Vervang al je plastic kortingskaarten door een app

Kortings- en klantenkaarten zijn erg belangrijk in ons dagelijks leven. Dankzij deze kaarten kunnen we goedkopere aankopen doen, inwisselbare punten krijgen en diverse andere voordelen krijgen van de verschillende winkels die we bezoeken.

Je kunt echter vergeten je kortings- of klantenkaarten mee te nemen als je naar de winkel gaat, of je hebt zoveel kaarten dat ze niet in je portemonnee passen. Dankzij technologische vooruitgang kun je je kaarten nu op je Android-apparaat opslaan.

Er zijn verschillende apps waarmee je je kortings- en klantenkaarten in digitale vorm kunt opslaan. Met een van deze apps op je Android-apparaat  hoef je je fysieke kaarten niet meer mee te nemen naar de winkels. Presenteer de app gewoon aan de winkeleigenaren/bedienden. Dit stuk beschrijft verschillende apps waarmee je je kortingskaarten kunt vervangen.

Google Pay

Google Pay is een wereldwijd betalingssysteem dat is ontworpen voor Android-gebruikers. Met de app voeg je al je betaalpassen toe, inclusief kortings- en klantenkaarten. Klantenkaarten toevoegen aan Google Pay:

  • Download en installeer de app op je Android-apparaat (niet alle apparaten zijn compatibel met de app)
  • Start de app door op het pictogram te tikken
  • Tik in het menu dat onder aan het scherm wordt weergegeven op ‘passen’
  • Tik op de pagina die wordt weergegeven op ‘loyaliteitsprogramma’
  • Zoek een klantenkaart die je wilt toevoegen in de weergegeven lijst
  • Richt de camera van het apparaat op de fysieke kaart om alle details vast te leggen. De app vult de kaartgegevens in en maakt deze toegankelijk voor de volgende keer dat je wilt betalen. Je hoeft alleen maar je kortingskaart te selecteren in de sectie passen.

Stocard

Stocard is een andere app waarmee je je kortings- en klantenkaarten in een digitale vorm kunt opslaan. De interface van de app is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te gebruiken.

Door een paar stappen te volgen, kun je al je gewenste kaarten aan de app toevoegen. Met de app kun je ook aangepaste kortingskaarten maken voor kaarten die niet in de app te vinden zijn.

  1. Google Pay

    Google Pay

    Google Pay maakt eenvoudige online betalingen, geldoverboekingen en wachtwoordbeveiliging mogelijk. De app is ook geïntegreerd met een geolocatiesysteem dat je op de hoogte stelt van winkels in de buurt en die winkels die kortings- en klantenkaarten accepteren.

  2. Stocard - Klantenkaarten App

    Stocard – Klantenkaarten App

    Met Stocard heb je al je korting- en beloningskaarten op één plek. Met de kaart kun je meer dan 300 kaarten uit verschillende winkels hebben. De app heeft een gebruiksvriendelijke interface en is gemakkelijk te gebruiken.

Zo kun je zien wie jouw Instagram-video heeft bekeken
Zo kun je zien wie jouw Instagram-video heeft bekeken

Instagram heeft door de jaren heen een unieke ruimte geboden voor individuen en bedrijven om in contact te komen met hun publiek. Naast het plaatsen van afbeeldingen kunnen makers van Instagram-content ook video’s plaatsen in de vorm van verhalen, reels of berichten. So…

Wat is de TikTok Shop en hoe gebruik je het?
Wat is de TikTok Shop en hoe gebruik je het?

TikTok is geëvolueerd om meer te worden dan alleen een platform waarop mensen korte video’s kunnen plaatsen en bekijken. Na recente updates heeft TikTok een nieuwe functie geïntroduceerd; TikTok Shop, waarmee gebruikers binnen de app hun favoriete producten kunnen kopen…

Zo kun je schermtijdlimieten instellen op TikTok
Zo kun je schermtijdlimieten instellen op TikTok

In dit tijdperk van sociale media is het beheren van je tijd op verschillende sociale mediaplatforms essentieel. TikTok heeft in het verleden bewezen verslavend te zijn, omdat veel gebruikers de neiging hebben belangrijke tijd te verspillen met het scrollen door de verschille…

Werkt TikTok niet? Lees hier hoe je het kunt oplossen!
Werkt TikTok niet? Lees hier hoe je het kunt oplossen!

TikTok is over de hele wereld erg populair geworden en fascineert miljoenen mensen met zijn grappige korte video’s. Zoals bij elke app kun je met TikTok soms ook tegen technische problemen aanlopen die je gebruikerservaring belemmeren. Als je problemen ondervindt met Ti…

Zo kun je voornaamwoorden toevoegen op Instagram
Zo kun je voornaamwoorden toevoegen op Instagram

Tegenwoordig is genderidentiteit een belangrijk aspect in het leven van veel mensen. Zelfs op sociale mediaplatforms zoals Facebook en Instagram is het belangrijk om mensen aan te spreken met de juiste genderidentiteit. Voornaamwoorden zijn een geweldige manier om mensen te i…