Ontdek 5 gratis, goede Android Camera apps voor 2020

De camera’s van telefoons zijn in de loop der jaren geëvolueerd en vervangen langzaamaan de originele foto- en videocamera’s. De meeste mensen gebruiken hun telefoon tegenwoordig als hun belangrijkste foto- en videocamera. Sommige mensen kiezen zelfs het type telefoon op basis van de kwaliteit van de camera die bij een telefoon wordt geleverd.

Alle Android-smartphones zijn vooraf geïnstalleerd met een standaard camera-app die de fysieke camera bestuurt. De standaard camera-app ondersteunt echter alleen de basisfuncties en mogelijkheden voor het vastleggen van foto’s en video’s.

Om toegang te krijgen tot meer functies voor het vastleggen van foto’s en video’s met de camera van je telefoon, kun je andere camera-apps van derden downloaden en installeren die worden geleverd met meer en geavanceerde functies en mogelijkheden. In deze post belichten we 5 gratis, goede camera-apps die je in 2020 eens zou kunnen proberen.

 1. Camera360 - Selfie Photo Editor

  Camera360 – Selfie Photo Editor

  Camera360 is een beauty-camera die de kwaliteit van afbeeldingen die je op je telefoon maakt, verbetert. De app ondersteunt beeldbewerking, het gebruik van filters en aanpassingen die je foto’s een professionele uitstraling geven. De app bevat ook speciale effecten, bewerkingstools, cloud opslag-services en verschillende instellingen. Met de real-time make-up beauty-camera kun je je foto’s bewerken door de ogen groter te maken, tanden witter te maken en charmante lippen, een mooi gevormde neus en een klein gezicht te creëren.

 2. BeautyPlus - Easy Photo Editor

  BeautyPlus – Easy Photo Editor

  BeautyPlus is een zeer krachtige camera-app die eenvoudige bewerkingstools, artistieke effecten en augmented reality (AR) -filters biedt voor je foto’s en video’s. Met de bewerkingsopties die bij de app worden geleverd kun je de huid verzachten, acne-vlekken verwijderen, ogen helderder maken, tanden witter maken, de kleur van de ogen bewerken, foto’s vervagen en filters of speciale effecten toevoegen.

 3. Cymera: Collage & PhotoEditor

  Cymera: Collage & PhotoEditor

  Met meer dan 300 miljoen downloads is Cymera een veel gebruikte camera- en foto-editor applicatie. De app heeft 7 verschillende cameralenzen die opties voor scherpstellen en stille modus ondersteunen. Met deze app kun je geweldige foto-effecten creëren, waaronder stickers, fotofilters, bijsnijden, vervagen, spiegeleffect en make-up. De beauty-camera in de app wordt geleverd met professionele schoonheidspools om je foto’s te bewerken door make-up toe te voegen, het gezicht een andere vorm te geven, rimpels te verwijderen en puistjes of donkere kringen te vervagen.

 4. Sweet Selfie - Beauty camera, selfie &beauty cam

  Sweet Selfie – Beauty camera, selfie &beauty cam

  Dit is voornamelijk een selfie-schoonheidscamera en bewerkings-app. Met de app kun je selfies en video’s van hoge kwaliteit maken. Met de geavanceerde bewerkingsfuncties in de app kun je ook gezichtsfilters en stickers toevoegen, gezichts- en lichaamseigenschappen bewerken en fotocollages maken. Ook heb je de mogelijkheid je reeds bewerkte afbeeldingen en video’s te delen met andere apps en sociale media.

 5. Z Camera

  Z Camera

  Z Camera is voorzien van een selfie-camera met real-time verouderingseffecten, een foto-editor, stijlvolle stickers, geavanceerde filters en speciale collages. De app is eenvoudig te installeren en heeft een gebruiksvriendelijke interface. Met de beauty-camera kun je selfies van hoge kwaliteit maken en gezichtseigenschappen bewerken met een breed scala aan effecten. Je kunt ook de make-up collectie in de app ontdekken, waaronder lippenstift, blush, wenkbrauwen, wimpers, oogschaduw en eyeliners.

Zo kun je foto’s uit video’s halen op je Android
Zo kun je foto’s uit video’s halen op je Android

We krijgen veel video’s op onze Android-apparaten. Sommige worden door vrienden via sociale media naar ons gestuurd, en andere leggen we zelf vast met behulp van de camera’s op onze apparaten. Tijdens het bekijken van sommige van deze video’s, raak je missch…

Soundmoji’s verzenden in Facebook Messenger!
Soundmoji’s verzenden in Facebook Messenger!

Iedereen kent emoji’s wel en gebruikt ze vast wel eens in berichten. Emoji’s voegen kleur en leven toe aan gesprekken op verschillende berichten-applicaties. Sociale platforms zoals WhatsApp, Instagram en Facebook Messenger hebben het gebruik van emoji’s doo…

Dit zijn de beste apps om af te vallen en je doelen te bereiken!
Dit zijn de beste apps om af te vallen en je doelen te bereiken!

Mensen proberen elke dag om verschillende redenen wat lichaamsgewicht kwijt te raken. Sommigen willen gewoon een fit en gezond lichaam, anderen willen in specifieke kledingstukken passen. Wat je doel ook is, je moet er naar toe werken! Drukke schema’s kunnen je beletten…

Zo kun je het aantal likes op Instagram en Facebook verbergen
Zo kun je het aantal likes op Instagram en Facebook verbergen

Als mensen je foto’s leuk vinden op Instagram of Facebook, kun je zien hoeveel mensen elke foto hebben “geliked! door naar het aantal likes te kijken. De vind-ik-leuk-teller laat je zien hoeveel mensen je foto hebben bekeken en leuk vonden. Als je de likes van je …