Zo kom je erachter wie je WhatsApp-profiel en status heeft bekeken

WhatsApp is nog steeds het meest gebruikte sociale mediaplatform over de hele wereld. Door de vele functies die beschikbaar zijn op WhatsApp kunnen gebruikers meer tijd op de app doorbrengen. WhatsApp-gebruikers kunnen namelijk ook de profielen en statusupdates van andere mensen bekijken.

Als WhatsApp-gebruiker wil je misschien weten wie je WhatsApp-profiel en statusupdates heeft bekeken. In een eerder gerelateerd artikel hebben we besproken hoe je achtergrond muziek kunt toevoegen aan je WhatsApp-status. WhatsApp heeft het mogelijk gemaakt voor gebruikers om te zien wie je status heeft bekeken. Helaas kun je niet rechtstreeks vanuit de WhatsApp-app zelf de mensen zien die jouw profiel hebben bekeken. Misschien vind je het ook interessant om te weten wie jouw nummer in zijn of haar WhatsApp-contacten heeft.

Je kunt echter een app van derden gebruiken om te weten wie zojuist jouw WhatsApp-profiel heeft bekeken. In dit stuk leggen we de stappen uit die je moet volgen om te zien wie je WhatsApp-profiel en status heeft bekeken.

Zo kom je erachter wie jouw WhatsApp-status heeft bekeken

Het gaat als volgt:

 • Open WhatsApp op je telefoon
 • Op de homepagina tik je op “Status”
 • Tik vervolgens op “My Status Button” om je eigen status te bekijken
 • Onderaan de status-update tik je op het oogje om te zien wie je status bekeken heeft.

Zo kom je erachter wie jouw WhatsApp-profiel heeft bekeken

Dit gaat als volgt:

 • Download en installeer de Whats Tracker App op je Android
 • Open de app door op het icoon te tikken
 • Geef de app toestemming voor toegang tot je apparaat
 • Op de homepagina, zie je 3 tabs: Contacts, Visited, and Visitor
 • Tik op “Visitor”. Je ziet nu een lijst met contacten die jouw profiel hebben bekeken.
 1. Whats Tracker: Who Viewed My Profile?

  Whats Tracker: Who Viewed My Profile?

  Met deze app kun je zien wie jouw WhatsApp-profiel heeft bekeken. De app heeft een strakke interface waardoor hij gemakkelijk te gebruiken is. Je ziet een lijst met alle contacten die je WhatsApp-profiel hebben bekeken.

Zo kun je thema’s wijzigen voor individuele chats op Telegram
Zo kun je thema’s wijzigen voor individuele chats op Telegram

Telegram wordt wereldwijd veel gebruikt als een instant messenger. Je kunt Telegram gebruiken om teksten, mediabestanden en documenten te verzenden en ontvangen. Met Telegram kun je ook spraak- en videogesprekken voeren met andere Telegram-gebruikers. In de loop der jaren hee…

Zo kun je Instagram-verhalen opslaan als concepten!
Zo kun je Instagram-verhalen opslaan als concepten!

Instagram Stories (Instagram verhalen) is een geweldige functie om tijdelijk foto’s en korte video’s te plaatsen die automatisch verdwijnen na 24 uur. Zakelijke Instagram-accounts gebruiken de Stories-functie actief om reclame te maken voor hun producten en dienst…

Zo kun je je Instagram posts downloaden en opslaan!
Zo kun je je Instagram posts downloaden en opslaan!

Als je een frequente Instagram-gebruiker bent, heb je in de loop van de tijd misschien veel foto’s en video’s gepost. Wanneer je afbeeldingen en video’s op je feed plaatst, kunnen andere Instagram-gebruikers je content en profiel bekijken en erop reageren. D…

Zo kun je de zaklamp activeren bij WhatsApp-meldingen
Zo kun je de zaklamp activeren bij WhatsApp-meldingen

WhatsApp is een deel van ons leven geworden! Dagelijks communiceren miljoenen mensen via WhatsApp. Afhankelijk van hoe je je WhatsApp-account hebt ingesteld, ontvang je meldingen wanneer je een privé- of groepsbericht ontvangt. Afgezien van de normale geluid- en trillingsmeld…

Zo kun je WhatsApp-audio naar MP3 converteren
Zo kun je WhatsApp-audio naar MP3 converteren

Met WhatsApp kun je op elk gewenst moment tekst-, beeld-, video- en audioberichten verzenden en ontvangen. Wanneer je audiobestanden op WhatsApp ontvangt, blijven ze ongeopend totdat je ze downloadt. Je kunt de audiobestanden vervolgens afspelen door op de afspeelknop op elk …