Met deze apps pas je de achtergrond van je WhatsApp-gesprekken aan!

Achtergronden maken apparaten aantrekkelijker. Bij de meeste sociale mediaplatforms, waaronder WhatsApp, kunnen gebruikers de achtergronden op de platforms aanpassen. Onlangs heeft een update de gebruikers van WhatsApp in staat gesteld zelfs de achtergrond van individuele chats aan te passen.

Dit betekent dat je aangepaste achtergronden kunt toevoegen voor specifieke chats, in plaats van één achtergrond voor al je chats te gebruiken, zoals voorheen het geval was. Je kunt de standaardachtergronden van WhatsApp gebruiken of afbeeldingen uit je galerij kiezen en die als achtergrond gebruiken. Als je nieuwe achtergronden nodig hebt, kun je achtergrondpakketten downloaden en installeren die compatibel zijn met WhatsApp.

In een vorige post hebben we besproken hoe je de achtergrond op WhatsApp kunt wijzigen. In dit bericht zullen we de stappen uitleggen die je kunt volgen om de achtergrond voor elke WhatsApp-chat te wijzigen. Het stuk belicht ook de beste WhatsApp wallpaper-apps die je kunt gebruiken om afbeeldingen voor elke chat aan te passen.

Hoe WhatsApp-achtergronden in elke chat kunnen worden aangepast

 • Zorg ervoor dat je de nieuwste versie van WhatsApp op je telefoon hebt geïnstalleerd. Als dit niet het geval is, update dan naar de nieuwste versie
 • Start WhatsApp en ga naar de chat die je wilt aanpassen
 • Tik tijdens het chatten op de drie verticale stippen rechtsboven in het scherm
 • Tik op “Achtergrond” in het pop-upmenu dat verschijnt
 • Druk op de knop “Instellen als achtergrond” die verschijnt. Je nieuwe achtergrond wordt ingesteld

Beste WhatsApp-achtergronden om afbeeldingen voor elke chat aan te passen

Je kunt ook wallpaper-apps gebruiken om de nieuwste en unieke wallpapers te krijgen voor je WhatsApp-chats. Hieronder staan enkele van de apps die je kunt installeren om WhatsApp-achtergronden te krijgen.

 1. WhatsApp Wallpaper

  WhatsApp Wallpaper

  Deze gratis app biedt achtergronden die in WhatsApp kunnen worden gebruikt. De app biedt een verscheidenheid aan nieuwe en bijgewerkte achtergronden die compatibel zijn met WhatsApp. De app is gemakkelijk te gebruiken.

 2. Wallpapers for WhatsApp - Chat Background

  Wallpapers for WhatsApp – Chat Background

  Deze app is gebouwd voor WhatsApp-messenger en biedt gratis nieuwe achtergronden die je kunt gebruiken om je chat-achtergrond te veranderen. De app heeft een grote verzameling achtergronden en is gemakkelijk te gebruiken.

 3. Wallpapers voor Chat

  Wallpapers voor Chat

  Wallpapers voor Chat bevat prachtige achtergronden, profielfoto’s, achtergronden van het startscherm en coole chat-achtergronden voor WhatsApp Messenger. Met de app heb je toegang tot duizenden nieuwe wallpapers en achtergronden.

Zo maak je een diavoorstelling met muziek op Android!
Zo maak je een diavoorstelling met muziek op Android!

Diavoorstellingen zijn een interessante manier om foto’s te bekijken, vooral als ze op de een of andere manier verwant zijn. Neem bijvoorbeeld foto’s van een verjaardagsfeestje of een bruiloft. In plaats van elke foto afzonderlijk te bekijken, kun je een diavoorst…

Vervang al je plastic kortingskaarten door een app
Vervang al je plastic kortingskaarten door een app

Kortings- en klantenkaarten zijn erg belangrijk in ons dagelijks leven. Dankzij deze kaarten kunnen we goedkopere aankopen doen, inwisselbare punten krijgen en diverse andere voordelen krijgen van de verschillende winkels die we bezoeken. Je kunt echter vergeten je kortings- …