Zo start je een geheim gesprek op Facebook Messenger!

Onder de vele gewaardeerde functies die beschikbaar zijn op Facebook Messenger, staat de functie “Geheime gesprekken” bovenaan de lijst. Met de functie “Geheime gesprekken” kunnen gebruikers elkaar end-to-end gecodeerde berichten sturen die onmiddellijk verdwijnen nadat de ontvanger het bericht heeft bekeken.

Je kunt geheime gesprekken gebruiken om tekst, afbeeldingen, video’s en audio naar je vrienden en familie te sturen. Voordat je geheime gesprekken op Messenger gebruikt, moet je “Typen” en “Gezien” uitschakelen. Dit stuk beschrijft hoe je een geheim gesprek kunt activeren en starten op Facebook Messenger. Als je niet wil dat je SMS-berichten via Messenger ontvangt, klik dan hier om te lezen hoe je dit uitschakelt.

Om een geheim gesprek op Facebook Messenger te activeren:

 • Start de Facebook Messenger-app op je Android-apparaat
 • Tik op je profielfoto
 • Tik op Privacy
 • Tik op Geheime gesprekken
 • Tik op OK
 • Tik op de schuifregelaar onder Geheime gesprekken om deze in te schakelen
 • Tik op Inschakelen in het pop-up menu dat verschijnt

Na het activeren van de geheime gespreksfunctie, kun je nu een geheim gesprek beginnen. Om een geheim gesprek te beginnen:

 • Start Facebook Messenger op je apparaat
 • Tik op de startpagina op het potloodpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm
 • Tik op de schuifregelaar die in de rechterbovenhoek van het scherm verschijnt om deze te activeren. Selecteer en tik op het contact dat je een bericht wilt sturen
 • Tik op de klok die verschijnt om een tijdslimiet in te stellen voor het bericht dat je wilt verzenden
 • Typ en stuur je geheime bericht naar de specifieke contactpersoon. Het verzonden bericht wordt wazig weergegeven totdat de ontvanger het ziet
 1. Messenger

  Messenger

  Facebook Messenger is een messenger-app waarmee gebruikers berichten kunnen verzenden en foto’s, video’s, stickers, audio en bestanden kunnen uitwisselen wanneer ze zijn verbonden met internet.

Zo kun je thema’s wijzigen voor individuele chats op Telegram
Zo kun je thema’s wijzigen voor individuele chats op Telegram

Telegram wordt wereldwijd veel gebruikt als een instant messenger. Je kunt Telegram gebruiken om teksten, mediabestanden en documenten te verzenden en ontvangen. Met Telegram kun je ook spraak- en videogesprekken voeren met andere Telegram-gebruikers. In de loop der jaren hee…

Zo kun je Instagram-verhalen opslaan als concepten!
Zo kun je Instagram-verhalen opslaan als concepten!

Instagram Stories (Instagram verhalen) is een geweldige functie om tijdelijk foto’s en korte video’s te plaatsen die automatisch verdwijnen na 24 uur. Zakelijke Instagram-accounts gebruiken de Stories-functie actief om reclame te maken voor hun producten en dienst…

Zo kun je je Instagram posts downloaden en opslaan!
Zo kun je je Instagram posts downloaden en opslaan!

Als je een frequente Instagram-gebruiker bent, heb je in de loop van de tijd misschien veel foto’s en video’s gepost. Wanneer je afbeeldingen en video’s op je feed plaatst, kunnen andere Instagram-gebruikers je content en profiel bekijken en erop reageren. D…

Zo kun je de zaklamp activeren bij WhatsApp-meldingen
Zo kun je de zaklamp activeren bij WhatsApp-meldingen

WhatsApp is een deel van ons leven geworden! Dagelijks communiceren miljoenen mensen via WhatsApp. Afhankelijk van hoe je je WhatsApp-account hebt ingesteld, ontvang je meldingen wanneer je een privé- of groepsbericht ontvangt. Afgezien van de normale geluid- en trillingsmeld…

Zo kun je WhatsApp-audio naar MP3 converteren
Zo kun je WhatsApp-audio naar MP3 converteren

Met WhatsApp kun je op elk gewenst moment tekst-, beeld-, video- en audioberichten verzenden en ontvangen. Wanneer je audiobestanden op WhatsApp ontvangt, blijven ze ongeopend totdat je ze downloadt. Je kunt de audiobestanden vervolgens afspelen door op de afspeelknop op elk …