Zo zie je de exacte tijd waarop je WhatsApp bericht is gelezen

Een van de beste en meest gewaardeerde functies van WhatsApp is de mogelijkheid om te zien of iemand je WhatsApp bericht al heeft gelezen of niet. De vinkjes die verschijnen bij elk bericht aan een individu of een groep laten je zien of je bericht is verstuurd of gelezen.

Om de gebruikerservaring nog verder te verbeteren, bieden de ontwikkelaars van WhatsApp de mogelijkheid voor gebruikers om precies te zien wanneer berichten zijn gelezen. Deze functie verhoogt de verantwoordingsplicht omdat mensen gemakkelijk alle verzonden WhatsApp-berichten kunnen beheren.

Bericht over het exacte tijdstip waarop je WhatsApp berichten zijn gelezen, zijn echter afhankelijk van het feit of je de privacy functie “Leesbevestiging” hebt ingeschakeld. Als deze functie is uitgeschakeld, kun je geen leesbevestiging voor individuele berichten verzenden of ontvangen. Leesbevestigingen zijn voor groepsgesprekken altijd zichtbaar.

Om het exacte tijdstip te zien waarop je WhatsApp-bericht werd gelezen:

  • Tik op het WhatsApp-bericht dat je hebt verzonden en houd vast
  • Tik in de menubalk die bovenaan het scherm verschijnt op de Info-knop. Dit is de vierde knop van rechts.
  • Je kunt nu de bericht-informatie bekijken met de exacte datum en tijd waarop het bericht is afgeleverd en ook gelezen.

Voor WhatsApp groepsgesprekken wordt de bericht-informatie weergegeven in een lijst van alle deelnemers die je bericht hebben gelezen en alle deelnemers waar het bericht aan afgeleverd is. De exacte tijden worden ook weergegeven onder elke deelnemer.

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger is een communicatie-app die is ontworpen voor smartphones waarmee gebruikers berichten, video’s, afbeeldingen en audionotities kunnen verzenden en ontvangen naar contacten (inclusief internationale nummers) via Wi-Fi of het mobiele netwerk wanneer er een internetverbinding is.

Zo kun je thema’s wijzigen voor individuele chats op Telegram
Zo kun je thema’s wijzigen voor individuele chats op Telegram

Telegram wordt wereldwijd veel gebruikt als een instant messenger. Je kunt Telegram gebruiken om teksten, mediabestanden en documenten te verzenden en ontvangen. Met Telegram kun je ook spraak- en videogesprekken voeren met andere Telegram-gebruikers. In de loop der jaren hee…

Zo kun je Instagram-verhalen opslaan als concepten!
Zo kun je Instagram-verhalen opslaan als concepten!

Instagram Stories (Instagram verhalen) is een geweldige functie om tijdelijk foto’s en korte video’s te plaatsen die automatisch verdwijnen na 24 uur. Zakelijke Instagram-accounts gebruiken de Stories-functie actief om reclame te maken voor hun producten en dienst…

Zo kun je je Instagram posts downloaden en opslaan!
Zo kun je je Instagram posts downloaden en opslaan!

Als je een frequente Instagram-gebruiker bent, heb je in de loop van de tijd misschien veel foto’s en video’s gepost. Wanneer je afbeeldingen en video’s op je feed plaatst, kunnen andere Instagram-gebruikers je content en profiel bekijken en erop reageren. D…

Zo kun je de zaklamp activeren bij WhatsApp-meldingen
Zo kun je de zaklamp activeren bij WhatsApp-meldingen

WhatsApp is een deel van ons leven geworden! Dagelijks communiceren miljoenen mensen via WhatsApp. Afhankelijk van hoe je je WhatsApp-account hebt ingesteld, ontvang je meldingen wanneer je een privé- of groepsbericht ontvangt. Afgezien van de normale geluid- en trillingsmeld…

Zo kun je WhatsApp-audio naar MP3 converteren
Zo kun je WhatsApp-audio naar MP3 converteren

Met WhatsApp kun je op elk gewenst moment tekst-, beeld-, video- en audioberichten verzenden en ontvangen. Wanneer je audiobestanden op WhatsApp ontvangt, blijven ze ongeopend totdat je ze downloadt. Je kunt de audiobestanden vervolgens afspelen door op de afspeelknop op elk …