Zo schakel je de donkere modus in op WhatsApp Web

De donkere modus is al een tijdje beschikbaar op Whatsapp. De donkere modus in WhatsApp verandert het thema van de app van de normale interface met wit en groen naar een donkerder thema. Wanneer de donkere modus is geactiveerd, wordt de schittering van het scherm verminderd, wat zorgt voor een rijkere weergave. In de donkere modus gaat de batterij van je telefoon ook langer mee.

Om de donkere modus in de WhatsApp-app te activeren, moet je de volgende stappen volgen: Instellingen > Chats > Thema’s > Donker. Druk op “OK” als je klaar bent om de wijzigingen te activeren. De functie voor donkere modus is niet alleen beschikbaar voor de WhatsApp Android-app; WhatsApp-ontwikkelaars hebben de functie ook opgenomen in WhatsApp Web.

Het inschakelen van de donkere modus op WhatsApp Web verandert echter niet automatisch het thema van WhatsApp Web in de donkere modus. Je moet de donkere modus op WhatsApp Web handmatig inschakelen. Hier vlgen de stappen die je moet volgen om de donkere modus op WhatsApp Web in te schakelen.

Om de donkere modus op WhatsApp Web in te schakelen:

  • Open WhatsApp Web in de browser van je computer
  • Nadat je verbinding hebt gemaakt met je account, tik je op de drie verticale stippen die rechtsboven op het tabblad CHATS verschijnen
  • Tik op “Instellingen” in het pop-up menu dat verschijnt
  • Tik in het menu Instellingen op “Thema”
  • Kies “donker” in het pop-up menu dat in het midden van het scherm verschijnt en tik op “OK” om de aangebrachte wijziging te bevestigen.
  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger is een communicatie-app die is ontworpen voor smartphones waarmee gebruikers berichten, video’s, afbeeldingen en audionotities kunnen verzenden en ontvangen naar contacten (inclusief internationale nummers) via Wi-Fi of het mobiele netwerk wanneer er een internetverbinding is.

Vervang al je plastic kortingskaarten door een app
Vervang al je plastic kortingskaarten door een app

Kortings- en klantenkaarten zijn erg belangrijk in ons dagelijks leven. Dankzij deze kaarten kunnen we goedkopere aankopen doen, inwisselbare punten krijgen en diverse andere voordelen krijgen van de verschillende winkels die we bezoeken. Je kunt echter vergeten je kortings- …

Dit kun je doen om pesterijen via WhatsApp te voorkomen
Dit kun je doen om pesterijen via WhatsApp te voorkomen

WhatsApp is het meest gebruikte sociale mediaplatform en heeft miljoenen gebruikers. De meerderheid van de gebruikers gaat op een ethisch verantwoorde manier met de app om, maar helaas zijn er ook gebruikers die anderen lastig willen vallen. Pesterijen op WhatsApp komen in ve…

Zo kun je het touchscreen op je Android kalibreren
Zo kun je het touchscreen op je Android kalibreren

Nadat je je Android-apparaat enige tijd hebt gebruikt, merk je misschien dat het touchscreen langzamer wordt of niet goed reageert wanneer je het aanraakt. Voordat je overweegt om een nieuw toestel te kopen, kun je proberen om het touchscreen opnieuw te kalibreren. Touchscree…