Download foto’s van Facebook op je Android toestel

Facebook is een van de meest gebruikte sociale mediaplatforms ter wereld. Het geeft gebruikers de mogelijkheid om via berichten, groepen of directe berichten te communiceren. Daarnaast kunnen gebruikers van Facebook kunnen ook foto’s, video’s en GIF’s met elkaar delen.

Als Facebook-gebruiker kun je ook foto’s van Facebook downloaden. De Facebook-app biedt de optie om afbeeldingen op Facebook te downloaden en op te slaan in de galerij van je telefoon. Je kunt ook een app van derden gebruiken om de foto’s te downloaden. In deze blogpost laten we je zien hoe je Facebook-foto’s snel en makkelijk kunt downloaden.

Download foto’s van Facebook 

Zo download je foto’s van de Facebook-app:

 • Open Facebook op je toestel
 • Scroll door de tijdlijn om een afbeelding te zoeken die je graag wilt downloaden
 • Tik op de afbeelding om hem te openen
 • Tik op de drie verticale stippen rechtsboven in het scherm
 • In het menu dat verschijnt, tik je op “Opslaan op telefoon”
 • De afbeelding zal automatisch opgeslagen worden in de galerij van je telefoon

Foto’s downloaden van Facebook door middel van een app van derden

“Download Videos and Photos” is een van de beste apps om media te downloaden. De app is compatibel met zowel Facebook als Instagram en gebruikers kunnen zowel afbeeldingen als video’s downloaden. De app is gratis en je kunt ‘m eenvoudig downloaden en installeren op je Android-apparaat.

Om Facebook foto’s te downloaden via de app:

 • Download en installeer de app op je telefoon
 • Open de app
 • Geef de app toestemming om toegang te krijgen tot foto’s en media bestanden op je toestel
 • Klik op de rode knop “Browse Facebook” rechtsonder in het scherm
 • Log in met je Facebook account
 • Eenmaal ingelogd op je account, blader je door de tijdlijn om de foto te zoeken die je wilt downloaden of zoek je een Facebook-gebruiker met de foto die je wilt downloaden
 • Tik op de foto die je wilt downloaden
 • Tik op de rode vierkante knop onder aan het scherm
 • Op de volgende pagina tik je op de download-knop in het menu onder in het scherm
 • De foto wordt automatisch gedownload en opgeslagen in je galerij

Je kunt ook gemakkelijk je eigen Facebook foto’s downloaden met de app. Om dit te doen:

 • Open de downloader app
 • Op de homepagina moet je op “Your photo’s” tikken links op het scherm
 • De app zal automatisch al je Facebook albums laden
 • Tik op een specifiek album om het te openen
 • Als je alle foto’s van dat album wilt downloaden, tik je op “Download All”  rechtsboven in het scherm
 • Om een enkele foto te downloaden, tik je op de foto die je wilt downloaden en tik je vervolgens op de download knop rechtsboven in het scherm
 1. Facebook

  Facebook

  Facebook is een sociaal netwerk waarmee je rechtstreeks vanaf je mobiele apparaat toegang hebt tot Facebook. Met de app kun je je profiel bijwerken, foto’s en video’s delen, het profiel van vrienden bezoeken, meldingen ontvangen, berichten verzenden en chatten.

 2. Download Videos and Photos: Facebook & Instagram

  Download Videos and Photos: Facebook & Instagram

  Download Videos and Photos is een van de beste media-downloader-apps. De app is compatibel met zowel Facebook als Instagram en gebruikers kunnen zowel afbeeldingen als video’s downloaden. De app is een gratis te gebruiken app die eenvoudig kan worden gedownload en geïnstalleerd op je Android-apparaat.

Zo kun je de zaklamp activeren bij WhatsApp-meldingen
Zo kun je de zaklamp activeren bij WhatsApp-meldingen

WhatsApp is een deel van ons leven geworden! Dagelijks communiceren miljoenen mensen via WhatsApp. Afhankelijk van hoe je je WhatsApp-account hebt ingesteld, ontvang je meldingen wanneer je een privé- of groepsbericht ontvangt. Afgezien van de normale geluid- en trillingsmeld…

Zo kun je WhatsApp-audio naar MP3 converteren
Zo kun je WhatsApp-audio naar MP3 converteren

Met WhatsApp kun je op elk gewenst moment tekst-, beeld-, video- en audioberichten verzenden en ontvangen. Wanneer je audiobestanden op WhatsApp ontvangt, blijven ze ongeopend totdat je ze downloadt. Je kunt de audiobestanden vervolgens afspelen door op de afspeelknop op elk …

Zo kun je foto’s uit video’s halen op je Android
Zo kun je foto’s uit video’s halen op je Android

We krijgen veel video’s op onze Android-apparaten. Sommige worden door vrienden via sociale media naar ons gestuurd, en andere leggen we zelf vast met behulp van de camera’s op onze apparaten. Tijdens het bekijken van sommige van deze video’s, raak je missch…

Soundmoji’s verzenden in Facebook Messenger!
Soundmoji’s verzenden in Facebook Messenger!

Iedereen kent emoji’s wel en gebruikt ze vast wel eens in berichten. Emoji’s voegen kleur en leven toe aan gesprekken op verschillende berichten-applicaties. Sociale platforms zoals WhatsApp, Instagram en Facebook Messenger hebben het gebruik van emoji’s doo…