Ontdek hier de beste mobiele telefoon-tracker-apps op nummer

Er zijn verschillende redenen om een mobiele telefoon te willen volgen. Bijvoorbeeld als je je telefoon bent kwijtgeraakt en je deze terug wilt vinden, of je ontvangt oproepen van onbekende mensen en je wilt ze identificeren, of beter nog, je wilt de exacte locatie weten van je vrienden of familieleden.

Je kunt een mobiele telefoon met succes volgen door een app voor het volgen van mobiele telefoons op je Android-apparaat te hebben. Android-ontwikkelaars hebben verschillende tracker-apps voor mobiele telefoons bedacht die op verschillende manieren werken. Ze maken gebruik van GPS en telefoonnummers om je te helpen de exacte locatie te vinden van het apparaat dat je zoekt. In een vorige post hebben we besproken hoe je vrienden en familie kunt volgen met je Android-apparaat.

Hier bespreken we de beste apps voor het volgen van mobiele telefoons, die je op je Android-apparaat kunt installeren.

 1. Android-apparaatbeheer

  Android-apparaatbeheer

  Met Android-apparaatbeheer kun je je verloren apparaat gemakkelijk terugvinden. Met de app kun je je apparaat op een kaart zien, zodat je het gemakkelijk kunt traceren. De app bevat ook plattegronden voor binnenshuis waarmee je je apparaat kunt vinden op luchthavens, winkelcentra of andere grote gebouwen. Je kunt je verloren apparaat ook op afstand bedienen via de app en een geluid afspelen op vol volume, zelfs als het in de stille modus staat, zodat je je apparaat terug kunt vinden.

 2. Mobile Number Locator

  Mobile Number Locator

  Dit is een andere app waarmee je mobiele telefoons kunt vinden met behulp van telefoonnummers. De app heeft een functie voor het opzoeken van telefoonnummers. Met de app kun je ook gedetailleerde informatie krijgen over elke inkomende oproep, inclusief landcode, gsm-operator en telefoonnummer.

 3. Mobiel Nummer Traceren

  Mobiel Nummer Traceren

  Deze app heeft een robuuste en nauwkeurige GPS-tracker waarmee je andere apparaten kunt lokaliseren. Als je kinderen hebt, kun je gemakkelijk hun locatie bekijken door ze op basis van hun mobiele nummer te volgen. Je kunt eenvoudig een lijst met nummers van je vrienden en familie toevoegen en ze volgen.

 4. Mspy - Version Free

  Mspy – Version Free

  MSpy is een eenvoudig te gebruiken tool die wordt gebruikt om toegang te krijgen tot de activiteiten op smartphone van derden. De app controleert de locatie van het apparaat van derden via GPS en telefoonnummer. Je kunt inkomende en uitgaande berichten op een ander apparaat volgen en op afstand door de geschiedenis bladeren vanuit het MSpy-bedieningspaneel.

Zo kun je iemand op Telegram blokkeren
Zo kun je iemand op Telegram blokkeren

Veel mensen gebruiken tegenwoordig Telegram om onderling te communiceren en mediabestanden te verzenden. Net als WhatsApp kunnen gebruikers met Telegram video’s, afbeeldingen, audio en documenten verzenden en ontvangen. Als iemand je telefoonnummer of gebruikersnaam op …

Dit zijn de beste videobewerking-apps voor Android!
Dit zijn de beste videobewerking-apps voor Android!

Veel mensen over de hele wereld gebruiken hun smartphone elke dag om video’s op te nemen. Moderne apparaten beschikken over geweldige cameratechnologie die videografie ondersteunt, dus het is meer dan logisch dat mensen hun video’s ook goed willen bewerken voordat…

Zo kun je de Instagram-beveiligingscheck gebruiken
Zo kun je de Instagram-beveiligingscheck gebruiken

Om je Instagram-account te beschermen tegen hackers, heeft Instagram in de nieuwste update een nieuwe functie voor beveiligingscontrole uitgebracht. De Instagram-controlefunctie beveelt gebruikers te volgen stappen aan om ervoor te zorgen dat hun accounts veilig zijn. Als Ins…

Zo kun je meerdere Telegram-accounts op je Android gebruiken
Zo kun je meerdere Telegram-accounts op je Android gebruiken

Telegram krijgt steeds meer gebruikers en staat bekend om zijn groepen, kanalen, bots en andere handige functies. De multifunctionaliteit van Telegram is de reden waarom het miljoenen downloads heeft. De meeste mensen gebruiken Telegram voor hun plezier, amusement en het make…

Zo kun je foto’s als document verzenden via WhatsApp
Zo kun je foto’s als document verzenden via WhatsApp

Vaker wel dan niet, verzenden en ontvangen we afbeeldingen via WhatsApp, naast andere mediabestanden. Als je al een tijdje afbeeldingen op WhatsApp hebt gedeeld, is het je vast opgevallen dat WhatsApp de afbeeldingen comprimeert voordat ze naar een ontvanger worden verzonden.…