Ontdek hier de beste mobiele telefoon-tracker-apps op nummer

Er zijn verschillende redenen om een mobiele telefoon te willen volgen. Bijvoorbeeld als je je telefoon bent kwijtgeraakt en je deze terug wilt vinden, of je ontvangt oproepen van onbekende mensen en je wilt ze identificeren, of beter nog, je wilt de exacte locatie weten van je vrienden of familieleden.

Je kunt een mobiele telefoon met succes volgen door een app voor het volgen van mobiele telefoons op je Android-apparaat te hebben. Android-ontwikkelaars hebben verschillende tracker-apps voor mobiele telefoons bedacht die op verschillende manieren werken. Ze maken gebruik van GPS en telefoonnummers om je te helpen de exacte locatie te vinden van het apparaat dat je zoekt. In een vorige post hebben we besproken hoe je vrienden en familie kunt volgen met je Android-apparaat.

Hier bespreken we de beste apps voor het volgen van mobiele telefoons, die je op je Android-apparaat kunt installeren.

 1. Android-apparaatbeheer

  Android-apparaatbeheer

  Met Android-apparaatbeheer kun je je verloren apparaat gemakkelijk terugvinden. Met de app kun je je apparaat op een kaart zien, zodat je het gemakkelijk kunt traceren. De app bevat ook plattegronden voor binnenshuis waarmee je je apparaat kunt vinden op luchthavens, winkelcentra of andere grote gebouwen. Je kunt je verloren apparaat ook op afstand bedienen via de app en een geluid afspelen op vol volume, zelfs als het in de stille modus staat, zodat je je apparaat terug kunt vinden.

 2. Mobile Number Locator

  Mobile Number Locator

  Dit is een andere app waarmee je mobiele telefoons kunt vinden met behulp van telefoonnummers. De app heeft een functie voor het opzoeken van telefoonnummers. Met de app kun je ook gedetailleerde informatie krijgen over elke inkomende oproep, inclusief landcode, gsm-operator en telefoonnummer.

 3. Mobiel Nummer Traceren

  Mobiel Nummer Traceren

  Deze app heeft een robuuste en nauwkeurige GPS-tracker waarmee je andere apparaten kunt lokaliseren. Als je kinderen hebt, kun je gemakkelijk hun locatie bekijken door ze op basis van hun mobiele nummer te volgen. Je kunt eenvoudig een lijst met nummers van je vrienden en familie toevoegen en ze volgen.

 4. Mspy - Version Free

  Mspy – Version Free

  MSpy is een eenvoudig te gebruiken tool die wordt gebruikt om toegang te krijgen tot de activiteiten op smartphone van derden. De app controleert de locatie van het apparaat van derden via GPS en telefoonnummer. Je kunt inkomende en uitgaande berichten op een ander apparaat volgen en op afstand door de geschiedenis bladeren vanuit het MSpy-bedieningspaneel.

Ontdek hier de beste mobiele telefoon-tracker-apps op nummer
Ontdek hier de beste mobiele telefoon-tracker-apps op nummer

Er zijn verschillende redenen om een mobiele telefoon te willen volgen. Bijvoorbeeld als je je telefoon bent kwijtgeraakt en je deze terug wilt vinden, of je ontvangt oproepen van onbekende mensen en je wilt ze identificeren, of beter nog, je wilt de exacte locatie weten van …

De beste audioboek-apps die je op je Android kunt gebruiken!
De beste audioboek-apps die je op je Android kunt gebruiken!

Het lezen van boeken is voor veel mensen over de hele wereld een hobby. Sommige mensen lezen boeken om de tijd te doden, anderen om inspiratie op te doen en anderen lezen boeken om te studeren, zelfs in quarantaine. Traditioneel moesten mensen fysieke boeken kopen om te lezen…

De beste Live TV streaming-apps om TV te kijken
De beste Live TV streaming-apps om TV te kijken

Vaak wil je je favoriete tv-programma’s bekijken maar heb je ze uiteindelijk gemist omdat je niet in de buurt van een televisie bent. Dat is nu geschiedenis! Dankzij de technologie van tegenwoordig kun je nu je favoriete programma, nieuws of documentaires bekijken op je…

Zo maak je een diavoorstelling met muziek op Android!
Zo maak je een diavoorstelling met muziek op Android!

Diavoorstellingen zijn een interessante manier om foto’s te bekijken, vooral als ze op de een of andere manier verwant zijn. Neem bijvoorbeeld foto’s van een verjaardagsfeestje of een bruiloft. In plaats van elke foto afzonderlijk te bekijken, kun je een diavoorst…