telefoons kan worden gebruikt omdat je je telefoon niet hoeft te rooten. In deze post leggen we uit hoe je WhatsApp berichten kunt verzenden zonder internet verbinding.

Yoga VPN gebruiken

Yoga VPN is een gratis te gebruiken VPN-app die een veilige en gecodeerde verbinding tot stand brengt tussen je telefoon en de websites of apps waartoe je toegang wilt krijgen. Door een VPN te gebruiken, wordt je internet verbinding omgeleid naar een ander land en moet je erop letten dat je de websites/apps als een lokale gebruiker bezoekt.

Om Yoga VPN te gebruiken om toegang te krijgen tot WhatsApp zonder een internet verbinding:

 • Open Instellingen op je telefoon
 • Navigeer naar Mobiele netwerken > Namen toegangspunten / APN

 • Download en installeer de Yoga VPN-app op je telefoon
 • Eenmaal geïnstalleerd, schakel je de Wi-Fi-verbinding op je telefoon uit en schakel je de mobiele gegevens in
 • Open de Yoga VPN-app door op het pictogram te tikken. Tik op de QUICK START-knop
 • Selecteer de WhatsApp-app op het volgende scherm dat verschijnt en wacht tot de VPN een automatische verbinding tot stand brengt
 • Wanneer de verbinding tot stand is gebracht, verschijnt een sleutel in de meldingsbalk van je telefoon die aangeeft dat je bent verbonden
 • Je ontvangt ook een bericht met de melding ‘Succesvol verbonden’

Andere methoden: ChatSim gebruiken

ChatSim is een unieke simkaart waarmee je toegang hebt tot verschillende communicatiediensten. Met deze simkaart heb je toegang tot berichtenservices zoals Messenger, WhatsApp, WeChat en Hike zonder een werkende internet verbinding.

De simkaarten kunnen over de hele wereld worden gekocht voor een bedrag van ongeveer €10 en een extra €10 voor het activeren van gratis WhatsApp, Messenger.

 1. Yoga VPN - Free Unlimited & Secure Proxy & Unblock

  Yoga VPN – Free Unlimited & Secure Proxy & Unblock

  Yoga VPN is een gratis te gebruiken VPN-app die een veilige en gecodeerde verbinding tot stand brengt tussen je telefoon en de websites of apps waartoe je toegang wilt hebben. Door een VPN te gebruiken, wordt de internet verbinding omgeleid naar een ander land en moet je erop letten dat je de websites/apps als een lokale gebruiker bezoekt.

Zo kun je thema’s wijzigen voor individuele chats op Telegram
Zo kun je thema’s wijzigen voor individuele chats op Telegram

Telegram wordt wereldwijd veel gebruikt als een instant messenger. Je kunt Telegram gebruiken om teksten, mediabestanden en documenten te verzenden en ontvangen. Met Telegram kun je ook spraak- en videogesprekken voeren met andere Telegram-gebruikers. In de loop der jaren hee…

Zo kun je Instagram-verhalen opslaan als concepten!
Zo kun je Instagram-verhalen opslaan als concepten!

Instagram Stories (Instagram verhalen) is een geweldige functie om tijdelijk foto’s en korte video’s te plaatsen die automatisch verdwijnen na 24 uur. Zakelijke Instagram-accounts gebruiken de Stories-functie actief om reclame te maken voor hun producten en dienst…

Zo kun je je Instagram posts downloaden en opslaan!
Zo kun je je Instagram posts downloaden en opslaan!

Als je een frequente Instagram-gebruiker bent, heb je in de loop van de tijd misschien veel foto’s en video’s gepost. Wanneer je afbeeldingen en video’s op je feed plaatst, kunnen andere Instagram-gebruikers je content en profiel bekijken en erop reageren. D…

Zo kun je de zaklamp activeren bij WhatsApp-meldingen
Zo kun je de zaklamp activeren bij WhatsApp-meldingen

WhatsApp is een deel van ons leven geworden! Dagelijks communiceren miljoenen mensen via WhatsApp. Afhankelijk van hoe je je WhatsApp-account hebt ingesteld, ontvang je meldingen wanneer je een privé- of groepsbericht ontvangt. Afgezien van de normale geluid- en trillingsmeld…

Zo kun je WhatsApp-audio naar MP3 converteren
Zo kun je WhatsApp-audio naar MP3 converteren

Met WhatsApp kun je op elk gewenst moment tekst-, beeld-, video- en audioberichten verzenden en ontvangen. Wanneer je audiobestanden op WhatsApp ontvangt, blijven ze ongeopend totdat je ze downloadt. Je kunt de audiobestanden vervolgens afspelen door op de afspeelknop op elk …