De beste audioboek-apps die je op je Android kunt gebruiken!

Het lezen van boeken is voor veel mensen over de hele wereld een hobby. Sommige mensen lezen boeken om de tijd te doden, anderen om inspiratie op te doen en anderen lezen boeken om te studeren, zelfs in quarantaine. Traditioneel moesten mensen fysieke boeken kopen om te lezen. Door de jaren heen kregen mensen dankzij de technologische vooruitgang toegang tot boeken in digitale vorm.

Mensen kunnen softcopy-boeken lezen vanaf hun PC’s en mobiele apparaten. Bovendien hebben mensen nu toegang tot audioboeken waarmee ze naar boeken kunnen luisteren in plaats van te lezen. Audioboeken zijn tegenwoordig erg populair geworden omdat mensen zo naar hun favoriete boeken kunnen luisteren terwijl ze andere taken uitvoeren.

Android-gebruikers hebben toegang tot verschillende audioboek-apps die ze kunnen gebruiken om naar boeken te luisteren. Sommige mensen maken gebruik van e-book readers, en anderen van audioboeken. Dit stuk belicht enkele van de beste audioboek-apps die je op je Android-apparaat kunt downloaden.

 1. Google Play Books

  Google Play Books

  Met Google Play Books kun je genieten van een breed scala aan audioboeken en eBooks die je via Google Play hebt gekocht. Je kunt kiezen uit een verzameling van meer dan een miljoen best verkochte boeken en er onderweg naar luisteren. Als je klaar bent met een boek, zal de app je automatisch een aanbeveling voor het volgende beste boek. De app heeft een gebruiksvriendelijke interface waardoor hij gemakkelijk te gebruiken is.

 2. Audiobooks from Audible

  Audiobooks from Audible

  Audible, eigendom van Amazon, is een audioboek-app die een verzameling audioboeken en podcasts bevat, naast andere audio-content. Je kunt je Amazon-account gebruiken om je aan te melden voor het Audible Premium Plus- of Audible Plus-lidmaatschap. Je kunt audioboeken en podcasts downloaden en er offline naar luisteren. De app heeft een strak ontwerp waardoor gebruikers gemakkelijk kunnen navigeren.

 3. Storytel

  Storytel

  Met Storytel kun je genieten van het lezen van eBooks en luisteren naar audioboeken in het Engels en verschillende andere talen. De app bevat een grote catalogus met nieuwe en best verkochte audioboeken. Je kunt audioboeken streamen en onderweg luisteren, of vooraf downloaden en later luisteren. Terwijl je naar een audioboek luistert, kun je de luistersnelheid verlagen of verhogen. Je kunt je aanbevelingen van boeken ook delen met vrienden via sociale mediaplatforms.

 4. Audio Books by Audiobooks

  Audio Books by Audiobooks

  De app bevat meer dan 200.000 audioboeken en podcasts die je kunt ontdekken. Je kunt inhoud uit verschillende genres selecteren, waaronder fictie, misdaad, mysterie, thrillers, politiek, non-fictie, gezondheid en welzijn en alles daartussenin. Je kunt ook je favoriete romans downloaden om thuis of onderweg te lezen.

Ontdek hier de beste mobiele telefoon-tracker-apps op nummer
Ontdek hier de beste mobiele telefoon-tracker-apps op nummer

Er zijn verschillende redenen om een mobiele telefoon te willen volgen. Bijvoorbeeld als je je telefoon bent kwijtgeraakt en je deze terug wilt vinden, of je ontvangt oproepen van onbekende mensen en je wilt ze identificeren, of beter nog, je wilt de exacte locatie weten van …

De beste audioboek-apps die je op je Android kunt gebruiken!
De beste audioboek-apps die je op je Android kunt gebruiken!

Het lezen van boeken is voor veel mensen over de hele wereld een hobby. Sommige mensen lezen boeken om de tijd te doden, anderen om inspiratie op te doen en anderen lezen boeken om te studeren, zelfs in quarantaine. Traditioneel moesten mensen fysieke boeken kopen om te lezen…

De beste Live TV streaming-apps om TV te kijken
De beste Live TV streaming-apps om TV te kijken

Vaak wil je je favoriete tv-programma’s bekijken maar heb je ze uiteindelijk gemist omdat je niet in de buurt van een televisie bent. Dat is nu geschiedenis! Dankzij de technologie van tegenwoordig kun je nu je favoriete programma, nieuws of documentaires bekijken op je…

Zo maak je een diavoorstelling met muziek op Android!
Zo maak je een diavoorstelling met muziek op Android!

Diavoorstellingen zijn een interessante manier om foto’s te bekijken, vooral als ze op de een of andere manier verwant zijn. Neem bijvoorbeeld foto’s van een verjaardagsfeestje of een bruiloft. In plaats van elke foto afzonderlijk te bekijken, kun je een diavoorst…