De beste Live TV streaming-apps om TV te kijken

Vaak wil je je favoriete tv-programma’s bekijken maar heb je ze uiteindelijk gemist omdat je niet in de buurt van een televisie bent. Dat is nu geschiedenis! Dankzij de technologie van tegenwoordig kun je nu je favoriete programma, nieuws of documentaires bekijken op je Android-apparaat.

Er zijn verschillende apps waarmee je films en documentaires op je Android-apparaat kunt bekijken. Tijdens deze corona-pandemie zijn veel mensen opzoek naar apps voor tv en entertainment. Sommige apps zijn verder gegaan om live tv-streaming te ondersteuning; wat betekend dat je live tv kunt kijken vanaf je apparaat. Nadat je een van deze apps hebt geïnstalleerd, heb je alleen een Wi-Fi of mobiele verbinding nodig om je favoriete tv-programma’s te bekijken.

Dit stuk belicht enkele van de beste apps voor het streamen van live tv die je op je Android-apparaat kunt installeren.

 1. TVCast - Watch IPTV everywhere

  TVCast – Watch IPTV everywhere

  TVCast is een tv-casting en live tv-app die is ontworpen om aan de behoeften van de gebruiker te voldoen. Met TVCast kun je eenvoudig inhoud in M3U- en M3U8-formaten casten naar verschillende apparaten, waaronder Roku, Amazon Fire TV, Chromecast en TVCast Web Player; dat is de software waarmee je naar je PC kunt streamen.

 2. GSE SMART IPTV

  GSE SMART IPTV

  Zoals de naam al doet vermoeden, is GSE SMART IPTV een veelgebruikte app waarmee gebruikers tv-kanalen kunnen streamen met behulp van M3U- en JSON-lijstindelingen. De app heeft een strakke videospeler met handige commando’s die meerdere functies ondersteunen. Met de app kunnen gebruikers ook de tv-gids (EPG) bekijken voor aankomende shows. Gebruikers kunnen via Chromecast ook inhoud van hun telefoons naar tv-toestellen casten.

 3. LAZY IPTV

  LAZY IPTV

  Door de eenvoudige interface en lage ruimtebezetting op LAZY IPTV is het een van de beste IPTV-spelers voor Android-apparaten. De app bevat geen ingebouwde video’s of afspeellijsten en daarom moeten gebruiken hun favoriete IPTV-link invoeren. Met de app kun je live tv kijken, video-on-demand, films, web-series en nog veel meer.

 4. IPTV Extreme

  IPTV Extreme

  Dit is de meest gedownloade en meest gebruikte app voor gratis live tv-streaming. De app heeft een gebruiksvriendelijke interface waarmee je kunt genieten van live tv op je Android-apparaat. De app heeft een geïntegreerde videospeler, een functie voor ouderlijk toezicht en ondersteunt de Google Chromecast-functie en M3U-lijsten.

 5. IPTV

  IPTV

  Vanwege de interface en ondersteunde functies wordt IPTV door meer dan 10 miljoen mensen wereldwijd gebruikt. IPTV heeft een goed geïntegreerde speler die M3U- en XSPF-lijsten ondersteunt. De app kan de kanaallijst ook in drie modi weergeven (raster, lijst of titels) en automatisch opnieuw verbinding maken met kanalen in geval van buffering of blokkering. De app helpt je ook om ruimte op je apparaat te besparen door de kanalenlijsten naar je SD-kaart te verplaatsen.

Ontdek hier de beste mobiele telefoon-tracker-apps op nummer
Ontdek hier de beste mobiele telefoon-tracker-apps op nummer

Er zijn verschillende redenen om een mobiele telefoon te willen volgen. Bijvoorbeeld als je je telefoon bent kwijtgeraakt en je deze terug wilt vinden, of je ontvangt oproepen van onbekende mensen en je wilt ze identificeren, of beter nog, je wilt de exacte locatie weten van …

De beste audioboek-apps die je op je Android kunt gebruiken!
De beste audioboek-apps die je op je Android kunt gebruiken!

Het lezen van boeken is voor veel mensen over de hele wereld een hobby. Sommige mensen lezen boeken om de tijd te doden, anderen om inspiratie op te doen en anderen lezen boeken om te studeren, zelfs in quarantaine. Traditioneel moesten mensen fysieke boeken kopen om te lezen…

De beste Live TV streaming-apps om TV te kijken
De beste Live TV streaming-apps om TV te kijken

Vaak wil je je favoriete tv-programma’s bekijken maar heb je ze uiteindelijk gemist omdat je niet in de buurt van een televisie bent. Dat is nu geschiedenis! Dankzij de technologie van tegenwoordig kun je nu je favoriete programma, nieuws of documentaires bekijken op je…

Zo maak je een diavoorstelling met muziek op Android!
Zo maak je een diavoorstelling met muziek op Android!

Diavoorstellingen zijn een interessante manier om foto’s te bekijken, vooral als ze op de een of andere manier verwant zijn. Neem bijvoorbeeld foto’s van een verjaardagsfeestje of een bruiloft. In plaats van elke foto afzonderlijk te bekijken, kun je een diavoorst…