Verplicht thuis? Hier zijn de beste apps om gratis conferentiegesprekken te voeren op Android

Als gevolg van het Coronavirus zijn verschillende steden over de hele wereld afgesloten en veel regeringen dringen er bij de burgers op aan om openbare bijeenkomsten en drukke plekken te vermijden of zelfs in quarantaine te gaan als ze vermoeden dat ze ziek zijn.

Als je verplicht thuis moet zitten, is dat makkelijker gezegd dan gedaan! Je kunt je erg vervelen, vooral als je alleen bent. Er zijn echter verschillende Android-apps waarmee je gratis conferentiegesprekken kunt voeren op je apparaat en gewoon kunt praten met je vrienden en familie. In deze post belichten we vijf van de beste apps om gratis conferentiegesprekken te voeren.

  1. Google Duo

    Google Duo

    Google Duo is een app voor videogesprekken van hoge kwaliteit voor Android-apparaten. Met deze app kan je één-op-één videogesprekken en groepsvideogesprekken voeren. De app ondersteunt een groepsvideogesprek met maximaal 8 deelnemers. De app maakt ook videogesprekken mogelijk tussen Android- en iOS-apparaten. Met de app kun je ook videogesprekken voeren bij weinig licht dankzij de beschikbare modus voor weinig licht.

  2. Skype

    Skype

    Skype is een gratis app voor geschreven berichten en gesprekken, al dan niet met video, waarmee je verbinding kunt maken met andere gebruikers over de hele wereld. Met de app kun je gemakkelijk HD-videogesprekken voeren. Er is plaats voor maximaal 24 deelnemers. Als je geen verbinding wilt maken met je vrienden via een videogesprek, ondersteunt de app ook audiogesprekken.

  3. Messenger

    Messenger

    De Messenger-app van Facebook is een communicatie-app die gratis teksten en videochats ondersteunt. Als je niet wilt sms’en in een groepschat, kun je eenvoudig verbinding maken met een groepsvideogesprek en tegelijkertijd met meerdere deelnemers chatten. De gesprekken zijn meestal gratis via Wi-Fi, maar er kunnen standaardkosten in rekening worden gebracht wanneer je mobiele data gebruikt.

  4. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger is een zeer populaire communicatie-app waarmee gebruikers berichten kunnen verzenden via draadloze of mobiele netwerken wanneer er een beschikbare verbinding is. Naast het verzenden en ontvangen van berichten, afbeeldingen, video’s en audiobestanden via de app, ondersteunt WhatsApp ook audio- en videogesprekken. Je kunt meerdere deelnemers aan een videogesprek toevoegen en deelnemen aan een telefonische vergadering.

  5. Hangouts

    Hangouts

    Hangouts is ontwikkeld door Google en is een communicatie-app waarmee je je contacten persoonlijk of in een groepschat kunt sms’en, gratis videogesprekken kunt starten of kunt bellen. Met de video-oproepfunctie kun je een telefonische vergadering opzetten die plaats biedt aan maximaal 10 deelnemers. Met de Hangouts-app kun je bellen of chatten met mensen uit verschillende delen van de wereld, op voorwaarde dat ze de app gebruiken.

Zo kun je schermtijdlimieten instellen op TikTok
Zo kun je schermtijdlimieten instellen op TikTok

In dit tijdperk van sociale media is het beheren van je tijd op verschillende sociale mediaplatforms essentieel. TikTok heeft in het verleden bewezen verslavend te zijn, omdat veel gebruikers de neiging hebben belangrijke tijd te verspillen met het scrollen door de verschille…

Werkt TikTok niet? Lees hier hoe je het kunt oplossen!
Werkt TikTok niet? Lees hier hoe je het kunt oplossen!

TikTok is over de hele wereld erg populair geworden en fascineert miljoenen mensen met zijn grappige korte video’s. Zoals bij elke app kun je met TikTok soms ook tegen technische problemen aanlopen die je gebruikerservaring belemmeren. Als je problemen ondervindt met Ti…

Zo kun je voornaamwoorden toevoegen op Instagram
Zo kun je voornaamwoorden toevoegen op Instagram

Tegenwoordig is genderidentiteit een belangrijk aspect in het leven van veel mensen. Zelfs op sociale mediaplatforms zoals Facebook en Instagram is het belangrijk om mensen aan te spreken met de juiste genderidentiteit. Voornaamwoorden zijn een geweldige manier om mensen te i…