De beste audioboek-apps die je op je Android kunt gebruiken!

Het lezen van boeken is voor veel mensen over de hele wereld een hobby. Sommige mensen lezen boeken om de tijd te doden, anderen om inspiratie op te doen en anderen lezen boeken om te studeren, zelfs in quarantaine. Traditioneel moesten mensen fysieke boeken kopen om te lezen. Door de jaren heen kregen mensen dankzij de technologische vooruitgang toegang tot boeken in digitale vorm.

Mensen kunnen softcopy-boeken lezen vanaf hun PC’s en mobiele apparaten. Bovendien hebben mensen nu toegang tot audioboeken waarmee ze naar boeken kunnen luisteren in plaats van te lezen. Audioboeken zijn tegenwoordig erg populair geworden omdat mensen zo naar hun favoriete boeken kunnen luisteren terwijl ze andere taken uitvoeren.

Android-gebruikers hebben toegang tot verschillende audioboek-apps die ze kunnen gebruiken om naar boeken te luisteren. Sommige mensen maken gebruik van e-book readers, en anderen van audioboeken. Dit stuk belicht enkele van de beste audioboek-apps die je op je Android-apparaat kunt downloaden.

 1. Google Play Books

  Google Play Books

  Met Google Play Books kun je genieten van een breed scala aan audioboeken en eBooks die je via Google Play hebt gekocht. Je kunt kiezen uit een verzameling van meer dan een miljoen best verkochte boeken en er onderweg naar luisteren. Als je klaar bent met een boek, zal de app je automatisch een aanbeveling voor het volgende beste boek. De app heeft een gebruiksvriendelijke interface waardoor hij gemakkelijk te gebruiken is.

 2. Audiobooks from Audible

  Audiobooks from Audible

  Audible, eigendom van Amazon, is een audioboek-app die een verzameling audioboeken en podcasts bevat, naast andere audio-content. Je kunt je Amazon-account gebruiken om je aan te melden voor het Audible Premium Plus- of Audible Plus-lidmaatschap. Je kunt audioboeken en podcasts downloaden en er offline naar luisteren. De app heeft een strak ontwerp waardoor gebruikers gemakkelijk kunnen navigeren.

 3. Storytel

  Storytel

  Met Storytel kun je genieten van het lezen van eBooks en luisteren naar audioboeken in het Engels en verschillende andere talen. De app bevat een grote catalogus met nieuwe en best verkochte audioboeken. Je kunt audioboeken streamen en onderweg luisteren, of vooraf downloaden en later luisteren. Terwijl je naar een audioboek luistert, kun je de luistersnelheid verlagen of verhogen. Je kunt je aanbevelingen van boeken ook delen met vrienden via sociale mediaplatforms.

 4. Audio Books by Audiobooks

  Audio Books by Audiobooks

  De app bevat meer dan 200.000 audioboeken en podcasts die je kunt ontdekken. Je kunt inhoud uit verschillende genres selecteren, waaronder fictie, misdaad, mysterie, thrillers, politiek, non-fictie, gezondheid en welzijn en alles daartussenin. Je kunt ook je favoriete romans downloaden om thuis of onderweg te lezen.

Zo kun je je eigen stickers maken op WhatsApp Web
Zo kun je je eigen stickers maken op WhatsApp Web

WhatsApp Web is een versie van WhatsApp waarmee je toegang krijgt tot het platform via de browser van je computer. Om Whatspp web te gebruiken, moet je het Whatsapp-account op je telefoon koppelen met het platform van WhatsApp Web. Eenmaal gekoppeld, heb je toegang tot bijna …

Zo kun je verborgen camera’s vinden met Android
Zo kun je verborgen camera’s vinden met Android

Tegenwoordig is de bewakingstechnologie zeer geavanceerd. In de meeste kantoorgebouwen in stedelijke gebieden en moderne woningen is een CCTV-systeem geïnstalleerd. Bewakingssystemen zijn cruciaal bij het verbeteren en waarborgen van de beveiliging. De evolutie van de bewakin…

Dit zijn de beste apps voor een gezonde levensstij
Dit zijn de beste apps voor een gezonde levensstij

Lifestyle wordt simpelweg gedefinieerd als een manier van leven. De manier waarop je je leven leidt, bepaalt de uitkomst van veel dingen, waaronder je sociale status, welzijn en vooral je gezondheid. Veel factoren dragen tegenwoordig bij aan een goede en gezonde levensstijl: …

Zo kun je emoji’s combineren in WhatsApp!
Zo kun je emoji’s combineren in WhatsApp!

Emoji’s worden veel gebruikt op sociale-mediaplatformen, zoals Instagram, Facebook, Twitter, Telegram en WhatsApp om emoties te uiten en gesprekken op te fleuren. Elk van deze sociale media heeft een breed scala aan emoji’s die je kunt gebruiken. Wist je dat je em…