De beste Live TV streaming-apps om TV te kijken

Vaak wil je je favoriete tv-programma’s bekijken maar heb je ze uiteindelijk gemist omdat je niet in de buurt van een televisie bent. Dat is nu geschiedenis! Dankzij de technologie van tegenwoordig kun je nu je favoriete programma, nieuws of documentaires bekijken op je Android-apparaat.

Er zijn verschillende apps waarmee je films en documentaires op je Android-apparaat kunt bekijken. Tijdens deze corona-pandemie zijn veel mensen opzoek naar apps voor tv en entertainment. Sommige apps zijn verder gegaan om live tv-streaming te ondersteuning; wat betekend dat je live tv kunt kijken vanaf je apparaat. Nadat je een van deze apps hebt geïnstalleerd, heb je alleen een Wi-Fi of mobiele verbinding nodig om je favoriete tv-programma’s te bekijken.

Dit stuk belicht enkele van de beste apps voor het streamen van live tv die je op je Android-apparaat kunt installeren.

 1. TVCast - Watch IPTV everywhere

  TVCast – Watch IPTV everywhere

  TVCast is een tv-casting en live tv-app die is ontworpen om aan de behoeften van de gebruiker te voldoen. Met TVCast kun je eenvoudig inhoud in M3U- en M3U8-formaten casten naar verschillende apparaten, waaronder Roku, Amazon Fire TV, Chromecast en TVCast Web Player; dat is de software waarmee je naar je PC kunt streamen.

 2. GSE SMART IPTV

  GSE SMART IPTV

  Zoals de naam al doet vermoeden, is GSE SMART IPTV een veelgebruikte app waarmee gebruikers tv-kanalen kunnen streamen met behulp van M3U- en JSON-lijstindelingen. De app heeft een strakke videospeler met handige commando’s die meerdere functies ondersteunen. Met de app kunnen gebruikers ook de tv-gids (EPG) bekijken voor aankomende shows. Gebruikers kunnen via Chromecast ook inhoud van hun telefoons naar tv-toestellen casten.

 3. LAZY IPTV

  LAZY IPTV

  Door de eenvoudige interface en lage ruimtebezetting op LAZY IPTV is het een van de beste IPTV-spelers voor Android-apparaten. De app bevat geen ingebouwde video’s of afspeellijsten en daarom moeten gebruiken hun favoriete IPTV-link invoeren. Met de app kun je live tv kijken, video-on-demand, films, web-series en nog veel meer.

 4. IPTV Extreme

  IPTV Extreme

  Dit is de meest gedownloade en meest gebruikte app voor gratis live tv-streaming. De app heeft een gebruiksvriendelijke interface waarmee je kunt genieten van live tv op je Android-apparaat. De app heeft een geïntegreerde videospeler, een functie voor ouderlijk toezicht en ondersteunt de Google Chromecast-functie en M3U-lijsten.

 5. IPTV

  IPTV

  Vanwege de interface en ondersteunde functies wordt IPTV door meer dan 10 miljoen mensen wereldwijd gebruikt. IPTV heeft een goed geïntegreerde speler die M3U- en XSPF-lijsten ondersteunt. De app kan de kanaallijst ook in drie modi weergeven (raster, lijst of titels) en automatisch opnieuw verbinding maken met kanalen in geval van buffering of blokkering. De app helpt je ook om ruimte op je apparaat te besparen door de kanalenlijsten naar je SD-kaart te verplaatsen.

Zo kun je iemand op Telegram blokkeren
Zo kun je iemand op Telegram blokkeren

Veel mensen gebruiken tegenwoordig Telegram om onderling te communiceren en mediabestanden te verzenden. Net als WhatsApp kunnen gebruikers met Telegram video’s, afbeeldingen, audio en documenten verzenden en ontvangen. Als iemand je telefoonnummer of gebruikersnaam op …

Dit zijn de beste videobewerking-apps voor Android!
Dit zijn de beste videobewerking-apps voor Android!

Veel mensen over de hele wereld gebruiken hun smartphone elke dag om video’s op te nemen. Moderne apparaten beschikken over geweldige cameratechnologie die videografie ondersteunt, dus het is meer dan logisch dat mensen hun video’s ook goed willen bewerken voordat…

Zo kun je de Instagram-beveiligingscheck gebruiken
Zo kun je de Instagram-beveiligingscheck gebruiken

Om je Instagram-account te beschermen tegen hackers, heeft Instagram in de nieuwste update een nieuwe functie voor beveiligingscontrole uitgebracht. De Instagram-controlefunctie beveelt gebruikers te volgen stappen aan om ervoor te zorgen dat hun accounts veilig zijn. Als Ins…

Zo kun je meerdere Telegram-accounts op je Android gebruiken
Zo kun je meerdere Telegram-accounts op je Android gebruiken

Telegram krijgt steeds meer gebruikers en staat bekend om zijn groepen, kanalen, bots en andere handige functies. De multifunctionaliteit van Telegram is de reden waarom het miljoenen downloads heeft. De meeste mensen gebruiken Telegram voor hun plezier, amusement en het make…

Zo kun je foto’s als document verzenden via WhatsApp
Zo kun je foto’s als document verzenden via WhatsApp

Vaker wel dan niet, verzenden en ontvangen we afbeeldingen via WhatsApp, naast andere mediabestanden. Als je al een tijdje afbeeldingen op WhatsApp hebt gedeeld, is het je vast opgevallen dat WhatsApp de afbeeldingen comprimeert voordat ze naar een ontvanger worden verzonden.…