Wis de geschiedenis van WhatsApp-gesprekken op Android

Dankzij de functie voor gesprekken in WhatsApp, is bellen eenvoudiger en goedkoper geworden. Voordat deze functie geïntroduceerd werd, was het bellen naar internationale nummers enorm duur omdat serviceproviders verschillende beltarieven toepasten. Tegenwoordig hoef je alleen maar een goede internetverbinding te hebben en je bent klaar om te gaan!

Om een telefoongesprek te starten, hoef je alleen maar naar het tabblad “Gesprekken” op WhatsApp te navigeren en de persoon, die je wilt bellen, selecteren . Elk WhatsApp-gesprek wordt geregistreerd in een logboek op het tabblad “Gesprekken” voor eenvoudiger toegang.

Het kan soms irritant zijn als je een heel uitgebreid logboek hebt en misschien wil je dat daarom wel wissen. In deze blog bespreken wij in eenvoudige stappen hoe je je WhatsApp-geschiedenis van gesprekken op een Android kunt wissen.

Om de bel-geschiedenis van WhatsApp te wissen:

 • Open WhatsApp door op het icoontje te klikken
 • Tik op het tabblad “Gesprek” rechtsboven in het scherm
 • Klik vervolgens op de drie verticale stippen rechtsboven in het scherm
 • In het pop-up menu dat verschijnt, tik je op “Verwijder bel-geschiedenis”

 • Er zal een menu verschijnen met de vraag of je het gehele logboek wil verwijderen, klik op “OK”

 • Je WhatsApp bel-geschiedenis zal automatisch verwijderd worden
 1. WhatsApp Messenger

  WhatsApp Messenger

  WhatsApp Messenger is een communicatie-app die is ontworpen voor smartphones waarmee gebruikers berichten, video’s, afbeeldingen en audionotities kunnen verzenden en ontvangen naar contacten (inclusief internationale nummers) via Wi-Fi of het mobiele netwerk wanneer er een internetverbinding is.

Zo kun je de zaklamp activeren bij WhatsApp-meldingen
Zo kun je de zaklamp activeren bij WhatsApp-meldingen

WhatsApp is een deel van ons leven geworden! Dagelijks communiceren miljoenen mensen via WhatsApp. Afhankelijk van hoe je je WhatsApp-account hebt ingesteld, ontvang je meldingen wanneer je een privé- of groepsbericht ontvangt. Afgezien van de normale geluid- en trillingsmeld…

Zo kun je WhatsApp-audio naar MP3 converteren
Zo kun je WhatsApp-audio naar MP3 converteren

Met WhatsApp kun je op elk gewenst moment tekst-, beeld-, video- en audioberichten verzenden en ontvangen. Wanneer je audiobestanden op WhatsApp ontvangt, blijven ze ongeopend totdat je ze downloadt. Je kunt de audiobestanden vervolgens afspelen door op de afspeelknop op elk …

Zo kun je foto’s uit video’s halen op je Android
Zo kun je foto’s uit video’s halen op je Android

We krijgen veel video’s op onze Android-apparaten. Sommige worden door vrienden via sociale media naar ons gestuurd, en andere leggen we zelf vast met behulp van de camera’s op onze apparaten. Tijdens het bekijken van sommige van deze video’s, raak je missch…

Soundmoji’s verzenden in Facebook Messenger!
Soundmoji’s verzenden in Facebook Messenger!

Iedereen kent emoji’s wel en gebruikt ze vast wel eens in berichten. Emoji’s voegen kleur en leven toe aan gesprekken op verschillende berichten-applicaties. Sociale platforms zoals WhatsApp, Instagram en Facebook Messenger hebben het gebruik van emoji’s doo…