Zo schakel je de donkere modus in op WhatsApp Web

De donkere modus is al een tijdje beschikbaar op Whatsapp. De donkere modus in WhatsApp verandert het thema van de app van de normale interface met wit en groen naar een donkerder thema. Wanneer de donkere modus is geactiveerd, wordt de schittering van het scherm verminderd, wat zorgt voor een rijkere weergave. In de donkere modus gaat de batterij van je telefoon ook langer mee.

Om de donkere modus in de WhatsApp-app te activeren, moet je de volgende stappen volgen: Instellingen > Chats > Thema’s > Donker. Druk op “OK” als je klaar bent om de wijzigingen te activeren. De functie voor donkere modus is niet alleen beschikbaar voor de WhatsApp Android-app; WhatsApp-ontwikkelaars hebben de functie ook opgenomen in WhatsApp Web.

Het inschakelen van de donkere modus op WhatsApp Web verandert echter niet automatisch het thema van WhatsApp Web in de donkere modus. Je moet de donkere modus op WhatsApp Web handmatig inschakelen. Hier vlgen de stappen die je moet volgen om de donkere modus op WhatsApp Web in te schakelen.

Om de donkere modus op WhatsApp Web in te schakelen:

  • Open WhatsApp Web in de browser van je computer
  • Nadat je verbinding hebt gemaakt met je account, tik je op de drie verticale stippen die rechtsboven op het tabblad CHATS verschijnen
  • Tik op “Instellingen” in het pop-up menu dat verschijnt
  • Tik in het menu Instellingen op “Thema”
  • Kies “donker” in het pop-up menu dat in het midden van het scherm verschijnt en tik op “OK” om de aangebrachte wijziging te bevestigen.
  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger is een communicatie-app die is ontworpen voor smartphones waarmee gebruikers berichten, video’s, afbeeldingen en audionotities kunnen verzenden en ontvangen naar contacten (inclusief internationale nummers) via Wi-Fi of het mobiele netwerk wanneer er een internetverbinding is.

Zo kun je thema’s wijzigen voor individuele chats op Telegram
Zo kun je thema’s wijzigen voor individuele chats op Telegram

Telegram wordt wereldwijd veel gebruikt als een instant messenger. Je kunt Telegram gebruiken om teksten, mediabestanden en documenten te verzenden en ontvangen. Met Telegram kun je ook spraak- en videogesprekken voeren met andere Telegram-gebruikers. In de loop der jaren hee…

Zo kun je Instagram-verhalen opslaan als concepten!
Zo kun je Instagram-verhalen opslaan als concepten!

Instagram Stories (Instagram verhalen) is een geweldige functie om tijdelijk foto’s en korte video’s te plaatsen die automatisch verdwijnen na 24 uur. Zakelijke Instagram-accounts gebruiken de Stories-functie actief om reclame te maken voor hun producten en dienst…

Zo kun je je Instagram posts downloaden en opslaan!
Zo kun je je Instagram posts downloaden en opslaan!

Als je een frequente Instagram-gebruiker bent, heb je in de loop van de tijd misschien veel foto’s en video’s gepost. Wanneer je afbeeldingen en video’s op je feed plaatst, kunnen andere Instagram-gebruikers je content en profiel bekijken en erop reageren. D…

Zo kun je de zaklamp activeren bij WhatsApp-meldingen
Zo kun je de zaklamp activeren bij WhatsApp-meldingen

WhatsApp is een deel van ons leven geworden! Dagelijks communiceren miljoenen mensen via WhatsApp. Afhankelijk van hoe je je WhatsApp-account hebt ingesteld, ontvang je meldingen wanneer je een privé- of groepsbericht ontvangt. Afgezien van de normale geluid- en trillingsmeld…

Zo kun je WhatsApp-audio naar MP3 converteren
Zo kun je WhatsApp-audio naar MP3 converteren

Met WhatsApp kun je op elk gewenst moment tekst-, beeld-, video- en audioberichten verzenden en ontvangen. Wanneer je audiobestanden op WhatsApp ontvangt, blijven ze ongeopend totdat je ze downloadt. Je kunt de audiobestanden vervolgens afspelen door op de afspeelknop op elk …